Найкраща бензопила

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 1 лис 2007.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для господарських потреб. На дачі трохи працюю. То гілки обпиляти, то дерево старе спиляти. То брат буває попросе щось у нього на дачі трохи підпиляти. Поміняли вікна -рами на дачу (на дрова). Завів, чиргикнув і вуаля. І сміття з дому вивезли, і дрова є, і у брата на дачі тепло.
    Основна ж ціль була полегшити собі життя. Бо мене воно вже дістало, оте село. Постійно ходив клянчив щоб хтось попиляв. А так своє - не клятий, не м’ятий. Приїхав, напиляв і поїхав. І трава не рости.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мене ото часом навідують думки придбати такий девайс

є на городі три старезних яблуні, які вже пару років ніц не родять, одна видала того року одне яблуко на самому вершечку, шо й дістати не можу, треба снайпера наймати шоб збив :)

а який бюджет зараз такої надійної файної пили?

3. Capitoshechka

Якщо брати ту модель, що в мене - приблизно 2300. На той момент, коли купляв віддав за неї 1600. Серед олео-маків це найбільш ходова модель - найпопулярніша. Китайці (типа китайського "бригадира", "тайги", "уралу" і т.п. хламу) будуть рази в 2 дешевші. Але китайців я не люблю. Вже переконувався не раз - лайно.
    Я, до речі, минулої осені завалив 2 старі яблуні, які вже майже всохди, сливу і вишню. І цього року також буду ще одну вишню спилювати. А потім ще друг по спортзалу просив у нього дерева дома попиляти. Так що робота буде.
    Якщо Вам щось потрібно зробити єдиноразово і немає постійної потреби в такому - краще когось попросіть, в кого пилка є. Якщо ж працювати потреба виникає регулярно, як в моєму випадку - тоді є сенс купляти.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думав, у цій темі хлопи вихваляються жінками/тещами...

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Capitoshechka

Мені пощастило - в цьому плані мене пиляти нікому)))

6. Capitoshechka

До речі, щодо порівняння китайцю і олео-мака. Якось сусід в селі віддав мені одне деревце на дрова. Біля його двору росло 2 берестки. Кожен приблизно однаковий в діаметрі - сантиметрів 70-80. І от він мені каже: "Один завали мені, а інший собі. А розпиляти я й сам розпиляю".
    У сусіда був китаєць. Шина 50-ка (на 10 см довша, ніж моя). Так і зробили. Я завалив відразу 2 дерева і ми розпочали потім їх кромсати - я своє, а він своє. Закінчилося тим, що я повністю вже на колодки своє попиляв, а він ще й половини свого не зробив. Довелося мені ще й йому допомагати. А потім взагалі китаєць заклинив. І як показало хірургічне втручання - поршньова по 3,14зді пішла

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Capitoshechka

Є і у хускварни непогані моделі. Я, до речі, спочатку хотів брати хускварну. Але знайомий, у якого я купляв, переконав мене взяти олео-мака. Тим більше що по ціні вони були однакові. Тобто в грошах я нічого не втрачав. Довелося мені і хускварну в руках тримати - діду сусіду в селі трохи допоміг - ланцюг йому підправив і карбюратор трохи відрегулював. Трохи подиркав нею - не дуже сподобалося. Може від того, що вона менша трохи за мою... В мене шина трохи длінніша і пилка сама по собі більш потужна. І ще, що мені не сподобалося у хускварні - там херовий фільтр. Щось схоже на картон. Його у воді не помиєш. А якщо помиєш, то надовго не вистачить. Можна звісно купити й поставити пластиковий. Але це близько 100 грн. У олеомака ж - пластиковий йде вже в комплекті безпосередньо. Мий хоч щодня.

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вибачаюсь, що із запізненням, але даю відповідь. Чотири роки тому моя Husqvarna 340 коштувала 3 з лишнім тисячі гривень. Щороку в загальному ріжу по 3-4 машини /газони/ дров і до сих пір ремонту не потребує, хіба що періодичну чищу повітряний фільтр.
    Іноді скучаю за Мотор-Січ. :) Класна все-таки пила в мене була. Завдяки їй і біцепси були треновані, і спина завжди в формі була, а тепер тільки раз або два смикнув і ріжеш, скучно якось стало... .:)
    П.С.: Ту бензопилу Мотр-Січ мені продав якийсь чудак / з вигляду приблизно 1.75 росту, чорнявий, в окулярах/ на Торпедо.
    А купився я на те, що він показав мені статтю в газеті, що на змаганнях бензопильщиків Мотор-Січ зайняла перше місце.

10. SiteImage

SiteImage миється в бані

Я бра собі Vitals Master BKZ 5823os. Вже другий рік працює. Дерев 10-12 розчленував!!!

11. timiz

timiz миється в бані

Я користуюся бензопилою фірми STIHL. Легка, потужна при своїх розмірах пила, не велика витрата палива. При інтенсивній роботі особливо не шумить, що для бензопилки дуже важливо. Двигун витривалий при інтенсивній роботі 3-4 години скоєно не гріється, легко можна працювати однією рукою, що дуже зручно при обрізки важкодоступних гілок. Пила не вбивча , навіть для важких умов роботи , користуюся більше 5 років для різних цілей. Рекомендую!

12. Solomiia

Solomiia Member

Stihl

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Найкраща бензопила це кохана жінка:))):):mocking:

14. RuslanShum

RuslanShum Active Member

Або її матip...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Або 2 в одному:)))

16. budsasha

budsasha миється в бані

В мене Бензопила Vitals BKZ 4517n. Купляв десь три роки назад. Досі нормально працює.

Останнє редагування модератором: 28 вер 2015
  17. manur

manur Well-Known Member

Виставте фотки результатів роботи;)

18. zzIgorzz

zzIgorzz New Member

Користуюсь бензопилою Foresta. Дешево і сердито. Купив буквально за 2000 грн, порізати дрова для котла чи так всякий дріб'язок. Двигун нормальний, ну я його і обслуговую якісно. Якщо надумаєтесь купляти - поторгуйтесь з менеджером. Це фішка магазину.

Останнє редагування модератором: 21 бер 2018
  19. Cikabu

Cikabu Голова хаосу

Вітаю, громадо!) Не одну бензопилку вже довелось купувати для робіт у себе в селі. Особливо останніми роками. Оскільки з кожною новою помічаю, що якість все знижується. Воно й зрозуміло. Наша людина хоче за ті ж гроші купити хороше. Та зі зростанням цін, так не буває. Тому виробники (переважно китайські) збирають з все дешевших матеріалів та гіршої якості власне збірки.
    Того, назбиравши грошей, останньою купували півроку тому б/у Хускварну, наче оригінал. Наразі жодних нарікань не маю.

а де твій аватар? :)