Вам вдалося здійснити цю мрію Я посміхаюся !Дуже приємно і гарно написала і мрія супер.Головне, що так швидко здійснилася
А я бачила ту штукенцію... І скажу Вам, що коли вона поруч була, не було ніякого бажання її фотографувати чи знімати, страшно були зайвий раз дихнути.... Якби не сильний протяг у приміщенні, була би біда... А Ви відчайдух! ---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ---------- Peri, а ще хай та відьмочка вміє стрибати з парашутом! Бо я мрію стрибнути з парашутом, бо дуже боюсь висоти, і хочу так вгамувати той страх.... А ще мрію мати свою квартиру... І скільки людині треба для щастя????
о...починаю мріяти про чарівну палочку! ...квартиру для Любімої,усмішку(і то ВЖЕ!) для Аліясочки ...і всім решту,згідно заявок! п.с. LuBimaya,на новосілля запросите?
ой.... а я мрію про власний будиночок( але такий:girl_in_love::girl_in_dreams,про такий напевно можна тільки мріяти і вірити,що рано чи пізно...,якщо не мені то моїм внукам дістанеться)
В дитинстві мріяла про зірку з неба, у мене вже навіть був план. Я вже навіть готова була йти домовлятися про величезну драбину, але батьки вчасно зупинили сказали що вже домовились. Може це кумедно але я і досі її хочу !
- Ладно, одну так одну. Но большую, с идеальной планировкой и в лучшем (с Вашей точки зрения) районе!
- Чтобы "главное, своЯ" надо двигаться в этом направлении. А мечтать надо о том, что слишком хорошо (или не слишком необходимо), чтобы на текущий момент можно было приступить к осуществлению... Вот например, мечта: была бы у меня во Львове лишняя квартирка! Я бы тогда эдак равнодушно ключи ЛюБимой протягиваю и как в "Курьере" с пальто: "Носи, Базин, и мечтай о чём-нибудь великом!" (с)
Жаль, что у Вас нет лишней квартиры во Львове.... двигаемся.... не будем же всю жизнь на съёмной жить....
Думаю, мрія - це те, що може й не залежати від тебе, може бути нездійсненним, може здійснитися, або й ні - як пощастить. А все інше - має бути планом! Тобто: матеріальне, в тому числі і квартира не повинна бути мрією. Квартира - має бути планом. Треба розробити детальний план "Придбання квартири" і здійснити його! Найперше - вартість квартири. Потім - скільки треба заробляти на рік, і яким чином це зробити. І виконувати цей план щодня, протягом 2, 5, 10 чи 30 років, в залежності від того, які маєш здібності та знання. Звичайно, почати треба зі скромного власного бізнесу, і до цього трохи підготуватися. Вся інформація є в Інтернеті. Так само - будь-яка матеріальна річ, яка коштує грошей. Звісно, варто тверезо оцінити свої бажання і свої можливості. Іноді це найголовніше. Хочеш об"їздити Європу? Це легко здійсненна мрія. Якщо зовсім не щастить з грошима, бізнесом тощо - пробивайся у водії-"дальнобойщики". Або у водії у якесь спільне підприємство. Будеш їздити постійно. Якщо ні - відкладай щомісяця по 400-500 грн. За рік зможеш поїхати в автобусний тур по Європі. Студент? Шукай роботу. Навіть на ті самі 500 грн. І відкладай. Взагалі, 90% позитивних мрій - збуваються.
Тобто, Rebbit має 90 процентів надії на те, що в нього виростуть крила? )))) (Я чогось засумнівалась відразу, що він справді цього хоче).
Нє-нє. Не крила, а вміти літати . троха різні речі ....... Ну але ж я давав свої найдивніші мрії. В мене ше є ціла купа не таких дивних. От вони певно і складають оті 90%. А вообще скажу вам тако по секрету шо мені часто доводилося слухати шо те чого є намагаюся добитися (ціль до якої йду) є недосяжною і неможливою і не варто навіть старатися. Але ж якось доходив і всі дивувалися . Так шо якби поставив собі за мету навчитися телекінезу то думаю на старість мнячика би по підлозі силою думки катуляв. Але для того би прийшлося затратити купу часу і енергії, а толку ноль - одні проблеми. Тому я в тім напрямку навіть не рухаюся. Не подумайте шо я ненормальний, але я вірю в Бога, Дідька, вроки і цілителів. А левітація і телекінез від того не далеко втекли. Просто то для нас покишо тайна. А уявіть як би виглядали розсувні двері в Арсені для середньовічної людини . "Сезам откройся" та ше й прозорий
Ну я жартую, звісно. Але було б прикольно, якби Ви на форумівку прилітали, а не приходили... і за столом ЛФ-у не дивувався б ніхто.
То де літати - хіба по обійстю? То вже краще той телекінез... силою думки пхати авто, аби їздило без бензину. )))
хмм...... а прикольна ідея. А я то думав шо з нього толку 0. А то ж яка б економія була. Піду таки шось про то почитаю.
О! Чудово! Якщо можна - про це дуже детально! В гілку про очевидне-неймовірне: http://www.forum.lvivport.com/showthread.php?t=42433&highlight=%EE%F7%E5%E2%E8%E4%ED%E5&page=6 ---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- Ну, янголом він стати може, нє? Тільки відсотки тут... Невідомі... Але ж є парапланеризм, дельтапланеризм, банджі-джапмінг, парашутизм. І ще купа цікавих речей, абсолютно реальних. ---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ---------- Хто його знає. Можливо, в іншому житті таке й буде. ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- Просто літати? Все може бути. Якщо є гравітація, то може бути й антигравітація. Колись, років за 200, можливо, буде такий одяг, який дозволятиме літати без крил. Зовсім недавно, ще 5-6 років тому, 90% комп"ютерних юзерів не знали, що таке "оптична мишка" без кульки. А 20 років тому не існувало пласких телевізорів - це була неймовірно далека технічна мрія... А зараз!?