Сценарій як йшов у гос.дуру Йося Кабздон, ніби 100% виборців у Бурятії його обрали, половину голосів сфальсифікували, половину виборців підкупили, це інша тема розмови. Савченко може зайти в підпілля як політичний секонд-хенд типу Яворівського чи Вітренко не думаю, що далі виборці поженуться за популістами.
Ага, я так і думав... Чисто Свинютка /хотілося б помилитися, бо щось багато у вас таких зальотів вже назбиралося. Так що ще раз прошу - дайте посилання/
Зальотів? Я дійсно то бачив, написане від Саакашвілі. Не вірите - ваші проблеми. Доказувати вам? А навіщо? Що я, в суді? Для мене не принципово, якщо ви не повірите.
ВОТ ИНОГДА СМОТРИШЬ НА НЕЕ И ДУМАЕШЬ - А МОЖЕТ БЫЛО БЫ ЛУЧШЕ, КОГДА ОНА ОСТАЛАСЬ БЫ ТАМ, ОТКУДА ЕЁ ВЕРНУЛ УКРАИНСКИЙ ПРЕЗИДЕНТ, НАРОД И ЕВРОПА "Задорная" героиня Савченко обозвала АТОшникив - ЧМОшниками (ВИДЕО) Сегодня многие АТОшники все больше похожи на ЧМОшников (абр. человек, мешающий обществу, – ред.). Такое мнение UKR.LIFE
Гуляє інформація, що знову без узгодження та попередження Савченко побувала в ДиНиРи. Що далі? Побачимо на Вата-ТВ у журнашлюх Соловйових, Норкіних, Шейніних?
то вже не до здивування. Але хай москаль вкладає гроші в Савченко, як немає де діти. Вона зараз просто не грає ніякої ролі.
Вся Україна поширює посилання. 7 год · "Попала в полон, бо п'яна впала з бронетранспортера, так її росіяни і захопили", - Москаль про подвиги Савченко (відео) INTERMARIUM.COM.UA
Крутиться немало інформації, знову здивувавший всіх абсурд від Савченко, ніби заявила у Польщі, що у війні на Донбасі винна Україна і її почала Україна.
Ще один перл: "Парням лень крутить свиные хвосты на ферме и они идут в армию": Савченко раскритиковала украинскую армию