Найкращий футболіст всіх часів і народів.

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Samojlovu4, 17 лис 2008.

?

Найкращий футболіст світу:

1. Пеле

32,6%
  2. Марадона

20,9%
  3. З. Зідан

14,0%
  4. Інший

32,6%
  1. illia

illia Well-Known Member

Я розумію Вашу позицію. Мабуть, кожен тренер з Вами погодиться ). Проте сьогоднішній футбол - це підлі порушення (коли рефері не бачить), падіння від дотику, симуляції в штрафному (гідні нагороди Кіноакадемії), піднімання рук по будь-якому приводу і т.д. - ну це так по "мінусам". І багато глядачів забувають, що футбол - це світ... в якому вирують емоції і пристрасті (Ви подивіться на поведінку фанів, які до інфаркту себе доводять, преживаючи за своїх улюбленців, що ж говорити про гравців). Це вже не просто гра, це щось більше... тут проявляється людська натура.
    Особисто я бачив зізу, якого виганяли за бійки, але я не бачив зізу, який би підло мстився супернику. По-моєму, краще отримати червону картку в фіналі останнього в твоїй кар"єрі ЧС, але поставити, перепрошую, "худобу в стійло" і постояти за свою гідність.
    ... і коли стадіон гудів при нагородженні переможців - мені здається, це найкращий прояв солідарності.

• Подобається Подобається x 2
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А по - моєму, краще було б отримати звання чемпіона світу в своєму останньому матчі. І це була б найкраща відповідь на будь - які провокації.
    Мені і в житті, і в усьому іншому найбільше імпонує "людська натура", яка не розпускає кулаки. Жодні емоції не можуть виправдати застосування фізичної сили. Як на мене.
    та я вас прошу. :) Квоти на фінальний матч формувались учасники фіналу + господарі. Ви ж пам'єтаєте, хто не пустив господарів в фінал? :) Просто тих, кого перемогли італійці на стадіоні виявилось більше. :)
    Є футболісти, яких я дуже - дуже не люблю. Але ніколи не дозволю собі називати когось "худобою".

3. illia

illia Well-Known Member

по всіх пунктах (і по останньому теж) - скільки людей стільки думок...
    я не заперечує Вашу точку зору, я висловлюю власну, яка суперечить Вашій

• Подобається Подобається x 2
  4. out

out Well-Known Member

У кожного своя думка...
    Та й виділити "найкращого" звичайно не можна!

• Подобається Подобається x 1
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

illia, не ображайтесь. :) Кожен має право на свою думку. І найкращого футболіста справді виділити неможливо, вони ж всі різні, мають якийсь свій, тільки йому притаманний стиль, чи що... Відповідно, кожен обирає те, що йому найбільше імпонує

6. illia

illia Well-Known Member

;) ...напевне я дійсно в даному випадку не можу бити об"єктивним, адже...
    приємно вести дискусію а Вами (тимпаче на таку тему :good:)

7. Сірий Вовк

Сірий Вовк Active Member

Ерік Кантана

8. Марусино

Марусино Well-Known Member

ван Бастен
    Лєв Яшин

ну й звісно Бекхем :blush:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Герд Мюллер.

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+1.
    В середу можливо Бекхема сфоткаю на футболі. Для вас також, марусья. :give_rose:

11. Esmeralda

Esmeralda New Member

Марадона,Роберто Баджо,Алессандро Дель П'єро...

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Подобається багато, серед них як діючі так і колишні: Марко Ван Бастен, Рональд Куман, Хенрік Ларссон, Олег Блохін, Лев Яшин, Зінедін Зідан, Роналдо, Піппо Індзагі, Андрій Шевченко, але лідером, звичайно є легендарний ПЕЛЕ!

Хто би що не казав, але Зідан не мав права поступати так як він поступив в фіналі ЧС! А щодо худоби, так за 90-хвилин можна різних образ і провокацій наслухатися, це ж не значить, що треба відразу "по рогам давати"...!

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Луїс Адріано, однозначно! :)

14. Saszko

Saszko Well-Known Member

Роберто Баджо, Роналдо Луіс Назаріо де Ліма, Тьєрі Анрі, Шевченко, Кларенс Зеедорф, Патрік Вієра, Андреа Пірло, Недвед, Хав'єр Занетті, Кафу, Пуйоль, Малдіні, Неста, Костакурта, Канаваро, Буфон.
    Ну ше Мессі і Вілліан.

15. Bambook

Оці чотири, плюс Мессі, Занетті і Мальдіні - справді видатні.
    Всі інші зі списку - шлак.

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

Образили мене

17. Bambook

То ви - Костакурта?

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я Вілліан.

19. DIO

DIO SAINT SINNER

Гарі МакАллістер, Карлос Вадьдеррама, Пол Скоулз.

20. Bambook

так Вілліан - не Сашко

а де твій аватар? :)