Я! Стосовно Ющенко, пам"ятаєте слоган що з"явився перед переголосуванням другого туру? "Тому що не Янукович". Стосовно Порошенко, він непогано порався. Навіть ви, людина що позиціонує себе як ідіот, вважаєте образою для зрадника порівнювати його з попередником. Бидло воно бидлом і є. Лактоша, ви саме романтик. Бо ідіот. Якби Ви були реалістом, Ви би розуміли що в політиці добра не існує: існує більше зло, меньше зло та раціоналізм. Але Ви, як романтик, чекаєте якогось добра, ідеалу. Наче дурна дівчисько що чекає принца на білому коні. Відсутність ідеалу повергає Вас в депресію, яка виливається в ідіотізм, тобто противсіхство. А стосовно "ЄС"?
Ще дивно ярлики, що хтось клоун, а яку характеристику можна дати таким, як язиката Маруська чи скоморох Поярков? Риса саме романтизм і непідтверджені фантазії 2019, коли всі фактори говорять про перемогу Зеленського, порохоботи фантазують, предявляють якісь висмоктані з пальця "рейтиинги" та повторюють фантазії політОЛУХів, пролетіли, не справдилось, ттріпаються і бушують ще дотепер. Не зовсім доречний приклад, принагідно, у ІІ тур вийшли Тимошенко і Янукович.
Дуже достойні люди. Але Ви не відповіли на запитання. Я Вам вже розписував психологію цього явища. Це психологія онкохворого, який до останього не вірить в наявність віддалених метастаз. Так чи інакше, досить вірогідно що України більше нема. Бидло вбило її. Уважно читайте дописи своїх поважних співбесідників:
Всьому є межа, а такими діями більше осоромлюються самі. Спокійно, кінець світу не настав, окупація України за прогнозами рашиських пропагандонів мала бути ще у 2014, а за прогнозами порохоботів у 2019. Порошенко і Ющенко мають багато відмінного, як і обставини, при яких перебували при владі.
А мені здається, що своїми діями осоромлюються мої бидлослуги. Безумовно. Загибель України це лише загибель України, але не кінець світу. Якшо і далі виродки залишаться при владі, то окупація буде найменьшим злом.
Слуги обрізаного народу - Третьякова, Тищенко, Арахамія... вже багато чим прославились. Значить Федині чи Пояркову діяти такими ж методами, їх оправдає, бо представляють "правильного" кандидата? Фрази а-ля писклява скалозуба Скабєюшка, у чому загибель, окрім, щ президент не Порошенко?
Вам що, не подобається вібір мудрого наріду? Чим Вам вони не подобаються? по пунктах, будь ласка. Наприклад, становлення диктатури.
Колись казали, що у 2004 майдан хоче, щоб каб.мін очолила Тимошенко, була більша довіра до соратника Ющенка Червоненка, обирали від БЮТ, а не ПР Олійника... Можу навести ще не один приклад помилки у людях. Писав не раз, публічним людям негарно тріпатись і поводитись, як базарна бабка, алкаш під магазином чи клоун у цирку.
На той час це не було помилкою. Маєте на увазі падлокловуна і орду слуг? Але це не помилка: це дебілізм. Припустимо. Стосовно змісту зауважень нема?
По якій причині? Не тільки. Знову: Нагадай козі смерть, а порохоботу - Зеленського. Як мені хтось не подобається, я про це у людних місцях не кричу і не розписую стіни з образливими написами.
Тому що нічого кращого не було. Отже Ви згодні з тим, що обрання Зеленського і отари слуг було як мінімум помилкою. Безумовно! Ви людина маловідолма спільноті. А що стосовно змісту?
Я писав не раз, до Зеленського поки що ставлюся більш нейтрально. Такий вибір не до кінця розумію і не до кінця підтримую, але чому тріпатися тепер? У нас всі дже мудрі і когось критикують, як в опозиції, а що самі робили у владі? Тимошенко має зауваження щодо свободи слова, а сама не забороняла своїм міністрам спілкуватися із журналістами, Порошенко закликає до протестів, а сам не закликав "Не бунтуйте, бо Путін нападе!"?