Достатньо почитати таке (червень 2014 р.!) і послухати цього "політолога" в цьому відео, щоб зрозуміти, хто така Савченко і хто за нею стоїть.
Карасьов - хоч і здавався толковим, але у його частих візитах на Вата-ТВ та участі у пропагандиських ток-шоу проплачених путінських журнашлюх, розчарувався. А сказане ним - Ізраїль та Палестина інший випадок, що вирішують всякі Плотниицькі, Захарченки, без командування із Кремля? Чому у " Норманській четвірці " нема шестірок із Л/ДНР? Переговори? А можливо уявити, у демократичній США після терактів 11.09.2001 такий собі стіл переговорів із арабською нац.меншиною США, може потрібно арабську мову зробити ІІ державною, хоч у деяких штатах, може надати більше повноважень Ісламу і терактів більше не буде? Північна Корея висуває ультиматуми Південній Кореї змінити конституцію та розірвати військовий союз зі США? Повернувшись у конфлікт Ізраїль - Палестина, палестинські бойовики не висувають вимог відвести ізраїльську армію на 5 км. від кордону із Палестиною?
Верховна Рада виключила Надію Савченко зі складу Постійної делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи. Ну от, нарешті. Тепер тре вигнати з Ради...
Надія Савченко - це "троянський кінь" Путіна. Існує велика ймовірність, що за час перебування у російській в'язниці її увели в стан гіпнозу та вселили ій у свідомість не природні для неї думки. Думаю, ніхто не заперечить того, що з нею працювали працівники спецслужб, а в асортименті їх методів є багато психологічних, що підкорюють волю.
Передані терористами полонянки – насправді завербовані сепаратистки, – блогер - Телеканал новин 24 Tapatalk
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1827061194174357&set=a.1546936945520118.1073741829.100006114824847&type=3
В Росії уже забули, що "бендеровка-фанатичка" замочила двох російських журналістів і повинна сидіти все життя і шити росіянам рукавиці. Тепер вона - найадекватніший політик в Україні, з яким тільки і змогла б вести справу Росія (к абаюдной вигодє). Блоги / Александр Горный: Савченко 2.0 Я тільки пару ком та пару тире поставив, бо мене коробить анальфабетизм цього блогера.
[QUOTE="tea хто така Савченко і хто за нею стоїть.[/QUOTE] https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=370831409948061&id=100010636159003 Tapatalk
Такі необдумані дії і піар, я би порівняв із ситуацією: знаю бандитський район, знаю хто нападає на перехожих, поліція там не появляється, отже неефективна, значить сам візьму пістолет постриляю тих, хто грабує людей, можливо у дечому буду правий, але і сам буду порушником закону, майже так само із Савченко.