Найбільш дотаційними регіонами України визнано Київ і Донбас

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kitana, 13 тра 2012.

1. iso

iso Well-Known Member

Spika (Вчора), Дальневосточник (Вчора), Полковник (Вчора)
    Продовжуйте, може ще когось переконаєте
    А можна приклад такої держави?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви розучились користуватись гугльом?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А де? В катакомбах і копанках?

4. tropico

tropico Well-Known Member

Північна Корея, вот з кого треба брати приклад! Там всьо належить народу!

5. Spika

Spika Well-Known Member

Например, я не могу привести пример такой страны. И поэтому делаю вывод, власть народа в государстве -утопия. Все россказни про "западную демократию" брехня, расчитанная на школьников и студентов с их юношеским максимализмом. Я "за" диктатуру. Другой вопрос - кого ж таки в диктаторы ставить?!

• Подобається Подобається x 1
  6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

миші кота не обирають

7. Spika

Spika Well-Known Member

Может и так... Недаром же царя называли "помазанник божий".
    На данный момент еще нет социального запроса на "порядочную власть". Появится спрос (запрос), появится и предложение. Но до этого надо еще дойти. Пока нужно создавать, формировать и расширять этот "запрос" общества. И ничего "военного"... Просто - начни с себя и подай пример.

• Подобається Подобається x 2
  8. kitana

kitana Banned

А які політичні сили в Україні виступають за відтік працездатного населення за кордон?
    Назвіть ці партії.

---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ----------

Тобто, самі Ви "цифри" в очі не бачили і не рахували. Але це не заважає Вам писати висновки, які Ви не можете підтвердити фактичними даними.
    Може це тому у нас економіка в жо*і, що економісти такі? :)

9. tropico

tropico Well-Known Member

покажіть приклад таких росказнєй :)))

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Та то чудо колись аргументувало зарплату російських вчителів якимось анонімним і нікому не відомим голосуванням в Вкантакті, то не менший клоун чим його однодумці. Після того зникло на деякий час, а потім вже не верталось в певні гілки форуму, а пішло мусорити по іншим))

10. VasMT

Катар, Люксембург, Бруней, ОАЕ, Кувейт...
    Набираєм в Гуглі Топ-10(25) найбагатших країн світу і отримуємо список краї, в керівництві яких не допускаються партії, або країни, де десятиліттями правлять дві конкуруючі/співпрацюючі партії.
    Та легко... Варто лише пригадати про "5 мільйонів робочих місць" і "Український прорив". Там 5 мільйонів місць, а там мільйон щороку...

11. kitana

kitana Banned

Так де там пропозиція українцям виїхати за кордон на заробітки?

12. VasMT

А де обіцяні робочі місця...? Ще можна пригадати передвиборчу програму свободи на львівських виборах... :)))

13. kitana

kitana Banned

Там же де й покращення вже сьогодні :)))

Жодна партія в Україні не пропагує виїзд на заробітки. Не треба писати таку маячню.

14. VasMT

Безглуздо сперечатись. Бо вже не одну гілку закидали тими суперечками. Але спитати мушу: - а погіршення є?
    Ще би... Звісно прямої вказівки не дають. Але варто послухати тих, хто з гордістю розповідає про два-три бюджети України, які пересилають заробітчани з-за кордону, щоби зробити висновки про принаймі стимулювання цього виїзду...

15. kitana

kitana Banned

Так, є.

Конкретніше. Приклади розповідей про два-три бюджети з гордістю від політиків. Прошу.

16. VasMT

17. afterstep

о гордість на засіданні - не йшлося. Коментар про висловлювання фірташа - тема окрема.
    проблема, про яку говорили на облраді (о, диво - нарешті про роботу!) - дійсно існує.
    дивно, що облрада, що троха більше ніж уся, складається з політиків системи VasMT, вирішила зайнятися роботою = правда, питання вирішує у типолвий (форумний) спосіб - чогось там вимагає, не вказуючи в кого, і більше для сиромудрих понтів....
    VasMT, оскільки згідно з Конституцією, ви можете обирати і бути обраним - чому б вам не балотуватися в облраду?
    Ви, як той козел з анекдоту - прийдете туди, а там всі свої...

18. VasMT

о_О ???
    Я і Свобода???
    Ви при здоровому глузді?
    Це Ви там будете не те що своїм, а одним із племенних самців...

19. kitana

kitana Banned

Перша частина - це захист українців за кордоном. Чи Ви вважаєте, що такий захист спрямований на збільшення кількості заробітчан, що будуть виїжджати? Ви що, пропонуєте звертатись до інших країн, щоб вони українцям створили погані умови життя і праці, щоб вони повернулися?
    Друга частина (яку Ви чомусь не виділили жирним шрифтом) - як раз про повернення українців до України.

Заробітчанство - це реалії нашого життя. Але я ще не бачила (не чула), щоб якась партія виступала за те, щоб люди виїжджали. Тим більше ВО "Свобода", для якої повернення українців на батьківщину - це одна з основних програмних засад.

Знову не зрозуміла Вашого аргументу.

Там також йдеться про створення умов для повернення українців та їх найшвидшої адаптації через державну політику.

20. afterstep

угу - в мене зі здоровим глуздом все гаразд. Ні про автономію Криму, ні про москалізації всея малоросії, на відміну від вас, не те що не турбуюся - навіть не думаю.
    Та й в армії я був скорше "з примусу", - на відміну від вас, добровільного яничара-манкурта....
    ==
    в облраді багацько вуйків з ваших сіл, не знаю, як у вас щодо "племінний" - вік і армійська хімія таки даються взнаки... А по всіх решта параметрах ви достойні, їй богу. Нові тексти і терміни, думаю, ви подужаєте вивчити :)

а де твій аватар? :)