Що тут прикольного? Ця історія з самого початку була із душком. Хто на це вказував, тих намагалися цькувати, й саме ті, хто зараз плюється "Гадєй" Але це нормально.
Можливо це і дискредетація та спроба потопити Тимошенко, бо бачите, кого у політику привела, я не збираюсь голосувати за Тимошенко, але, якщо вірити рейтингам, на президенські вибори у неї поки що чисте І місце і шанси вийти у ІІ тур.
Це не моя версія, але Порошенко може старатися всіма способами усувати конкурентів. Версія Марчука: Савченко - не російський агент, просто людина із загостреним бажанням справедливості і в мене трохи є така риса, але деяких дурниць, притаманних Савченко я би не робив.
Цей чувак сам не заслуговує. У 90-х залюбки разом із кацапами долучився до "Придністров'я", а тепер розповідає про "контакти з ворогом" Це кагебешнік. Піпець взагалі. Віри нема нікому
Тут є і такі (правда, я їх дописів не читаю), які скажуть, що винен хазар Марк Фейгін, який захищав її права в російському суді.
Український суд - гуманніший від російського. Там Надію весь час тримали в клітці, наш суд дозволяє з клітки виходити. View: https://youtu.be/W7rnkwrgEm0?t=52
Якщо вже Надька під слідством, то їй тре дати 10 років колонії. Чисто за "закон Савченко", як співучасниці. Ну а і за "бабах" добавити пять років. Тому що нєчєво, падла, народ баламутіть...
Суд розглядає клопотання прокуратури про відбір біологічних зразків у Савченко Я б ще порадив запросити відомого митця з Якутії, щоб з них півника зліпив.
Зрадоботы наперебой утверждали, что Порошенко контролирует суды. Хотя бы одна скотина из зрадоботов зашла сюда и поблагодарила Петра Алексеевича за проявленное благородство.
Сходиться, не безпідставно підозрюють, що може і з вигодою для Порошенка виходить Савченко, для подальшої дискредитації політичного конкурента Тимошенко.
Надія Савченко 12 хв. · Звернення Надії Савченко до українців в день інавгурації Президента України. View: https://www.facebook.com/Savchenko.Nadiia/videos/656109184848830/
Надія Савченко 4 год · Була на суді в генерала Володимира Замани. Прийняла рішення брати цю людину на поруки. Генерала Заману, попри все, я поважаю за те, що йому вистачило рішучості і сили волі в 2014 році, будучи Начальником Генерального Штабу ЗСУ, не виконати злочинний наказ Верховного Головнокомандувача, на той час, Януковича і він відмовився вводити війська проти українського народу на Майдан. Цим все сказано про людину. Честь маю! Надія Савченко.