Що говорить Закон про пільги Героям-жінкам? Я так поняв, що земельні ділянки видають по місцю призову/проживання. Звідки Савченко пішла в АТО? зі Савченко про себе, про путіна, про Польщу. Казала, що тоже ніколи не чула про Шеремета, трошки запуталася в Геращенках Савченко: Путін повинен просити вибачення за війну, яку розв'язав в Україні
Отобрать у Н. Савченко звание Героя Украины Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України Якщо подивитися неупереджено, то таки нічого геройського нема Порошенкові потрібен був образ, він його створив. Але, як видно зі всього, образ получився як і все інше
Чого в вас така придурочна держава? Спочатку людину припідносять , німби на голову чіпають , називають вулиці в її честь.В даному випадку - ріку в Тернопільскій обл. А потім змішують з лайном і як остаточний вердикт - агент Кремля. ...чекаю коли таке саме зроблять з памятником який стоїть на Привокзальній біля Костьолу Св.Ельжбєти.
Бо група персонажів, 54 відсотки, в яких сіра речовина в голові являється бетоном, привела до влади банду злодіїв, бариг і шахраїв.
Знаєте... Коли Савченко сиділа в російській тюрмі, то йшли вИгуки, що Порошенко нічого не робить задля її визволення. А коли звільнили Савченко, і реальна заслуга Порошенка, який залучав і Меркель і французького лідера для давки на Путіна, то виявилося, що Порошенко піарився. Ну а коли Савченко показала своє справжнє лице, то Порошенко визволив якесь ГЕ. Багато хто в Україні заслуговує на Януковича. Тому так і живемо.
В російській тюрмі сиділо і сидить багато воїнів АТО. Вони нічим не гірші, і всі заслуговують такої ж уваги, як Савченко. Нехай Порошенко знову попіариться Порошенко не дуже далеко втік від Януковича, так що не переживайте
Я бачу в тому користь, а ви піарення? Після Савченко були ще звільнення? Були. Хай би так кожен попіарився.
Я не понимаю по-украински. Имелись ввиду эти слова: Нам придется прощать многое. И нам также придется, возможно, просить прощения. Не возможно, а точно. Надо научиться просить прощения и прощать. Иначе мира не будет
То, для чого реєструєтеся на українському форумі? Зареєструйтеся собі на якомусь англо-, франко-, німецько-, португальсько-, чи ще якомусь форумі і попросіть їх там, аби спеціально для вас вони по кацапському писали. Хтів би я на той цирк подивитися
По правилам форум здесь разрешено общаться на русском, что я и делаю. Человек, чей интеллектуальный уровень ставит в один ряд разницу между русским и украинским и украинским и английским, немецким, португальским, французским, является глупцом. С таким у меня нет желания общаться.