Та, дєлай собі, хто ті боронить... Але, натякати, аби й до тебе відповідали виключно кацапським нарєчієм - такого в правилах ніфіка не передбачено. Аргумент попрошу. Бо інакше дебілом будеш вважатися на форумі. Прям з дня реєстрації.
Украинский и русский относятся к группе славянских языков, более того, к группе восточнославянских. А остальные языке к этим группам не относятся.
Та ви шо???????? Точно? То як можна, володіючи кацапським нарєчієм, не розуміти української? Як? Вернемося до розмови про інтелектуальний рівень?
Прийшов кацап, лиш бикувати починає чи про мир говорити - бий його сходу в морду до крові, і лиш тобі питай шо хоче і чого прийшов.
Миколо Яновичу? ВИ????????? ********* Мля... Зафлудили тему..... @Bashkort, є така тема : "Доброзичливі балачки", переходьте туди.
Вы меня собираетесь обсуждать или Савченко? Мне, конечно, льстит, что украинцы в теме героя Украины меня обсуждают, но давайте вернёмся к теме.
В Одессе Савченко закидали яйцами и требовали извиниться (ВИДЕО, ФОТО) #Одесса #Савченко #Надежда_Савченко #яйца #провокаторы#провокация В Одессе Савченко закидали яйцами и требовали извиниться (ВИДЕО, ФОТО) — Бумеранг-Инфо В Украине Главное В Одессе Савченко закидали яйцами и требовали извиниться (ВИДЕО, ФОТО) 24.07.2016 Влада Ковальчук 0 коментариев в… BOOMERANG-INFO.COM
То він прийшов, щоб відбити у мене бажання вивчати турецьку. Але, як то кажуть, на на того надибав. Я вже сто слів знаю. А якщо серйозно, не подобається мені це. Щось готується негарне Росією. А по форумах козачків засилають.