Найбільше розчарування Вашого дитинства

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Nov 10, 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо маєте можливість, то пошліть йому коробку цукерок, хоч якось легше стане ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. illia

illia Well-Known Member

не маю його координат, нажаль

3. Vikusya

Vikusya Member

Згадалось, як мене обманювала старша сестра: якщо в неї появлялись нова лялька, сукня чи якась інша цікава річ, вона казала, що їй родичка з Америки скинула з літака, пролітаючи над Україною :lol:... Я завжди хотіла піти з нею і теж собі щось зловити, а сестра мене не брала з собою. :pardon:
    І взагалі таких дивних історій мабуть у всіх дітей безліч було, просто зараз важко згадати :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  4. А мне папа часто приносил конфеты и игрушки. Я спрашивала:
    - Откуда ты их взял?
    - У белочки Нюры.
    Я ему верила!:)

• Подобається Подобається x 6
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Пригадую, як мене дідусь дурив, переконуючи, що на руці 4 пальці, а не 5. Рахуємо - раз, один, два, три, чотири...:) Я нервувалась страшенно. :)

• Подобається Подобається x 11
  6. mamatu

mamatu Well-Known Member

Якось моя старша сестра сказала, що "Дід Мороз" - то є наш тато, а я їй не повірила. Поки через пару років сама не переконалась...
    А коли виросла, сама їздила снігуронькою до діток з татового підприємства.

О, згадала!
    Ми часто у дитинстві приносили до хати якихось звіряок або пташенят (випавших з гнізда). Через деякий час батьки казали нам, що "зайчик втік у поле до морквички", або "пташенятко одужало та полетіло" ітд... а потім ми взнали, що вони просто вмирали. :sad:((((((

Last edited: Nov 12, 2008
    • Подобається Подобається x 7
  7. Forest

Forest Moderator

А в мене в дитинстві був сусід-пі.. гомосексуаліст. До нього вночі ходили хлопи. А моя Альфа (страшенно розумна спаніелька) мала одну звичку - гавкати на них. Ну не рухала вона людей ніколи, на двірничку не звертала уваги, на електриків хіба дивилася, навіть раз батяри прожектор вкрали з городу, то вона їх проводжала поглядом, а на тих любила гавкати. От і поплатилася за свою звичку, яких мала небагато - один з тих хлопів був лікарем і отруїв собаку. Смерть була страшною, спочатку пес осліп, потім почав плакати, напомацки шукаючи людей для порятунку, врешті після годин муки здох на руках в батька. Мені тоді було 14 і тоді я розчарувався в людях. Хоче тепер вже минуло :)

• Подобається Подобається x 15
  8. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

моїм розчаруванням було усвідомити, що немає ніякої "рівності між людьми", про яку так багато говорили по телебаченню і писали в газетах "слуги народу"...

• Подобається Подобається x 8
  9. Max_

Max_ кл. москаль

Дивно )) А я наоборот, очаровался ))

• Подобається Подобається x 8
  10. марта

марта Well-Known Member

Пригадала таке...
    Це був перший, чи другий клас… В нас придумали, що найкращим ученицям в класі, вручать на урочистій лінійці з нагоди 8-го березня, для їх мам грамоту-привітання від керівництва школи. Мені сказали на виховній, що мені таке вручать, я, щаслива, розсказала мамі. А потім мені цієї грамоти не дали. Короче, ревла я довго.

• Подобається Подобається x 11
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені було образливо, що на останньому дзвонику в якомусь там класі давали грамоти учням, які займали місця в міських олімпіадах і відповідно висіли на дошці пошани. Нас було 10, я одна не з спецкласу. Їм всім дали, а мені нє. Бо я не зі спецкласу.. :sad:

• Подобається Подобається x 10
  12. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Той хлоп, що лікар, був таки справжнім пі:cesored:сом :aggressive::diablo:

13. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Подарували мені мамини знайомі маленького біленького кролика на 8 березня. Мені років 6-7 було. Назвала я його Степашою, годувала тертою морквою, сама клевер збирала, мила його, прибирала. Хіба в ліжку з ним не спала. Такий був ніжний, веселий, ластитись полюбляв. Літом ми з батьками поїхали в санаторій, а щоб Степашке не було сумно, батьки вмовили віддати його назад (Той чоловік мав кролячу ферму), мов в нього там друзів багато, він сумувати не буде. Коли ми повернулись, в мами було день народження - гості святкування, не до кролика. Й дуже смачні котлетки були... Тільки в мої 16 років тато промовився, що тоді я їла свого Степашу... Цього я їм не пробачила до сих пір... Степаша був мені другом...
    ДОРОСЛІ, НЕ ОБМАНЮЙТЕ ВЛАСНИХ ДІТЕЙ!!!

• Подобається Подобається x 14
  14. А вы тоже его знали?о_О;)

15. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

То не треба знати особисто, вистачає того, що він собаку отруїв.. :cry: та ще й чиюсь, а не приблуду.

• Подобається Подобається x 1
  16. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Богу дякувати, нє.
    Якби знав, то певно порвав би йому то місце, яким він грішив регулярно :diablo::diablo::diablo:

• Подобається Подобається x 6
  17. :cool:Одобряю!

• Подобається Подобається x 1
  18. Molv

Molv New Member

А я у школі на домашнє завання про одного вчителя "книжку" писала, як про героя Радянської Армії. Інтерв'ю брала про його геройства.
    А потім ми всім класом втекли з уроку. І він, шукаючи зачинщика, по кілька разів допитував кожного з нас не геройськими методами: шантажуючи близькими людьми, залякуючи, обманюючи, морально б'ючи по найболючіших місцях. Цей кошмар тривав два тижні.
    Тоді я вперше подумала про Бога.

• Подобається Подобається x 7
  19. mamatu

mamatu Well-Known Member

Згадала дуже сумну історію:
    якось ми тримали перепілок (на 11 поверсі, у звичайній квартирі). Тато зробив їм клітку, вони несли яєчки, а ми ті яєчки поставили в інкубатор (такі батьки були експериментатори). Через деякий час вилупилось декілька перепеляток. Такі мацюпуньки, як волоський горішок. А які гарнюні! Але більшість загинуло (з різних причин), а два лишились. А тут путівки у пансіонат на всю сім"ю - поїхали. Дорослих перепілок на бабусю лишили, а манюнь із собою взяли. От ми їх там годували з піпеточок, берегли та доглядали. Якось, я вийшла на балкон, а сестра (додумалась) пустила їх на підлогу, що "побігали та розвіялись". Я, нічого не підозрюючи, заходжу з балкону і - хрясь: наступила на одне перепелятко. Як я тоді ридала! Воно таке крихітне та тендітне було... :sad:((((((((((((((((((((((((((((((((((
    А друге пищати почало без перестанку та скоро теж загинуло від самотності. :sad:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

• Подобається Подобається x 10
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Яка сумна історія...
    Коли мені біло років 10 жив у нас зайчик.Такий гарненький, бігав по квартирі, любив дивитись телевізор..Сяде навроти телека і уважно -уважно дивиться:).А одного разу я заходила у ванну і не бачила, що він побіг за мною ...Забігти він не встиг, бо я його хряснула дверима...Прожив мій зайчик недовго.:sad:.а тато сказав, що відвіз його в лісок до мами .І я в то вірила..а може хотіла вірити?

ПиСиТа все ж котлети з кролика страшніше..Бррррр...

а де твій аватар? :)