Політика і політики

Надія Савченко

Posted by Мих on 17 лип 2015 відповідей - 1.092
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Савченко пропонує Оксану Марченко як переговорника з бойовиками
    А до Мінська замість Кучми відправити Вєрку Сєрдючку :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

і Дзідзя...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

Нє. Він не баба...

4. ІгорМ

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. ІгорМ

Може фейк... :scratch_one-s_head:

В ЗМІ потрапили документи, в яких нардепам БПП наказано "мочити" Савченко

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Може й фейк.
    Надя стільки останнім часом наплела, що не потрібно жодних темників.

Ось таку оцінку дав Радзіховський. І з ним важко не погодитися
    Интервью / Леонид Радзиховский

• Подобається Подобається x 2
  7. ІгорМ

Голодуюча Савченко виїхала на звану вечерю в США
    Уявляю собі - діаспора каже "Надю, з"їж пиріжок", а Надя каже "Я із собою візьму" :)

8. Pacific

Pacific Member

Вы уже побороли москаля или что? Решили строить путинизм на украинский манер? Развели пропагандистскую шарагу, парады, демонстрации, военизированное мышление. Осталось только в жопу власть поцеловать. Порошенко спасатель нации от ворога! Так Путин тоже спасатель нации ворога! В РФ все тоже с этого все начиналось. С ощущения свободы и побед. А сейчас там одни зомби. И вы такими же будете. И так вам и надо. Надо для начала побороть москаля в себе, а потом уже на большее замахиваться. Надеюсь, скоро придут Корчинчский и Тягнибок - объяснят популярно что такое правильный украинец. Забылось чтоли, - "Россия - страна возможностей". Я там в то время был - мед пиво пил. Один в один картинка. Построите путинизм и сами того не заметите. Попомните мои слова...

Останнє редагування: 24 сер 2016
    • Тупо Тупо x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  9. ІгорМ

Прошу пана-пані, ви не путайте кацапів і українців. І історія, і сьогодення говорить - це зовсім інші люди.

І друге.
    Практика показала, що і Корчинчський і Тягнибок - це піна (не хочу при святі називати іншим), яка час від часу спливає в українському політжитті. І їм не дуже-то і вірять українці.

• Подобається Подобається x 1
  10. Pacific

Pacific Member

Какая наивность....они тоже кричали что они не совки и что Россия - совсем новая страна. говорили слово в слово, что и вы сейчас. Трансформация случилась незаметно. Ну да то ваше дело...

• Тупо Тупо x 1
  11. Pacific

Pacific Member

Помню слово в слово разговор с приятелем. Я ему говорю: "ты ж совок и валенок, как был так и остался". А он мне: Да ты! Да ты ничегот не понимаешь! Покрылся мохом в Украине! Украина - это страна из 90-х! Там ничего нет! А вот мы! Россия совсем другая страна!"

И что в итоге? Рефлексы не пропьешь. В Украине наблюдается та же картина, что и в РФ году в 2005-ом.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. ІгорМ

Рашка ніґди не буде новов країнов. Вона буде таков, яков була все. Там маї бути цар, бояри і холопи.

Україна тоже буде таков, як все. Може нагорі бути гетьман, але його завжди можна помінєти.

13. Pacific

Pacific Member

Ну ладно, хорошо. Раз вы такие умные, то я пошел в Гэнделик. Еще лет через пять приду. Ткну вас в вашу лажу. :hi:

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

КЦП ПНХ

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вона казала, що не їсть, а винце сухе п"є...."суха" голодовка:mocking:

• Смішно Смішно x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вчора Юля виступала по телевізору, просила не судити суворо Надію, бо вона новачок в політиці і не знає як говорити шоб всім подобалося.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та її навчить.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та, вона там таке заливала, шо я прозрів. Про неправильно організовану владою енергетичну безпеку. Це та шо була прем'єр-міністром і кабальні газові угоди підписувала, сильно в енергобезпеці розбирається.

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не перенабирайтеся, бо 5 років не протягнете.
    По (піднятій Вами) темі.
    Між Росією і Україною існує велика різниця. На Росію останні сімдесят років ніхто зі зброєю не нападав, а вона весь час озброювалася до зубів.
    Україна також вважала, що на неї ніхто не нападе, тому воєнне добро благополучно розкрадалося. І харчі, і акумулятори, і пальне, і чавунні батареї в учбових центрах.
    Але життя показало, що Україна має "старшого брата".
    Тому для України нарощування сучасного озброєння і тримання пороху сухим є питанням існування чи неіснування.

Російські паради мають метою показати (для населення), що, цитую, "єслі надо - повторім, по самиє Нідєрланди".
    Український (юбілейний, відмічу) парад показав Росії (а не всім сусідам), що сюди, в Україну, краще не сунутися.
    Минув час обнімошок "республік-сестер".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

а де твій аватар? :)