Ніколи невідомо, що, де, коли і з ким трапиться. Той знайомий міг просто впасти в ожеледицю - і міг би бути трагічний результат. А так він стрибнув - і те "слабке місце" проявилося. І хоч він постраждав, але не залишився паралізований, бо при стрибку іде "тракція" - тобто витягнення хребта. А при звичайному падінні могло бути зміщення хребця вбік і пошкодження спинного мозку, аж до паралічу. Такі випадки, на жаль, трапляються... Так що нарікати не можна, бо невідомо, що могло б бути в іншому випадку, і чи було б то краще...
І мій брат стрибав (hunter), два одногрупники. І нічо, всі живі. Там така ж сама ймовірність розбитись, як і попасти в автокатастрофу.
Вам це видасться дивним, але....Все життя працюю на державній роботі. Весь час хотілось мати щось своє,свою справу, бізнес. І вже вроді би все поряд, все скоро получиться, станеться - але нема від того захоплення, радості. І так, захотілось ту СПРАВУ продати, бути вільним,незамороченим, ходити на свою любиму роботу, нікого ні в чому не запідозрювати.
А на роботі підозрюють, що вам краще зі своєю справою, що ви незалежні від примх згори, і що ви заробляєте самі на себе, а не чекаєте, поки згори кинуть кісточку...
не мене підозрюють, а я підозрюю Та якби було так добре, то хіба б я таке писала.Взагалі, складно це все і не просто. А роботу свою я люблю хоч і заробітна плата до 2000 грн.
В мене більш глобальні бажання: хочу, щоб не було хворіб... Розумію, трохи абсурдно, але абсолютно життєво... бо це страшно... А якщо так...то хотіла б співати та танцювати... (це після перегляду тих співучих та танцюючих програм )
Ну а я про що? - якщо вже відмовляти когось від мрії побачити кульову блискавку через можливу небезпеку - то така сама небезпека і у стрибках з банджо, і - за Вашим треврдженням - при падінні в ожеледицю.. Тільки одна річ - ризикувати додатково, а інша - мінімально, на мою думку. А вже для кого що є мінімальним - вирішувати йому особисто. Мова не за розбитися, а за травми/витягнення хребців при різкому "смиканні", які можуть про себе дати знати або одразу, або пізніше. Мабуть, грає роль також фізична підготовка, м'язовий корсет.
якщо мрієте, то стрибайте і не переймайтесь те, той хто вимовляє свій мстрах в голос, той має велику ймовірність відчути його на собі, так,що думаю все буде добре, головне бажання
дякую , але я не відчуваю жодного задоволення від екстриму, у мене і серце не настільки сильне щоб примушувати його стискатися від страху і гупати як не в собі.. і так в житті стресів вистачає, зайвих не хотілося б. Хіба на невисоку гору піднятися - гори люблю. Моя маленька мрія (для себе) на сьогодняшній день - перейти від домашнього опанування східних танців до студійного. Телефон танцклубу вже є. А взагалі дуже хочеться бачити батьків і рідних здоровими і повними позитиву, енергії здійснювати їх власні мрії.
Незалежні? Від примх? Ви наївні, як мала дитина... (не сприйміть як образу). Поговоримо після прийняття кодексу.
По-моєму, DIDIO іронізує, передаючи не власні думки - а думки пересічних, далеких від реалій власного бізнесу, держпрацівників.
то виділення адреналіну, інколи це корисну, ще важливий гормон щастя...це загалом важливо, тому я теж стрибну
Ви такі серйозні, як рушниця вчетверо. Треба і тут про політику? ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Навіть малесенька воля краща за велику неволю... ---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ---------- Виділення адреналіну при екстрімі і розвагах добре тим, що людина потім набагато краще переносить стрес. Саме тому екстремальні види спорту чи розваг так тепер популярні - бо забагато "хронічних" стресів.