Найдивніша мрія.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем DIDIO, 21 чер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тобто, всі парашутисти, водолази та інші екстремали тотально і передчасно вмирають від інфекцій? Чи може від раку? Я про це не чув. :) Ну, бережіть свій імунітет. А я з задоволенням при нагоді займаюся дайвінгом тощо. Літав на мотодельтаплані та повітряній кулі в якості пасажира. І ще літатиму. Літали також на малесенькому літаку "Бекас" по черзі - я, моя дружина, і діти, яким тоді було по років 10. :) Так, це не Бог зна яка хоробрість, але завжди є певний ризик. Але ж ризик є навіть тоді, коли їси галушки, бо вдавитися можна. :))) Ось на такому літачку літали... Бо мої діти мріяли по це. І я знайшов можливість здійснити їх невелику мрію.

• Подобається Подобається x 7
  2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

"Что русскому - хорошо, то немцу -смерть". :)
    Кожному варто керуватися власною головою, знати свої межі і можливості, керуватися своїми бажаннями і не підлаштовувати їх під чиїсь погляди (навіть самі слушні).
    Класно, що дружина, діти і Ви маєте спільні мрії і захоплення! (риба щука і рак - теж не біда, але - важче :) )

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Невже ви б не полетіли!? А, наприклад, в обіймах власного коханого чоловіка!? :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Huru

Huru Well-Known Member

Менше дивіться всяку єрунду і появиться час займатися здоров'ям:))):haha:

• Подобається Подобається x 3
  5. nastinka

nastinka відсутня

а я би полетіла)))
    і на кулі хочу! і все хочу! і багато разів!)

• Подобається Подобається x 1
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Пригадала фільм "Шоколад"- так розумію героїню.....

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Загорнутись б в купу листя...щоб ніколи б ніхто не знайшов... Татове згадав: ...хто б то зумів...тихо,без слів...пам'ять нераз вкрасти на час... Хто б розбудив потім мене,коли вже біль мине... Дивна мрія... Просто,як завжди в лісі...просто осінь...

• Подобається Подобається x 11
  8. Peri

Peri Well-Known Member

....:blush:знайти такі слова,мову,щоб людям було легко порозумітися.Інколи говорять про одне і те саме,а розуміння -.....І все,що допомагає від самотності...:blush:
    чомусь інколи розуміють краще природу,техніку ніж один одного...

• Подобається Подобається x 10
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

... а інколи пояснюєш свої добрі наміри і толку... собі ж гірше робиш (

10. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ну мрія не мрія...Почула про такий ножик:
    Хочу собі:його носити зручніше,ніж звичайний(поки витягнеш...),легкий,можна на шию повісити.:good:Буду шукати.

• Подобається Подобається x 2
  11. poetka

А ви шо з ножиками ходите?о_О

12. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

:blush:Ну...Е-е...:blush:Дівчина має вміти захисти і себе,і слабшого,якщо є потреба.Тим,більше,ніж-штука функціональна...Ходжу.

• Подобається Подобається x 4
  13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Кожен сам для себе вирішує, що таке єрунда...
    Хтось пройде мимо, копнувши камінчик, а хтось його підбере і побачить в ньому діамантик... мрії зароджуються і зростають від якоїсь точки відліку.. тільки цю точку кожен для себе обирає сам...

14. Romko

Найдивніша мрія...
    От...тільки що прийшли з лісу...як завжди зайшли на молитву...потім на цвинтар...
    По дорозі йшов і...хм...мріяв?...
    Але висловлю...нехай це й банально.
    От...якби я мав з десять мільйонів долярів....
    Я б хотів організувати притулок...школу...захоронку...для таких,як моя Зоряна.
    Запросив б на роботу висококласних спеціалістів...вчителів...вихователів...психологів...няньок.
    Закупив б необхідне обладнання.
    Забезпечив б ліками.
    Нехай для кількох дітей.
    Але,щоб віддаючи її туди на день я був за неї спокійний.
    Що вона в надійних руках.
    Що за нею доглянуть.
    Що з нею позаймаються.
    Що вона нічого не розстрощить,нікого не покалічить,не вб"є.
    Що її не поб"ють і не покалічуть.
    Нас немало..отаких відлюдьків...викинених за борт життя і суспільства...що ховаються від людей зі своєю бідою...нікому не потрібні...наодинці зі своїм горем...
    Але прекрасно розумію...що ця мрія дивна і нездійсненна...мені б оті пару тисяч на ліки роздобути...на ліки...
    Як і мрія про спокій.

• Подобається Подобається x 14
  15. Romko

а то навіть не мрія...просто колись хотів отаку вишиванку...

Правда...то було колись....а тепер...
    До лісу вбирати,хіба....

16. poetka

Ех!!!!Ну нехай до лісу...але яка ж гарна...для душі і для себе....а не для показухи.Во!!!!
    Я теж особливо в люди не йду,але шось іноді такого хочеться...потім попускає.

17. Locke

Locke невиправний реаліст

А я вже кілька днів хочу подалі від людей. Вже так все дістало- ті маразми на роботі, в країні... Ну все вже так дістало, що нема більше сил. Я вважаю себе сильною людиною, бо стільки довелося свого часу пережити, що не дай Боже нікому: і свого часу важка хвороба дитини і лікування без всякої надії на протязі 12 років де кожен день був гіршим попереднього (тут мене хіба Ромко до кінця зрозуміє), правда слава Богу все закінчилося дуже добре, і сам 3 роки майже побував на тому світі (відвідав так би мовити з "неофіційним дружнім візитом") :) Стараюся не показувати всього, жартувати, але на душі шкребуть кішки. Чим більше починаю взнавати людей - тим більше починаю любити тварин. От якби мати якусь хатину на далекому хуторі де поменше людей. Дивна мрія - кинути все і переселитися кудись подалі від суєти. Можливо цей допис більше пасував би до теми "Мені сьогодні гірше всіх", або "Осіння депресія". Але мабуть пасує до всіх трьох тем.

Останнє редагування: 14 жов 2010
    • Подобається Подобається x 8
  18. poetka

Аналогічно...Виходжу на двір,бо мушу..в магазин,базар і т.д. а народ туди-сюди,туди-сюди...мені здається зараз впаду,так хочу спокою..........

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

:sad:Правда?........

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

И это у нас ещё провинция, а в Киеве или Москве...????
    Бееееедненькие....

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

а де твій аватар? :)