Політика і політики

Надія Савченко

Posted by Мих on 17 лип 2015 відповідей - 1.092
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Терміново. Савченко вирішила стати ґенералісимусом.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сьогодні Савченко виявила бажання стати Папою Римським: "Якщо український народ цього прагне я буду Папою Римським!". Окрім цього Савченко закликала усміхатись і передати католицьку церкву під юрисдикцію московського патріархату для зменшення реліґійних непорозумінь у християнському світі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

це також жарт?

Бо я чув інше:

"Не хочу быть вольною царицей, хочу быть владычицей морскою..." )

Савченко готова стать министром обороны
    Нардеп заявила о том, что может возглавить оборонное ведомство.Савченко готова стать министром обороны , читать далее...
    joinfo.ua

• Подобається Подобається x 1
  4. Fehtonn

Fehtonn New Member

На сайте президента появилась петиция с требованием лишить Савченко звания "Герой Украины" Отобрать у Н. Савченко звание Героя Украины Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України. Автор петиции утверждает, что летчица была завербована российскими спецслужбами и сейчас специально выступает с антиукраинскими инициативами. Ну что, началась активная дискредитация Савченко. Разными грязными методами олигархи и коррупционеры пытаются избавиться от Нади. Скорее всего, они не успокоятся, пока не сотрут ее в порошок и не заставят навсегда покинуть Раду. Кампания против Савченко, наверное, переплюнет пропагандистские заказы против Ляшко и Саакашвили.

5. prius

prius Well-Known Member

То специально заєреструвались щоб нам це донести?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скоро буде петиція - обміняти на тих двох ГРУ-шників і буде спокій.

• Смішно Смішно x 2
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Взагалі-то Надії Савченко приділяється зараз (в тому числі і на даному форумі) занадто багато уваги. Мені так здається.
    Сильна жінка. Вибрала військову професію. Коротка чоловіча зачіска. Палить цигарки, але не дамські витребеньки, а серйозніші. За радянських часів, думаю, курила би Приму.

Але.

В такому віці жінці було б притаманніше намагатися створити сім"ю, гніздечко, кількеро дітей, хоча б двоє.

Я захоплююся її мужністю, смілівістю, силою волі, патріотизмом.
    Але не приведи Господи, коли жінка з таким характером займе високу "чоловічу" посаду.

Я ніколи не був у захваті від емансіпе.
    Кіндер, кюхе, кірхе для жінки - значно більше приносить користі суспільству.
    Така моя думка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Centerer

Centerer Well-Known Member

Кожен з тих, хто цікавився її долею, зробив з неї щось у своїй уяві. А тепер у багатьох те "щось" не в'яжеться з реальною людиною. Особливо якщо недослухувати до кінця, що вона каже, або взагалі, викручувати сказане по своєму. Як от, наприклад її ставлення до перемовин з захарченком та плотницьким (а головне тема перемовин) - яких тільки вариацій тлумачення її слів не було! А суть проста - заради визволення полонених вона готова домовлятися хоч з чортом! Так само ясно (мені принаймні) було сказано і про санкції - у разі виконання вимог української сторони, потроху знімати, та й тільки ті, що стосуються Донбасу. А наверзли вже казна-що: і завербована, і пуйловські установки, і всіма бути хоче! Панове, а ну відверто - може просто чоловіче его спокою не дає? Пан Медведо, в усякому разі, в цьому чесно зізнався.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І скільки полонених вона вже звільнила? А забув, вона Папою Римським хоче стати.
    Я її долею не цікавився. Була полонена - її потрібно було звільнити.
    Тепер це політик і я змушений нею цікавитись. І політик з неї вкрай шкідливий.
    Я голосував і голосуватиму за Мадам Клинтон.
    Ваш "захист" Савченко базований на емоційному нападі на потенційних опонентів. А не на арґументах на її користь.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

САВЧЕНКО — ВОРОГ І СВІДОМИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ

Цілком можливо, що операція ФСБ з введення в свідомість українців агенту впливу Надія Савченко відбувалося наступним чином.

Спершу відбулося завербування Савченко. Судити про мотиви і методи, якими це здійснилося мені важко, але одне зрозуміло, що це відбулося до весни 2014 року, до початку проведення АТО.

Отже, під час проведення АТО офіцер української армії, досвідчений пілот гелікоптера офіцер Надія Савченко звільняється зі збройних сил України і йде воювати рядовою у добровольчий батальйон “Айдар”. Це факт вже сам по собі дивний з кількох обставин. По-перше, явне пониження, з офіцера в рядові, з льотчиці в піхотинці. Мотив незрозумілий, якщо вона так вже хотіла повоювати, то така можливість у неї з її досвідом точно б з'явилася. Давайте згадаємо, що на першому етапі активної фази АТО застосовувалася авіація. Якщо б Савченко так хотіла принести користь Україні, то пілот вертольоту незрівнянно корисніший, ніж рядовий піхотинець. По-друге, що важливо вона втрачала платню офіцера і пільги, а це важливо.

Як кажуть, під час своєї діяльності в “Айдарі” Савченко не підкорялася дисципліні, нахабно і асоціально себе поводила. Це можна пояснити не лише нервовим розладом, але й тим, що вона готувала ґрунт для події, яку потім назвуть “захопленням Савченко терористами в полон”. Можливо, їй треба було створити образ шибайголови, що не слухається наказів і під дією емоцій рветься в бій.

Так це і виглядало. Вона сунулася в бій, авантюрно, не рахуючись ні з чим, нехтуючи накази і здоровий глузд, як необстріляний юнак, а зовсім не як офіцер з бойовим досвідом. Наші загиблі десантники, що намагалися її врятувати, журналісти “Комсомольської правди”, бойовики, що захопили в полон Савченко, ті, хто знімали її перший допит на відео, журналісти різних видань, які розповсюдили цей допис по всіх новинах, по сайтах, по соціальних мережах, всі вони були пішаками в цій грі. Хтось усвідомлював, що робить, а хтось був просто пішаком у партії. До речі, у смертельній партії. Не будемо забувати, що загинуло чимало людей.

Але в будь-якому випадку це виглядало, як випадковий полон жінки-добровольця, що пішла захищати Україну і потрапила в полон. Вона виглядала на першому допиті такою зацькованою, вразливою з одного боку, а з іншого такою незламною. Патріотка, героїня.

Все, дуже важливий і зовсім не простий етан операції було закінчено. Далі треба було розкрутити її. Кращої ситуації ніж суд було важко знайти. На процесі завжди багато журналістів, які шукають на гарячі новини. І цей суд щедро давав ці новини. Савченко виступила з палкою промовою, Савченко показала середній палець судді, Савченко заспівала гімн України, Савченко отримала листи з України, і нарешті Савченко почала голодування. Все це справляло неабияке враження на громадськість. Розкрутка йшла по повній. І головне — зовсім безкоштовно, суд це та, сцена, з якої дуже легко промовляти. Це відомо з давніх часів. В історії людства чимало судових процесів, які робили з підсудних героїв. Надя “Куля” Савченко з блиском виконала свою роль. І ми повірили.

Майже два роки відбувався процес над Савченко. Чому так довго? А все пояснюється досить просто, треба було привчити свідомість громадян України до думки, що Надія Савченко герой, жертва Путіна, що всі зусилля треба докласти для її звільнення. І на цьому тлі включення її в список “Батьківщина” та ще й першим номером виглядало цілком природним, хоча якщо подумати, то це абсурд.

Ціну Надії Савченко в очах пересічних громадян підняли неймовірно. Вона заочно стала народним депутатом України, делегатом Парламентської асамблеї Ради Європи, героєм України, отримала право на ділянку землі під забудову. Пам'ятаєте ту паскудну сцену, коли її мати торгується за ділянку біля води. Нам би задуматися, як же так, дочці загрожує неймовірний строк у російській в'язниці, а матуся через це не переймається, їй, бачте, подавайте діляночку краще. Та вона просто знала, що це просто гра!

Ну, а далі Савченко виходить на волю, повертається в Україну і негайно починає робити ідіотські і неймовірно шкідливі для України заяви. Згадаємо, до чого вона закликала: треба вести переговори з терористами; не треба надавати Україні смертельну зброю; треба зняти санкції з країни-агресора; Україна може обійтися без посади президента. Кожна з цих тез окремо шкідлива для нашої держави, але разом це просто катастрофа.

Все, товариш Савченко, вас викрито. Ви ніякий не герой, ви фальшивка і свідомий агент ворога. Маску скинуто.

• Тупо Тупо x 2
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дуже заковиристо.
    По-перше, Путін не стратег.
    По-друге, в розрахунках Кремля до 2014 року ніякої вербовки бути не могло, тому що розраховувалося, що або Янукович дотягне до виборів 2015, а тоді трах-бах - Новоросія відділилась по саме Придністров"я, або ж, раз уже так сталося (Майдан-2), "народні республіки" від Харкова до Одеси швиденько відтяпають половину України.

Все впирається у легендарну жіночу впертість (описану в українській казці "стрижено-брито").

І єдиний мотив, яким керується Надя (і добровольчість рядовою, і все інше) - "я краще знаю, що роблю, а якщо не так щось, то всеруся, але не покорюся".

Якби вони вербували Савченко, то із значно прозаїчнішою легендою: Учасниця Майдану прийшла на Донбас і побачила, яке чиниться бесчинство з боку бандеро-фашистів, розкаялась, добровільно перетнула російський кордон і стала вихваляти мудру політику Путіна і гудити бандеро-фашистів.

Цей козир був би значно вагомішим в руці Кремля.
    А розвалювати владу України зсередини є кому і без Савченко.

Вибачте, але поведінка Савченко більше схожа на поведінку дідової жінки із казки Пушкіна "О рыбаке и рыбке" : "Хочу быть владычицей морскою".

Надія Савченко - зовсім не політик, і зовсім не стратег.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дальше можна не читати. Брехня з першого ж слова... :bad:

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це примадонство її зразу згубило. Ще і дурість. Так журналісти задають каверзні питання. Це їх робота. Але не всі на них по дурному відповідають. Окрім того і з політичної трибуни вона систематично дурниці ляпає. Потім як із Ху№лом її піарники намагаються переконати що вона того не сказала а сказала щось зовсім інше. Результат такий що над нею почали збиткуватись. І по ділу.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Fehtonne

Fehtonne New Member

Я так понял, под петицией уже половина форума подписалась? Почитаешь, Савченко – главная зрадниця, вредный политик, делает все не так. Упрямая, глупая, не может отвечать на вопросы журналистов. А кто тогда Порошенко? К майдану прилип, вокруг пальца всех обвел, залез в президентское кресло, просрал территории, погубил столько народу. И ничего, продолжает управлять страной, и все это терпят. А клоуны в БПП и НФ, которые мошенник на мошеннике, но руководят Радой? Но против них страшно идти, легче оценивать действия Савченко. Единственная ошибка Нади в том, что ей нужно было идти сразу на Майдан и вести туда за собой десятки тысяч людей. Тогда был бы смысл и польза. А так влезть в грязную лужу Рады и не испачкаться, невозможно. Ну и благодарный электорат как всегда "поддержал"! Теперь, по мнению патриотов, любой олигарх-коррупционер полезнее во власти, чем Савченко. Дожили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

О, "спонтом" зі Львова з'явивсь. )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Брат за брата та Савченко як ВІП-агітатор: довибори на 85-му окрузі

:)))

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут Путін?

:))) смієтеся? вербовка була завжди.

кому потрібна така вербовка?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ясно, що ні. Вона пішак у чужій грі. виконавець....

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Fehtonn, ви ставите знак рівності між Савченко, Ляшко і Саакашвілі?
    Мих, то ви звідки таку ... списали?

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сьогодні Савченко вирішила стати імамом Ісламської Держави.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)