Цікава думка. Давайте список, будемо голосувати. А от якби зробити номінації не тільки за красивою назвою ніка, а ще і за якимось рисами - було б теж цікаво.
Логіка жіноча))) Кличемо, бо так подобається, і все) От зараз нас модератори за оффтоп накОпають. Тут у нас тема "найкращий нік форуму", а не почему кошку назвали кошкой чому Яну кличуть Яською...)
Хай собі буде пестливий. Все-одно без логіки. Дзечик на Дзеко схоже, а Яся на Яну не схоже не фіга. Та вже, раз їм так подобається. ---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ---------- Та вони заздрять просто, бо у них сірі невиразні ніки і вони не можуть собі придумати нічого цікавішого.
Логіка найпростіша. Яна - жіноче ім"я, Ян - чоловіче. Пестливо до Ян - Ясь (косив Ясь конюшину). Песливо до Яни - Яся... Що тут думати? ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- У мене собака був, Джек. Так от песливо ми його називали Джекомо, Джекуся, Кукуся...
До речі, у вас гарний нік. Принаймні, я коли сюда потрапила ваш нік запам'ятався відразу. Пропоную до голосування нік - Bambook!
Не треба. У мене сьогодні приступ скромності, а таке буває раз-двічі на рік, не частіше Не провокуйте ---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ---------- Може й такий варіант прийнятний. Тут в принципі правила розмиті. Знаю навіть Яся, який не Ян і не Ярослав, а просто Ясь. Повне ім'я таке. Це як з Лесею. Когось так скорочують від Олександри, когось від Олесі, а є люди кажуть: я Леся за паспортом, то моє повне імя, ні з Олесями, ні з Олександрами нічого спільного...