Найгірші фільми

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем lotr_an, 9 січ 2008.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Привіт!

переглянув всі теми "Кінозалу" і не знайшов подібної.

Давайте тут будемо вказувати варіанти фільмів які б ми не радили дивитися.

Бажано звичайно обгрунтовувати свої позиції, а не просто казати бо це Голівуд, чи це малобюджетка, чи ще щось.

• Подобається Подобається x 2
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Найгірші фільми

Зі сходу ...
    Монгол - 2,5 години нудоти, фільм важкий, і не про того самого ..а про його дружину , яка його рятує весь час...

1612 - щось таке не понятне, думали історичне ... а вийшла якась пародія.

• Подобається Подобається x 1
  3. KruNdiK

KruNdiK New Member

Для мене найгірші ІНДІЙСЬКІ фільми . Створюють фільм за місяць , бюджет до 3000 $ , але після такої наполегливої праці виходять супер смішні і кумедні пародії :D .

• Подобається Подобається x 4
  4. lotr_an

З останніх бачених фільм "Трошки вагітна" - для мене це найгірший фільм який я коли небудь бачив. Надзвичайно примітивні репліки. Досить фрівольні зйомки. Слабенька гра головних і другорядних акторів.
    Якщо розглядати цей фільм з точки зору комедії - 0 балів з... та нема різниці з скількох.
    Дуже дивуюся, що творця (продюсера) фільму включили до списку розумних (точно не пригадую номінацію) Голівуду нарівні з Джонні Депом чи Анджеліною Джолі.
    Єдиний розумний меседж який несе цей фільм - не робіть нічого серйозного на п'яну голову.

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Не подобаються японські версії фільмів-жахів, мульти - більш-менш.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не переварюю серіалів.

• Подобається Подобається x 10
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

бо жінка дивиться?

А я не люблю бойовиків. Ну один сюжет на 1000 фільмів, там лишень актори міняються.

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

Тьоща...
    І у відповідності до свого айкю або мексіканські(зара про циганів),або російські("Татьянин день").

Додано через 28 хвилин
    А,що,тут є прихильники мексіканського серіялу?

• Подобається Подобається x 7
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Аналогічно щодо серіалів...
    Але маю гріх... ще роки три назад присадили мене на комедійний серіал "King of Queens":

Ну і все, гаплик... стидно признатись, але відтоді я страшний фанат того фільму, але хіба того єдиного. І то обов"язково на німецькій, оригінал англійською не сприймаю... Дійшло до того, що вже й жінку заразив, маємо всі 9 сезонів і я вже не проти якісь автографи в eBay купувати. Отака біда...

І щоб до теми: не люблю жахи, а також портеріаду, властунів кілець і подібне...

10. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Нє, я люблю серіали, але такі...На одну серію ("секретні матеріали", "Менти", і т.д).

11. lotr_an

ви просто п. Ромко заодно і мою маму принизили (щодо Тетяниного дня)

12. Romko

Нікого я не принизив.Моя мама його полюбляє і жінка теж.А мене шлячки ясні трафляють,коли він починається....
    Зробили б 2 серії - прекрасний фільм би вийшов.

• Подобається Подобається x 8
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я колись теж так думала.
    Починаю схилятися до думки, що то не від IQ, то від життя багато залежить.

• Подобається Подобається x 6
  14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Японських версій не існує, принаймні я не зустрічав :) Японці знімають оригінальні ужастики, дуже навіть непогані. Саме тому існують голівудські версії японських ужастиків, теж непогані виходять :)

До речі про ужастики. Не рекомендую дивитися фільм "Москва зеро". Така муть...

• Подобається Подобається x 9
  15. KruNdiK

KruNdiK New Member

О так. Я не люблю жахи , але Японські якраз хороші , бо вони знімають психологічні страшилки , а це краще за брутально-жорстоке кіно з ріками крові (Пила-феее).

16. kYula

kYula Well-Known Member

в цьому році я найбільш сміялась над "Інді"...Більш тупішого не пригадаю! :)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не люблю американські комедії, де чомусь смішним вважається зригнути, вирвати, висякатись, гази випустити... Гидко! Не люблю фільми, де актори-коміки чим більше кривляються, тим вважають що це смішніше. Тупим глядачам підказують, де сміятися (сміх за екраном). Але тут є винятки: фільми з Чапліним, "Маска" з Карром. А от де він же грає детектива, який розшукує тварин, - не подобається.

• Подобається Подобається x 3
  18. KruNdiK

KruNdiK New Member

А де ви дивилися "Маска" та ще й з Карром. Хто це??? Я знаю Джима Керрі і він супер актор . Він чудово грає у Айс Вентурі і фільм дуже веселий , а тупого сміху за екраном я там не чув. В мене сміх у його фільмах викликає його рухи і міміка .

• Подобається Подобається x 5
  19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Пробачте, помилився. Керрі, так. Щодо "сміх викликає рухи та міміка"... Що поробиш, у нас різні уподобання. Мені не подобається.

20. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

"Lady in the water" щось типу того. Вперше реально заснула в кінотеатрі. Тупіше нікуди. В кінці сеансу мене будили.
    Ще "Соляріс" з Клуні. Тут був сон на двох. Взяли з сестрою напрокат, вмостились в залі і синхронно заснули. Тепер маю власний рецепт від безсоння. :))

а де твій аватар? :)