Найефективніша раса

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Dzeko, 3 бер 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це поки що
    китайці, як я писав вище, рухаються в тому напрямку
    вони користаються можливостями, які надав Захід і впевнено здійснюють свою експансію на Захід. Ця "нордична англо-саксонська раса" розмножується значно менш ефективно :)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, вкрасти - ефективніше, ніж винайти. Глибока думка.

• Тупо Тупо x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сумна правда. )

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось ви не годні відпустити те розмноження. Одним словом якщо на завтра буде призначено зустріч з позаземною цивілізацією, то піднести хліб-сіль ви делегуєте китайця. Якщо запитають чому, скажете тому що вони добре розмножуються.

• Тупо Тупо x 1
  5. MARTINI

Стоять двоє дядьків. Підходить до них перехожий і запитує
    - Как пройти на Крещатик.
    Йому у відповідь:
    - ???
    Повторює питання англійською.
    - ???
    Німецькою.
    - ???
    Французькою.
    - ???
    Не одержавши відповіді перехожий йде далі. Один дядько іншому говорить:
    - Подивися, Петро, яка розумна людина! Скільки мов знає!
    - І шо це йому дало?

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прикол в тому що на 1000 крадунів один винахідник. Очевидно розмноження крадунів - теорія еволюції Мартіні.

• Тупо Тупо x 1
  7. MARTINI

До чого тут крадуни?

Західна цивілізація в процесі еволюції вивела, що найвищою цінністю на світі є людське життя.

Згідно цієї парадигми китайці на даний час є найефективнішою нацією, оскільки вони того безцінного життя наплодили найбільше. Західні цінності призвели до того, що більшість родин має одну дитину, що призводить до того, що англо-сакси не відтворюють себе, а на місця що звільняються, заїжджають азіати, які ще й плодяться, пардон, як таргани. І хто в результаті виявиться більш ефективною расою?

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому Україна третя знизу в рейтингу ефективності.

Я не знаю хто виявиться, я беру по факту. Просто зоологічно розселитися - це просто зоологічно розселитися. Людський вид тим і відрізняється від щурів, що створив цивілізацію, а це слово включає в себе багато факторів.

• Тупо Тупо x 1
  9. MARTINI

Цивілізація поняття відносне. Людський вид створює винаходи, покликані знищувати представників того ж самого людського виду, засирає планету сміттям, дусить атмосферу, винищує амазонські джунглі і карпатські ліси. Це цивілізація чи тупикова гілка розвитку життя?

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Наплодили багато, навіть незважаючи на свою демографічну політику «Одна сім’я — одна дитина». http://www.epochtimes.com.ua/opinion/china/demografichna-polityka-kytaju-30-rokiv-nasylnyckyh-abortiv-71431.html

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А може новий виток спіралі історії? Можлимво, ми маємо себе знищити самі, щоб після нас постала інша цивілізація? Як до нас були стародавні цивіоізаціх, так і після нас виникне щось нове.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну давайте все покинемо і розбіжимся знову по лісам. Китайців трохи більше, можуть закоцати, але німці візьмуть і лук придумають, паритет намалюється.

• Тупо Тупо x 1
  13. MARTINI

Навіщо розбігатися, нам так комфортно. Але те, що нам так комфортно, не означає, що це добре закінчиться для виду

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну знову ж таки, це погляд в майбутнє, а не в історію.

• Тупо Тупо x 1
  15. MARTINI

По факту кого більше, той ефективніший.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як же так, конкістадорів було набагато менше, ніж інків і ацтеків, а вони винищили всіх індіанців під нуль.

• Тупо Тупо x 1
  17. MARTINI

так, і по факту виявилися ефективнішими.

от коли англо-сакси винищать китайців, тоді можна буде сказати, що вони ефективніші

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви самі спростували свій попередній допис.

• Тупо Тупо x 1
  19. MARTINI

та ні, я послідовний

Є різні прояви ефективності. Хтось в науці, хтось в мистецтві, хтось у винищенні інших рас, а хтось у примноженні власної раси. І останнє, як на мене, є найважливішим мірилом отої остаточної ефективності. Бо без цього всі попередні прояви просто втрачають сенс, а на певному етапі і взагалі стають неможливими.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так примноження неможливе без отих інших аспектів. Уявити що зараз населення України примножилося до 500 млн. Що ми будемо робити? Займатия набігами на сусідів за їжею і золотом?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)