Привіт! переглянув всі теми "Кінозалу" і не знайшов подібної. Давайте тут будемо вказувати варіанти фільмів які б ми не радили дивитися. Бажано звичайно обгрунтовувати свої позиції, а не просто казати бо це Голівуд, чи це малобюджетка, чи ще щось.
Відповідь: Найгірші фільми Зі сходу ... Монгол - 2,5 години нудоти, фільм важкий, і не про того самого ..а про його дружину , яка його рятує весь час... 1612 - щось таке не понятне, думали історичне ... а вийшла якась пародія.
Відповідь: Найгірші фільми Для мене найгірші ІНДІЙСЬКІ фільми . Створюють фільм за місяць , бюджет до 3000 $ , але після такої наполегливої праці виходять супер смішні і кумедні пародії :D .
Відповідь: Найгірші фільми З останніх бачених фільм "Трошки вагітна" - для мене це найгірший фільм який я коли небудь бачив. Надзвичайно примітивні репліки. Досить фрівольні зйомки. Слабенька гра головних і другорядних акторів. Якщо розглядати цей фільм з точки зору комедії - 0 балів з... та нема різниці з скількох. Дуже дивуюся, що творця (продюсера) фільму включили до списку розумних (точно не пригадую номінацію) Голівуду нарівні з Джонні Депом чи Анджеліною Джолі. Єдиний розумний меседж який несе цей фільм - не робіть нічого серйозного на п'яну голову.
Відповідь: Найгірші фільми бо жінка дивиться? А я не люблю бойовиків. Ну один сюжет на 1000 фільмів, там лишень актори міняються.
Відповідь: Найгірші фільми Тьоща... І у відповідності до свого айкю або мексіканські(зара про циганів),або російські("Татьянин день"). Додано через 28 хвилин А,що,тут є прихильники мексіканського серіялу?
Відповідь: Найгірші фільми Аналогічно щодо серіалів... Але маю гріх... ще роки три назад присадили мене на комедійний серіал "King of Queens": Ну і все, гаплик... стидно признатись, але відтоді я страшний фанат того фільму, але хіба того єдиного. І то обов"язково на німецькій, оригінал англійською не сприймаю... Дійшло до того, що вже й жінку заразив, маємо всі 9 сезонів і я вже не проти якісь автографи в eBay купувати. Отака біда... І щоб до теми: не люблю жахи, а також портеріаду, властунів кілець і подібне...
Відповідь: Найгірші фільми Нє, я люблю серіали, але такі...На одну серію ("секретні матеріали", "Менти", і т.д).
Відповідь: Найгірші фільми Нікого я не принизив.Моя мама його полюбляє і жінка теж.А мене шлячки ясні трафляють,коли він починається.... Зробили б 2 серії - прекрасний фільм би вийшов.
Відповідь: Найгірші фільми Я колись теж так думала. Починаю схилятися до думки, що то не від IQ, то від життя багато залежить.
Відповідь: Найгірші фільми Японських версій не існує, принаймні я не зустрічав Японці знімають оригінальні ужастики, дуже навіть непогані. Саме тому існують голівудські версії японських ужастиків, теж непогані виходять До речі про ужастики. Не рекомендую дивитися фільм "Москва зеро". Така муть...
Відповідь: Найгірші фільми О так. Я не люблю жахи , але Японські якраз хороші , бо вони знімають психологічні страшилки , а це краще за брутально-жорстоке кіно з ріками крові (Пила-феее).
Відповідь: Найгірші фільми Не люблю американські комедії, де чомусь смішним вважається зригнути, вирвати, висякатись, гази випустити... Гидко! Не люблю фільми, де актори-коміки чим більше кривляються, тим вважають що це смішніше. Тупим глядачам підказують, де сміятися (сміх за екраном). Але тут є винятки: фільми з Чапліним, "Маска" з Карром. А от де він же грає детектива, який розшукує тварин, - не подобається.
Відповідь: Найгірші фільми А де ви дивилися "Маска" та ще й з Карром. Хто це??? Я знаю Джима Керрі і він супер актор . Він чудово грає у Айс Вентурі і фільм дуже веселий , а тупого сміху за екраном я там не чув. В мене сміх у його фільмах викликає його рухи і міміка .
Відповідь: Найгірші фільми Пробачте, помилився. Керрі, так. Щодо "сміх викликає рухи та міміка"... Що поробиш, у нас різні уподобання. Мені не подобається.
Відповідь: Найгірші фільми "Lady in the water" щось типу того. Вперше реально заснула в кінотеатрі. Тупіше нікуди. В кінці сеансу мене будили. Ще "Соляріс" з Клуні. Тут був сон на двох. Взяли з сестрою напрокат, вмостились в залі і синхронно заснули. Тепер маю власний рецепт від безсоння. )