Відповідь: Найкращі запахи) Люблю аромат кофе, женских волос после купания, предвкушающий запах новой интересной книги - когда она только из полиграфии, запах алькантары, 95-го бензина, бехеровки, дымок Captain Black-а. Вот
Відповідь: Найкращі запахи) і нємножко патлат... :D Додано через 8 хвилин Призадумалась я... В мене із запахами особливі стосунки - дуже вже я чутлива до них, аж надто. Люблю як пахнуть конвалії, люблю як пахне чай "Різдвяна містерія" - корицею, гвоздикою...мммм...Люблю запах полуниці (і смак також )
Відповідь: Найкращі запахи) Люблю запах сніжної зими, травневого лісу, пахучих троянд і жасміну! А ще, може банально, але люблю "Сінема" від Ів Сен Лоран і "Ультравіолет" від Пако Раббана. Додано через 52 секунди І ще запах моря!!! Як я забула?
Відповідь: Найкращі запахи) ага..особливо терпких..можу їх годинами нюхати а особливо люблю запах чоловічих духів на чоловічій шкірі:shy: :shy: :shy: :shy:
Відповідь: Найкращі запахи) Почему женщины в лаке, коже и резине так возбуждают мужчин? Они пахнут новым автомобилем.(с) шалим-с
Відповідь: Найкращі запахи) Андрійку,завстидалисьте наніц:shy: :shy: :shy: :shy: :shy: Додано через 3 хвилини Всьо будєт
Відповідь: Найкращі запахи) хто любе дощ то ідіть попахайте - у Львові злива. (я більше люблю звук алє то оффтоп)
Відповідь: Найкращі запахи) А я люблю, як пахне опале сухе листя, особливо кленове...шкода нема таких парфумів
Відповідь: Запах партнeра а я з дитинства люблю запах фарби - гуаш... люблю запах тільки но спеченого хліба, запах свіжої постілі а ще , пам"ятаю з дитинства, як мама дала мені свої рукавички, і я весь день відчувала запах рідної людини ( можливо це був всього навсього запах її парфумів, але для мене-маленької, це був запах мами)
Відповідь: Найкращі запахи) люблю як пахнуть мамині долоні запах асфальту як тільки починається дощ як пахне крейда)))) квіти моя гітара ялинка на новий рік запах львівських кав"ярень люблю запах коханого.)))