Надмірна волога у ванній кімнаті

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Nikusik, 25 жов 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я маю на увазі змішувачі "три в одному". Тобто із перемикачем з носика до гнучкого душу і ще кудись...
    Бо вся проблема в змішувачах - це картрідж та загально зборка. З чотирьох найдешевших змішувачів (93 грн), які я встановив в клубі, до тепер не зломався жоден.

2. TOTORO

TOTORO admin

в принципі один змішувач із цієї категорії
    як писав вище проблем не спостерігаю

3. VasMT

Це добре. А от Хопік, чи Норіс, спостерігає.

4. Nikusik

Nikusik Well-Known Member

А що воно таке? і де його можна придбати?

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Навіть в будівельних маркетах. А ще у фірм, які торгують кондиціонерами. Підказка з досвіду, можете купити мобільний кондиціонер (такий на колесиках, як невеличка тумбочка). В нього трохи швидкості повітря більші на виході ніж в осушувачів, але будете мати два в одному: осушувач, якщо не чіпляти викидну трубу, і кондиціонер на жаркий вечір влітку, якщо вчепите трубу і випустите в квартирку (форточку) :)

6. VasMT

Кватирку...

7. MIB

MIB Well-Known Member

у меня тоже влага есть особенно когда течет горячая вода,но при наличии хорошей вентиляции,все за несколько минут исчезает.В вашем случае действительно лучше приобрести влагопоглощатель

8. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

У мене Церезіт Стоп стояв, виглядає як резервуар, туди й накоплюється вода зайва за допомогою таблетки, яку треба періодично міняти. де купити вам вже відповіли

9. Nikusik

Туди ще й якась таблетка йде? її на довго вистачає?

10. Pienkny Legin

Звісно, вода ж не може сама по собі тм збиратися, от для того і існує спеціальна таблетка яка бере вологу на себе. В середньому вистачає однієї на 2-3 місяці, але взагалі як в кого, мабуть

11. Nettaly

Nettaly New Member

Загуглила проблему: люди використовують поглиначі вологи (на таблетках) та пишуть таке: "Если всё мокрое - ищи источник влаги, а не устраняй последствия. Вариант - утепление стены квартиры изнутри пенопластом (но нельзя будет вбить гвоздь или карниз повесить) или снаружи (дорого, по-сравнению с первым способом).
    Можешь поглотитель сама сделать: смешай соду с солью и поставь в чашке на окно. Через пару дней там будет полно воды."
    Гадаю, слід пошукати будівників "з головою", хай налагодять вентиляцію та ізоляцію.
    Бажаю успіху!

12. Nikusik

І скільки ці таблетки коштують? дорогі мабуть?

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Дякую )
    Буду думати та прицінюватися до усіх варіантів.

13. Pienkny Legin

Та ні, враховуючи те. на скільки їх вистачає це виходить зовісм недорого. Одна таблетка коштує близько 50 грн.

14. mevreni

mevreni Active Member

В мене такий поглинач вологи вдома стоїть, правда таблетки вистачає на 1,5 місяці десь.

15. Pienkny Legin

От бачите, у кожного по різному, все залежить від рівня вологості.

16. mevreni

mevreni Active Member

Ну так, я ще й на першому поверсі живу

17. dimalozz

dimalozz Member

Дивно, для того щоб знизити у звичайній кімнаті вологість на 1% треба десь літру води з повітря забрати (знаю бо користуюся зволожувачем), куди ж та таблетка діває стільки води?
    Імхо, осушування повітря - зло. Його можна робити хіба в специфічних приміщеннях типу гардеробів, комори, ящика з інструментами тощо. Людині для нормального самопочуття потрібно вологість 50% або більше. Щоб не було плісняви в ванній ви ж не опустите рівень вологості до 10% краще просто забезпечити нормальний повітрообмін бо без нього ніяк. Вище правильно сказали про лікування причин, а не бородьбу зі симптомами.

18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ceresit стоп волога! Вам в допомогу ;) Можна купити у будь-якому будівельному маркеті, а потім лиш міняти таблетки ;)

19. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

А ті таблетки як часто міняти треба?

20. marianaa

marianaa Member

Надмірна вологість, як правило, є показником недостатньої вентиляції приміщення. Встановіть витяжний вентилятор у ванній кімнаті, прочистіть вентиляційну шахту. Перевірити ефективність тяги просто: до витяжного отвору треба піднести обривок паперу або запалений сірник.

а де твій аватар? :)