Політика і політики

Надія Савченко

Posted by Мих on 17 лип 2015 відповідей - 1.092
  1. Centerer

Centerer Well-Known Member

Почитав трошки і трошки офігів від прочитаного. Таки люблять у нас робити героїв, а героїв люблять коли вони мертві.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Героя з неї робили ЗМІ. А тепер вона політик. І як політик вона показала себе шкідливою. Тому вона вже мертвий політик. Досидить і кане в політичне небуття. Сентименти тут недоречні.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну в суді вона поводилась героїчно....
    Чимось нагадало пісню про Байду, як він турків тролив висячи на гаку...Часи звичайно не ті, але наврят чи хто з "сидячих тута" відважився б так кацапський суд опустити...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не просто ЗМІ. ЗМІ просто так ніколи нічого не робить. Я думаю, це була і є спланована справа ФСБ. Добре, що в Україні більшість то зразу зрозуміла.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

очевидно, що знала, що їй нічого не буде за це і очевидно, вона хороша актриса. У неї була ціль - стати героїнею в очах українців, вона це й робила.
    Я думаю, що ФСБ з нею добре попрацювало.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не очевидно....Це можливо звичайно, але хто зна...

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Дроздов питав у Савченко, чи ФСБ і ГРУ до неї приставали. Надія відповіла, що тіпа подібного не помітила
    Прямим текстом

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я не думаю що ми тут розумніші ніж СБУ розвідка, а є ще ж ЦРУ та інші серйозні установи :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще б...

Забагато показухи в її історії.

Відчуття, ніби всю її історію навмисне розкручували за продуманим сценарієм, думаю, Тимошенко все в курсах від самого початку і недаремно вона взяла Савченко у свою партію. Потім, показовий суд на весь світ, притому подібних полонених було сотні, про них мало хто згадує. Поведінка Савченко на суді говорить про те, що вона не боялася наслідків, тому й кричала, що вона все одно повернеться в Україну. Ну й зовсім вона не похожа на голодуючу... як не крути.

10. ІгорМ

Йой, @Мих, ви вже переграли самого себе :)
    Дивіться, шо Савченко казала про расєйского царя

View: https://youtu.be/n2ojoEpUI9s

А ви кажете "Я думаю, що ФСБ з нею добре попрацювало." :)

11. prius

prius Well-Known Member

А якби її взяв потрох в свою партію ,то ви б таке не говорили

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Мих ну тоді Порошенко теж учасник зговору, нафіга ж він її піарив і нагороджував?

• Смішно Смішно x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

я знав, що не візьме.

14. prius

prius Well-Known Member

Ви з його жінка?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

тормозите?

16. prius

prius Well-Known Member

Хто? Ви гальмуєте

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Її не катували так як інших. Політикум і ЗМІ з неї зробили №1. Західні також. Теж ПАРЕ. Це було розумно. Звільнити одного для того щоб легше було звільняти інших.

Але це все не має стосунку до неї як до політика. Вона могла відмовитись від мандатів. Або мовчати. Тільки читати з папірчика при крайній необхідності. Але так як вона активно почала говорити, то і буде суджена за її слова, які нерозумні. Вона впливає на долю десятків мільйонів людей. Тому не може бути ніяких сентиментів. Все що чути в її захист це сентиментальні поняття а не лоґічні арґументи.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вона має недоторканість. СБУ її не перевіряло, на відміну від інших. ЦРУ взагалі до цього стосунку немає. Чи ви думаєте що ЦРУ всесильне?

Це не значить що вона була завербована. Але і такий варіант можливий.

Але насправді не важливі причини чому вона шкодить. Самого факту достатньо. Того що вона проводить лінію Ху№ла. За причини хай думають інші. Але їй не місце в українській політиці. За один тільки заклик до поступового зняття санкцій з Росії її необхідно ізолювати. І там багато іншого. Політична трибуна це не шоу Шустера.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Путінівські установки з неї просто сиплять. По-моєму, воно переграЄ ситуацію. Фальш вже не просто вилазить, вона просто пре.

Адекватна людина не може так легко на все погоджуватися.:)))

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)