@Fehtonne, ви би сі привітали на почіток А при чому тут Порошенко, шо ви так сі розійшли? Ви наразі, якшо хцете, то говоріт за Савченко. От чим вам подобаєсі і чим не подобаєсі Савченко?
Пане Ворон, ну од Вас такого питання я не чекав! Це ж у стилі інтернетських гімнометів. Чи Вам теж все й одразу подавай? А можна ознайомитись із вашими аргументами її шкідливості? Чудово! (це щодо мадам Клінтон). А захист мій базований на аналізі її виступів (який я наводив вище). Коли будуть її дії, буду і їх аналізувати. Свою думку до неї як до політика я ще не склав. Зарано. Це вже Вас понесло.
Ось Ви накинулись на Савченко. Пишете що з неї не вийде імама ІД. Арґументуйте будь-ласка. Я з Вами не згодний. Вийде з неї імама.
Путін при тому, що коли задумали завербувати когось в Україні, таке питання без його резолюції не вирішувалося Так, вербовка, як явище, була завжди. Але не було конкретної вербовки конкретної Надії Савченко в 2014 році до початку Майдану-2 з такими далекими перспективами, як: - Збройний спротив добровольців на Сході України - Її (Савченко) попадання в полон невідомо кому (її могли просто "трахнути" які-небудь підлеглі Мотороли чи Гіві і пустити в розход. Не станете ж Ви стверджувати, що шахтарі і комбайнери були посвячені в далекоглядний задум Кремля? - Включення Савченко першим номером в список однієї з партій. Якщо допустити, що включали з подачі Кремля, тоді і Тимошенко - шпійониха. Тоді і вся Європа зі своїми інституціями, а також США і Канада працюють в одній упряжці з Москвою проти України. Ні. Все значно простіше. Надя і патріот, і залізної волі, і доброволець. Але з цього далеко не випливає, що вона - розсудлива і стратегічно мисляча особа, здатна сказати те, що потрібно і не сказати того, чого не слід, признавати свої помилки і багато чого іншого. Я не хочу ображати Надії Савченко, але найкоротше свою думку можу висловити так: І дурень набитий може бути щирим, безстрашним і незламним патріотом. Із (українського) патріотизму розум, розсудливість і здатність протистояти маніпулюванням собою абсолютно не випливає. Патріотом може бути і розумна людина, і дурень, і навіть психічно хворий.
та я вас прошу....нема що Путіну робити.... там є ціла служба для цього. А ви ще й досі маєте сумнів? В неті іже давно гуляє дата, приблизно коли це сталося. чого це вдруг? Україна з старань Тимошенко подала її в євроструктуру і все. Неетично Європі перевіряти хто вона. Це справа країни, яка подала. Ну так... носити тризуб на грудях, обмотатися прапором - це люди побачать і оцінять, а вже висловитися, щоб недавати летальну зброю українським воїнам бо сі почне 3-я світова війна - того ніхто й не чує. Думки в неї зовсім непатріотичні і дивно співпадають з думками Путіна. Пора сідати за стіл переговорів з сепаратистами-терористами, нє? Домовлятися з бандитами, як ви гадаєте? Думаєте, сама придумала?
"— Вы сказали недавно, что готовы разговаривать напрямую с Захарченко и Плотницким (лидерами «ДНР» и «ЛНР» — Ред.). А сами они готовы? — Готовы. Но им не дает Россия, а меня останавливает Украина. Но я думаю, что мы все равно встретимся. — Вы могли бы общаться на нейтральных территориях, игнорируя распоряжение властей? — Мы так и делаем. — Уже встречались? — Я вам должна сдать все пароли-явки, Павел? Даже не надейтесь. Сначала надо сделать, а результаты, если они будут, скажут за себя. А если говорить наперед — то ничего не выйдет." Надежда Савченко: «Если мишка поддается дрессировке, ему дают кусок сахара!»
Савченко намекнула, что уже ведет переговоры с Плотницким и Захарченко Posted by: Иван on 05.07.2016 in Новости Leave a comment Герой Украины в интервью российским СМИ дала понять, что общается с главарями террористов. Недавно освобожденная из плена депутат Верховной Рады Надежда Савченко в интервью «Новой газете» заявила, что и главари террористов, и сама Герой Украины готовы общаться друг с другом. На уточняющий вопрос, могла ли Савченко общаться с лидерами «ДНР» и «ЛНР» на нейтральной территории, не обращая внимание на запреты со стороны Киева и Москвы, политик сказала, что она так и делает. В то же время, на прямой вопрос, была ли встреча у нардепа с боевиками, Савченко отреагировала весьма жестко: — Я вам должна сдать все пароли-явки. Даже не надейтесь. Сначала надо сделать, а результаты, если они будут, скажут за себя. А если говорить наперед — то ничего не выйдет. Ссылка на источник: Савченко намекнула, что уже ведет переговоры с Плотницким и Захарченко | NEWS 24
Кого нужно амнистировать – скандальное заявление Савченко Автор admin | 06.07.2016 | 0 Народный депутат считает, что ополченцев в Донбассе необходимо амнистировать. По ее словам, нельзя все население, которое проживает на оккупированных территориях, называть сепаратистами. Савченко заявила, что там есть люди, которых также обманула Россия. Кроме того, под амнистию также должны попасть солдаты, которые называют себя ополченцами и которые не причастны к ведению войны. Ссылка на источник: Кого нужно амнистировать – скандальное заявление Савченко | UA Вестник
А голова нашо? Аргумент: Якби Порошенко був завербований Кремлем, тоді: - Європа і США не фінансували б Україну, роблячи санкції Росії. - світ би не не продовжив санкції проти Росії - США б не фінансувало військову програму України. - НАТО б не співпрацювало б з Україною. Чи Меркель, Камерон, Обама і всі решту - лохи?