Надія Савченко 24 травня о 00:13 · Не довіряйте слухам і вмійте визнавати свої помилки, особливо якщо ви політик. Іноді така помилка може дорого коштувати навіть не вам, а країні. Я приношу свої вибачення начальнику Генерального Штабу ЗСУ генералу Хомчаку за те, що опираючись на чутки і думку інших людей, дозволила собі коментувати в ефірі телеканалу 112 Україна його якості, як людини і командира, не будучи особисто з ним знайома. Я не мала на це права, хоча б тому, що не приймала участь в боях під Іловайськом і не служила під його командуванням. На це мають право тільки ті солдати, які були в тих боях. На війні ти ніколи не можеш знати всієї правди. Ти бачиш тільки бій в ста метрах від себе. Правда війни завжди супепечлива, а істина залишається до кінця невідомою. Історія визначає правду, але не істину, в залежності від перемоги чи поразки. Я вчинила не правильно. Я це визнаю. Я приношу генералу Хомчаку свої вибачення. Честь маю. Надія Савченко https://www.youtube.com/watch?v=7ZEsHRSfHAw зі Надька має честь?
А на маєш... У Надьки рецидив, чи шо? "Чим більш однотипна релігія панує в державі, тим об'єднанішою, стійкішою і прогнозованішою вона робить поведінку людей в плані їх моральних цінностей. (...) Віра – це індивідуальний вибір кожної людини, як залишатися людиною в ладу зі своєю совістю і з оточуючим світом. А релігія – це мистецтво керування масами", – сказала Савченко. "Іслам - це свобода" - Савченко одягла паранджу і поїхала до Туреччини (фото) Колишній депутат Верховної Ради Надія Савченко під час поїздки до Туреччини купила Коран і одягла паранджу. У такому вигляді вона сфотографувалася в соборі Св. Софії в Стамбулі. Також колишня нардеп показала Коран, перекладений українською мовою
Циган у нас некрофіл виявляється. То він політичний труп славіка оживляє, то його тягне на відпрацьований матеріал у образі Наді Савченко
Міську-поц, це ти якийсь збоченець - тобі всюди трупи ввижаються))) До речі, а Порошенко політичний труп чи нє, га-а?
Найголовніше! Згідно з цим же опитуванням, переважна більшість українців відчувають негативні емоції до нинішньої влади - таких 87,5% опитаних! І тільки 12,5% респондентів сказали, що все не так і погано в країні. Капец. Відчувають негативні емоції, але продовжують жерти кактус. Какая прелесть ця амбівалентність середньостатистичного українського виборця!
Міську-поц, не сци, все буде добре. Прийде час - виберемо того, кого захочемо і будемо собі далі жити-поживати
Ти вже раз вибрав кого хотів. І що? І де? Сидиш в гавні і вякаєш, що все буде добре. А що тобі лишається робити. Визнати, що ти лоханувся з віслюком - кишка затонка. Хоча полеміка з кацалапим - це вже щось.
Міську-поц, я лоханувся з Порошенком і Ющенком, бо вибирав кого хотів. І це я визнаю. А от з твоїм віслюком я не лоханувся. Я ні на що особливе і не розраховував. Все очікуване. Моя полеміка з твоїм кацалапим - це фігня Ти би бачив, як я з кацапами полемізую)))
Не зовсім так, але із такої статистики сміятися чи плакати? Впевнений, багато розчарованих у Зеленському перекинуться до ЗаЖОП, гірше зростання їх рейтингу, але порохоботам, лиш би відімстити Зеленському.
Особисто я сміюсь. Мені приємно, коли зебілоїдне бидло страждає, в тому числі від смерті своїх сподівань, що вмерли в важких муках. Я завжди стверджував що за зрадника голосували лише вороги України. Ви проти щоб воно було покарано за державну зраду?
А хто ідола собі не створив, не вірив у дива, як дехто при приході Ющенка до влади, при "вадінтур" у закінчення бойових дій за годину чи долар по 10, так і у Зеленського "нове обличчя" не із системи... Я давно вже РЕАЛІСТ, а не романтик. При всіх мінусах Зеленського і "Слуг обрізаного народу" Медведчука і ЗаЖОП вважаю куди "більшим злом".