хіба в антимонопольний, якщо монополія має місце і нема вибору. це називається "вокзальний збір" і його встановлюють вокзали самостійно.
Так, маєте рацію. Так було. У вересні різниця була 50 грн. Але зараз вже 110! На жаль, в Польщі неможливо купити білет на рейс Львів-Лодзь. Спробую. Взагалі то ціна на рейс Львів-Лодзь 295 грн (так вказано на сайті bus.com.ua). А на автовокзалі - 330 грн. Я їх раніше питала чому на сайті завжди менша ціна. Казали, що там без того "вокзального збору" вказано..
Прошу , дуже!... продовжу , Торонто - Відень (я кілька разів літав тим літаком) , Air Canada рейс - на травень за 775 канадських $, що більш-менш = €464 . €464 за 9 годин польту і €530 за 45хв. до Львова...... А побори за квитки дорогі в Львові , бо працівники летовища ...-, хто будується , кому авто нове потрібне , хто дітей посилає вчитися ( який ВУЗ зараз є "крутий"?)....так воно є , ...то знаєте справи колійові...Людей треба розуміти..... Літаків прилітає мало , але з тих що прилітають здерем так , що мало не здасться- цей девіз напевно був- би в самий раз.
Lviv » London - Luton Sun 05 Jul 09 199 UAH ------- London - Luton » Lviv Wed 15 Jul 09 1499 UAH ======== Відчувається різниця ? )))))
Я брав ту саму дату для всіх рейсів. Львівське летовище просто чи не найдорожче в світі, ці високі ціни не за рахунок вартості самого польоту, а за рахунок місцевих зборів. Тому на той самий день квиток з Відня до Торонта коштує стільки само або і дешевше, ніж з того-таки Відня до Львова.
Це ще нічого цікавого, я у січні був вражений, коли купував собі квиток Києв-Симферопіль, тому що виявилося, що у Москві (Шереметьєво) він коштував 2500 р(500 грн), а 2 години пізніше у Києві - 1000 грн...
користуйтесь wizzair Бюджетні авіаперевезення. Літав літом в Симфіропіль, був дуже здивований. Спочатку ціною (весь час чікав якогось "розводу"), потім якісттю послуги! Та самим літаком. При вартості білета 68грн- 1год 25хв перельоту новюсінький літак якійсь французьский, я був просто в захваті. До того літав на наших літаках, навіть на боінгах, порівнювати навіть важко... І порівняти з потягом: вартость купейного білету 180грн іхати 24-25годин в задушливому вагоні. Звичайно є декілька правил які треба знати щоб зекономити. 1. Додатковий багаж буде коштувати приблизно так само як і квіток на 1 людину і варто купувати за 2-3 тижня все разом. В останній день день багаж обійдеться значно дорожче. З собою в салон можно взяти сумку до 10КГ розміри вказані на сайті. Ми на сімью з 3-х чоловік взяли 3 звичайних міських рюкзака. Проте був втішений, що не таскав купу непотрібного одягу, який нерозпкований зазвичай їде додому. Береш 10 футболок, носиш тількі 2. 2. Про квитки варто цікавитись та бронювати заздалегідь - гарантія що підберете дуже дешевий. 3. Оформляти бронь треба просто на сайті wizzair, у Львівському аеропорті вам продадуть дорожчий квіток, та ще й накрутять на нього до 100%, посміхаючись скажуть що на сайті не буде дешевше. 4. Оплату простіше всього провести через банк UNICredit у Львові вони є, перевод коштував 5 грн, незалежно від суми. Можна здійснити оплату через кредитну картку просто на сайті, але переплатите всередньому 40грн за "банкінг" за кожний квиток.
По цьому питанню отримала відповідь від адміна bus.com.ua: В результаті чоловікові купила білет за 295 грн (без багажу). З водіями не можна було домовитись. А сама поїхала через Варшаву машиною зі знайомими.
Б..дь, та за таку хамську відповідь від адміна я би не полінилась, знайшла би телефончик тих з bus.com.ua і мило би розповіла їм що про них, совків, думаю.
На мою думку провини bus.com.ua нема. Це лише інформаційний сайт, який робить під замовлення стороння організація. Програміст який пише скрипти навряд чи щось внятне скаже про ціни. По ціновій політиці треба питати безпосередньо з тих хто продає квитки і з перевізників, які власне і виставляють свою інформацію на сайті.
На самому автовокзалі деякі водії дійсно не хочуть брати без квитка. Але думаю з водієм можна домовитись, щоб зупинився на вул. Стрийській після виїзду з автовокзалу.
Угу, угу, провини нема, згідна, що до них звертатись не треба було, але це не дає їм права хамити клієнтам (якщо ви у відповіді адміна не побачили хамства - ігноруйте мою відповідь).
Перепрошую, але ніякого хамства не помітив. Досить інформативна відповідь. Чітко відповів, що автовокзал цінами не керує, ставлять що кажуть. Ну і націнка. А з водієм на вокзалі не домовитесь просто так, на пропускній, перераховують кількість пасажирів. Тож сісти можна після КПП.
Ще раз кажу, що не можна. Після КПП вони не стають всім підряд, це ж міжнародний рейс, а не маршрутка. Треба наперед домовитись. А не вийшло - сказали купувати квиток в касі. Але їх можна зрозуміти. Нехай би вийшло домовитись і квиток мені б коштував на 30 грн дешевше. Але в них своя звітність і на кордоні зазначається скільки осіб в автобусі. Нехай би навіть записали, що пасажир не зі Львова, а з Рави, наприклад. Тоді б вони нічого не заробили.
Я від нашого Автовокзалу взагалі в шоці. Ніби здійснюють там міжнародні рейси, а така за перепрошення конюшня...
Іподром прям =) Я на тому "іподромі" якось подругу посадив на автобус, стою, дивлюсь як він заднім ходом "відчалює" і машину нагло суне яка стояла позаду перпендикулярно, чи то водій сліпий на два ока, чи то йому в дзеркало лінь було дивитись бо гроші рахував, чи вгасив собі на дорошку не знаю, але смішно було з боку дивитись на це дуже -) Вибачайте за оффтоп -) просто згадалось якось -)
не бачу причини для скарги - підприємство може самостійно встановлювати ціни на свої послуги в данному випадку послуги- диспечера, послугу за площадку для посадки висадки і послугу з продажу квитків, бронювання квитків, послугу представлення залу очікування, послугу накриття від дощу на пероні , послуга охорони автобусів під час відпочинку водіїв, послуга збереження місця для відстою. Те, що вонивстановлюють свої ціни це їх право ви можете погодитися чи ні . Основна причина тих цін вартість утримання самого автовокзалу, та махіна жере багато ось все це і закладено в ціну. Ви ж не біжете протестувати якщо ціна в Арсені на мясо вища ніж в Сільпо то чтому тут протестувати і скаржитися. Ринок одначе . це не зовсім правда - автовокзал бере певну суму за свої послуги- вище описала- ось ця сумаі доплюсовується до вартості квитку встановлену перевізником - просто автовокзал бере фіксовану суму з перевізника в залежності від кількості рейсів і кількості машин а перевізник то сам доплюсовує до квитка ,тому і у водія ціна одна а чарез асу інша