Ось ціквве відео. Може вже хтось зверне увагу з СБУ=шників: View: https://www.facebook.com/oleshkomiroslav/videos/1325150317509764/
Капєц... На тотому папірці може ж бути написана воєнная тайна. А Надька його до виходку понесла... Зрада!
[QUOTE="Alias, Звернули[/QUOTE]та завернути ту корову в рашку взад. Що з нею носяться як з писаною торбою... Tapatalk
Якщо би влада її зараз почала переслідувати.... я собі уявляю... почалася б п'єса на тему "патріотов сажают". Думаєте мало в нас симпатиків Савченко?
Перепрошую шо Цензор, але тут є пряма мова Надьки Зміни в "Закон Савченко": Не можу зрозуміти депутатів. Приходжу в зал, кажу: У тебе були до мене питання? - Ой, не зараз. Та що ж ви за хлопці такі?!, - Савченко про Раду. ВІДЕО - ВР, ОПЗ, піар, Савченко, Укроборонпром, в'язні, Зміни в "Закон Савченко", Савченко о Раді (21.10.16 16:49) « Політика України « Цензор відео | Цензор.НЕТ
Цілком ймовірно, що у російській тюрмі під час голодування кололи не глюкозу, а якусь наркоту, тепер видно дію.
Кацапи провели з нею операцію щоб інші українські полонені втратили підтримку. КДБ (ФСБ) мастаки в таких операціях. Навіть немає значення хто вона. Але через неї в інших полонених такої підтримки небуде. І тільки за це їй горіти в пеклі.
Я зауважив таку річ. Є сили, які постійно висвітлюють її діяльність. А є сили, які її обгаджують. На мій погляд ці двісили мають одне і теж джерело, основа мета яких тримати її на вершині інформаційних новин, неважливо що про неї писати, головне, щоб не лекторат не забував. про неї. От для чого - невідомо. Чекаємо що Гадя привезла з Бєлокаменной. На прес конференції вона в Москві була, як вколота.... ніц не говорила.
Учора на Шустері Савченко стояла у мікрофона, мабуть, анонсувала свій майбутній РУХ, тобто політичний проект. Навіть про фонд для цього руху вже сказала. Про те, що не треба міняти голову системи, а одразу систему. Бо іншу голову ще треба мати. Про те, що якщо людям треба - буде президентом. Реакція на неї була різна. Зал давав непогану підтримку, гості Шустера і вулиця - не дуже) Але виступала і відповідала дуже впевнено. Про "Батьківщину" питали, вона відповіла щось на кшталт, що Батьківщина в неї єдина) Один хлопець військовий дуже різкі запитання задавав. "Айдар", каже, не воював, а мародерив. В Надюху почали вливати бабки.