Найдивніша мрія.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем DIDIO, 21 чер 2010.

1. Е-е-е, інколи брехню дуже вміло маскують!

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Рибко, є люди дуже довірливі, і є такі, що не вміють брехати.

Є такі, що брешуть майстерно, і... такі, що впізнАють її і через маску майстерності. Нутром чують. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Ну от брехню у ЗМІ ви одразу відчуваєте? :)

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хіба я казала, що саме я наділена такою чудовою властивістю?

(Зрештою, в ЗМІ інколи вистачить аналітичних здатностей).

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Із задоволенням Вам розповім...

• Подобається Подобається x 1
  6. Pikova dama

Pikova dama Active Member

хм...моя найдивніша мрія ....жити з 13-ма чорними котами)))

• Подобається Подобається x 6
  7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Може би ше хоть єдного хлопа не помішало? В хазяйстві ж пригодиться. :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Pikova dama

Pikova dama Active Member

ну можливо з часом варто буде завести..але де знайти хлопця, який би погодився жити зі мною і 13-ма котами.(:))

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а в чім проблема? буде 14им котом...
    Та й число вже буде не таке страшне...
    А так багато котів навіщо?
    Шашлик полюбляєте?

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну може вона не настільки дивна.....
    А радше сама звичайна,матеріальна"...
    Хотілося б відкрити свою цукерню,типу "Марципан"...або таку собі гражду...(дворик),із різиними смаколиками....ну і звісно -Львівською кавою....Але мріяти і хотіти не шкідливо:sad:;)

• Подобається Подобається x 13
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

У тебе то вийшло би відмінно!!!! Навіть уявляю назву "Кавуся у Олюсі" або "Поеткини смаколики"

• Подобається Подобається x 9
  12. nastinka

nastinka відсутня

у мого батька був однокласник після закінчення школи всі вже поступили в університет, хлопець пішов виносити сміття і не повернувся. його просто на шматки розірвало..нашо вам то?
    моя мрія. стрибнути з банджі/парашутом. випити з коханою людиною шампанського на повітряній куль, вибратись на Еверест, зайнятись сексом в літаку :-[.
    а з серйозних. отримати ВО, громадянство, подорожувати, мати сім,яю. зпроектувати власний будинок, завести 3-ох собак, просто бути щасливою. готувати щоранку чоловікові каву, бути коханою, і завжди завжди розуміти свою сім*ю, і щоб вона мене розуміла. цінування. це важливо. :)
    отакі от. просто мрії. мабуть як і у всіх.

• Подобається Подобається x 11
  13. poetka

Мерсі...:give_rose:
    Але як найду багатого дядю...можна й тьотю:)

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вчора зустрічався зі своїми друзями зі Швейцарії - молодим подружжям: він швейцарець, вона - українка, приїхали в гості до мами-тещі, і заїхали в Київ, щоб побачитись зі мною.
    Наш спільний з ними друг, також швейцарець, який також допомагав Україні з гуманітарними проектами, дуже крутий дизайнер, кинув все, і поїхав в Африку. Перебував там близько року - згідно міжнародного проекту допомоги - будував водогони і громадські туалети, разом з місцевими африканцями. :)

Так що ваша мрія абсолютно здійсненна. Вам треба отримати освіту, знайти організацію, яка організовує волонтерів (добровольців) і написати їй про своє бажання приймати участь у проектах. Вас можуть запросити. Але прошу зважити, що така праця, як правило, не оплачується. Вам можуть оплатити всі витрати по перельоту та перебуванню, але не більше. І навіть незважаючи на це - бажаючих, як правило, вистачає. Праця тяжка, в важких кліматичних умовах. Якщо вам сподобаються, і ви проявите себе, як видатний та здібний організатор - ви зможете пізніше знайти і оплачувану роботу в цьому напрямку. Але все одно - якщо ви чекатимете значних доходів - краще від такої діяльності відмовитись, бо там працюють лише закохані у весь світ ентузіасти. :)

Останнє редагування: 4 жов 2010
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я....хочу спокою....
    То найдивніша мрія....зі всіх...отут...
    просто спокій....

• Подобається Подобається x 5
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Пропоную назву "Поезія смаку". :)
    Попрацюйте пару років звичайним кондитером, і якщо матимете значні особисті успіхи, в тому числі виграватимете кулінарні конкурси - то знайдЕте партнера-спонсора і відкриєте цукерню з ним! Будете співвласником. Це абсолютно здійсненно.

Останнє редагування: 4 жов 2010
  17. nastinka

nastinka відсутня

хотіла б працювати поваром в ресторані))))
    хоча якшо мене вітчим найме то буду)
    а ще хочу бочачити той океанарій...
    вже скоро побачу.)
    хочу не спокою. чогось нового. щастя. стрибати до неба. бути щирою. любити..) всіх!

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Небезпеки підстерігають нас скрізь. :) Навіть в ліжку.

Вчора прочитав один випадок (на медичному сайті) - молодята займалися коханням у ліжку, вона невдало рухалася "верхи", необережний рух - і вона зламала йому статевий орган. Вони розгубилися і перелякалися. Доки вони думали, що робити - було пізно: хлопець менше ніж за годину помер від втрати крові (він мав ще й погане згортання крові) і больового шоку... Так що - нехай нас всіх боронить Бог. Але прочитавши про цей випадок - гадаю, від сексу ніхто не відмовиться. :)

Так само й куляста блискавка - мені не доводилося читати свідчення очевидця, який би був вченим і описав блискавку з наукової точки зору. А я впевнений, що за короткий проміжок часу вчений з міцними нервами і добрим зром і слухом - встиг би помітити багато важливих подробиць. Тому моя мрія залишається мрією, і ніщо мене не лякає. :) Якби до мене особисто летіла кульова блискавка - я би не розгубився, і не чекав би, поки вона мене вб"є електричним розрядом величезної сили, а дмухав би на неї. :) Адже вона переміщується з потоком повітря (в основному), тому, створивши потік повітря "від себе" - її можна "відігнати".

19. poetka

Я про таке навіть і не думала.....:)
    На поетичних конкурсах була лауреатом...а про кулінарні конкурси...покищо не готова...тай немає достатньо досвіду, і обладнання необхідного....
    Простим кулінаром працювати не зможу(одноманітна робота) типові торти(стандартні, штамповані)....тай олачується така робота ....:nea: люблю творити,вигадувати...
    А що всі власники цукерень вигравали конкурси?Чи це як один із варіантів?
    Я ж бо продовала б не конкурсні варіанти, а прості смачні,домашні,ну вже хіба на замовлення можна фантазувати...
    Ой!!!розмріялась:cry:йду готувати сніданок.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Чоловік не шукає спокою. Чоловік - повинен створювати цей спокій своєю спокійною і впевненою поведінкою, працею, турботою про родину.

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

То ви хочете стати просто власником, щоб купити цукерню просто з людьми і експлуатувати їх? :))) І навіть не спробувавши самій того хліба?

Про конкурси я написав, бо якщо хочеться залучити партнера чи інвестора, не маючи достатньо своїх власних коштів - треба щонайменше мати суспільне визнання (для того й конкурси) та високий професійний рівень. :) Інакше мрія залишиться мрією...

Все-таки я більше прагматик, і зразу починаю шукати шляхи до реалізації мрії. :)

а де твій аватар? :)