Вообще, после всего этого, Савченко должна быть лишена депутатских полномочий, и пусть на правах простого гражданина Пупкиной потом ездит и с кем-то "договаривается".
Дивилась вчора цей сюжет по 1+1 - я в шоці. Я ніколи не була прихильницею савченко, але такого я від неї не очикувала...
А ничего, что овца является членом комитета Рады по обороне и является носителем сведений, представляющих государственную тайну?
Хтось з глузду з'їхав. і Герой України, і член комітета Ради по обороні, і нардеп, і перший номер во фракції, і делегат від України в ПАРЕ. Що ще навісити на цю малограмотну йолку? Тому Надя взяла разгон і не зупиняється - вже в президенти пнеться. Це буде ще один "народний президент", бо у захарченків стажирується. Українським дипломатам добрячий головняк. "Нежданчик")
Саме цікаве це те, що при її професійній розкрутці декотрим українцям захочеться голосувати за такого кандидата в президенти
А чого нє? Бідне, заводів в Росії немає, землі немає, правда й розуму нема, але то таке, немає віл, особняків, палаців, кондитерських монстрів, освіти, немає офшорів - вишиванку носить, що ще треба? Готовий народний президент.
Хоча не виключено, що фотошоп. Я, мяко кажучи, зараз не дуже схильно ставлюся до поведінки Савченко, але існує ймовірність і компроментації методом всяких фальсифікацій. Думаю, для уяви того, що вона за людина, досить і фактичних її вчинків. Наприклад, зустрічі у Мінську із сепаратистами. Українська влада всіма силами намагається довести, що на Сході - конфлікт між Росією і Україною (де задіяні також нульові з точки зору законності російські колаборанти), а Надя своїми перемовинами з ними піднімає їх до рівня "сторони в перемовинах". Буцімто це - не поставлені Кремлем маріонетки, а діюча влада ОРДЛО. Потім під час виборів ще нашкребеться пара процентів виборців, що проголосують за її "партію", і тим самим голоси будуть відібрані у дійсних патріотів.
От я й кажу Надька для Ляшка свіжа головна біль, бо може зайняти його місце в українському політикумі
Тут може бути і звичайна дурість та нарваність, ніби мене з полону звільнили, нехай звільняють інших. Хоч хто давав такі повноваження і кого представляє Савченко? Із таким не згідні як більшість військових, так і більшість простого народу.
Скоріш за все. У Пушкіна описується одна бабця, яка хотіла стати "владычицей морскою". Не на докір хай буде сказано, багатьом жінкам подібна риса притаманна в тій чи іншій мірі. Ця риса примушує їх, наприклад, захоплюватися Путіним (таке мале і миршаве, а стільки досягнуло, а моє одоробло тільки й знає, що напитися пива та з кумом в доміно різатися).
Може статися і обміняють всіх на всіх в черговій "многоходовочці" Кремля. І тоді Надя - справжня героїня, а українська влада, значить, недолуга. І тоді шоб Наді не вміняли, в неї авторитет до неба (на Заході теж). Хто зна, що може вийти доброго. Кухарки вже керували, було діло.