Дай Бог дай Бог.... Але я спокійний, доки я такі бійці як ви @prius, які кинули все на вівтар перемоги, і з США координують як краще перевішати українських депутатів.....Скажіть, українці вам там більше не псують життя? Пляшки з під львівського не кидають де попало?
Не українці,а бадилі ,я теж спокійний поки є такі як ви то чиновники разом з депутатами будуть грабувати а ви будете годувати людей кропом і петрушкою
Де це написано? Є докази? Чи ви просто так думаєте? Нє, я привів не Януковича, а патріота по-вашому. Патріот має тримати гроші там, де ви хочете, нє?
Ігоре, а Ви ше зовсім недавно за Порошенка були, чи я Вас з кимось плутаю? Миху, не розчаровуйте мене. То є останній аргумент людей, котрі не можуть змиритись з тим, що збоку більше видно.
Я і зараз із тих всіх кандидатів, які балотувалися в 2014, голосував би тільки за Порошенка Але це не означає, що я буду на Порошенка молитися і співати йому дифірамби То я так кажу Поки що я просто так думаю. А докази будуть пізніше Приклад Януковича привели саме ви Нє, кожний має тримати гроші там де хоче. І ховати в офшорах тоже. Але тоді нехай не лізе в політику
по-моєму тут таких і нема. чому? то його справи. чому, якщо людина тримає гроші де хоче не має право лізти в політику? так, але він тут другорядне лице, я говорив про патріота.