Найкращий футболіст всіх часів і народів.

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Samojlovu4, 17 лис 2008.

?

Найкращий футболіст світу:

1. Пеле

32,6%
  2. Марадона

20,9%
  3. З. Зідан

14,0%
  4. Інший

32,6%
  1. Krot

Krot Member

Я вважаю, що визначити кращого не можливо ... є наприклад ще такий футболіст як Роналдіньо ... хто скаже, що він не був кращий в свій час? А те в який він грав футбол ... весь його футбол був для вболівальникив. Можливо він і не є кращим за усі часи ... але його футбол це романтика. За таку гру я і люблю футбол ...

2. gwg

gwg миється в бані

Мессі та тільки Мессі

3. shulika

shulika Member

Із тих кого я бачив то однозначно сказати не можу, або Роналдіньйо або Зізу.

4. Sonya Blade

Sonya Blade Member

Звiсно ж Роналдиньо.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Це такий смішний з хвостиком, який в рекламі чіпсів знімався і не хотів бігати, тільки крутитися на місці і жонглювати мячиком?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

з Яшина зробили стаханівця, доярку-рекордсменку... а так... не вважаю його зіркою.

москві потрібен був герой-русскій вітязь....

• Подобається Подобається x 1
  7. Bambook

В принципі зараз є один футболіст - Мессі. Всі інші тільки вчаться бути футболістами, хто краще, хто гірше...

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа в тому, що більшість звикли оцінювати футболістів за кількість забитих мячів. Це ніби і правильно, але є чимало класних футболістів нефорвадів, які були і є професорами своєї справи.

Неможна рівняти клас футболістів 50-х, 60-х, 70-х і теперішніх. Сьогодні футбол став набагато вимогливішим і сьогодні той же Пеле навряд став би зіркою.

9. Bambook

До чого тут голи? До чого тут професори? У нас от теж є проФФесор. Ніби політик, ніби глава держави, ніби навіть не найгірший президент в світовій історії. А є ще й значно кращі від нього - Обами там різні з Клінтонами, Меркелі з Барозами тощо... Але порівняй їх всіх із Мохандасом Ганді - ну та ширпотреб ширпотребом, правда?
    Ото таке і з Мессі та іншими.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут те, що ви пишите?:)))

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А скільки ви, властиво, бачили футболістів? Крім Мессі і Рональдо?
    А були не набагато гірші від них. А то і кращі. Пеле, Гаррінча, Пушкаш, Круїфф, Бекенбауер, Маццола, Марадона... Киянин Бишовець, якого зламали в 24 роки, міг пройти з центра поля, обвести 5 футболістів і забити гол.
    Я б не сказав, що Роналдо і Мессі найкращі.

12. Gron

Gron тафгай

Я бачив і багато.
    Але вважаю що рівному Мессі не бачив.
    Хоч в опитуванні проголосував за Марадонну.
    Бо він на ЧС робив те що Мессі досі не вдалося.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось в цьому справа. Ті ж Пеле, Бекенбауер чи Круїф були добрі в клубах. Але неперевершені на ЧС. Мессі ще не разу не показав себе на ЧС. Чи Роналдо...

14. Gron

Gron тафгай

Пеле був Великим, але поряд з ним були супер ігроки, маю на увазі збірну.
    Марадонна майже один міг грати на ЧС, всі інші просто стояли, тому він ,нмд, кращий.

а де твій аватар? :)