Політика і політики

Надія Савченко

Posted by Мих on 17 лип 2015 відповідей - 1.092
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ватажки "Донецької народної республіки" готові до прямого діалогу з Києвом через українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко при наділенні її відповідними повноваженнями.
    Більше читайте тут: Бойовики "ДНР" відреагували на резонансну заяву Савченко: До переговорів - готові

Її зараз дуже гарно розіграють. Вона сама себе поставила на один рівень з паяцами хоча і є леґітимним парламентарієм. Повноважень ніхто їй не дасть. Паяци з нею не зустрінуться. Хто дура? Савченко.

Їй це буде так же тяжко змити як Фаріон дитячий садок.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

повторно арештуюють? В полон?

3. prius

prius Well-Known Member

Нащо,зроблять з неї лохушку і піде вона далі літати

• Тупо Тупо x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні, політично.
    В полон її ніхто брати не буде.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви мені докоряли Латиніною, а вона інколи розумні речі каже. (Це не означає, що я її думки у всьому і повністю поділяю. ) Латиніна стверджувала, і не один раз, що з гопниками не можна домовитись. Коли вона це казала, вона мала на увазі Януковича.
    Гопник завжди залишиться гопником, хоч у лахмітті, хоч у золоті. Гопник, коли йому йдеш назустріч, радо кидає лоха. Завжди.
    Коли вони програють, вони падають на землю і кричать "Мир, мир, давай більше не будемо".
    А коли ти подаєш йому руку, він штрикає тебе заточкою під ребро. Це у них назвивається "військова хитрість".

Про це неодноразово писали розумні люди, які мали справу з гопниками в реальному житті.

Тим більше не можна домовлятись із представниками руського міру. Сильно комусь допомогло, що з Росією підписали Будапештські угоди? Що підписаний договір про дружбу України з Росією?

Мені фанатизм Наді нагадує релігійний фанатизм деяких віруючих. Вони тобі совають книжечку з картинками на вісім сторінок і думають, що це допоможе тебе навернути в "правильну" віру.

Скільки разів мультяшний кіт Леопольд закликав мишей жити дружно, і щось я не пам"ятаю, щоб кіт і миші сиділи за одним столом і вели дружню бесіду.

Зараз Надя поїде на Донбас із словами "Ребята, давайте жить дружно!"
    Хотілося б знати, якою мовою вона почне з ними розмовляти.
    Якщо українською, то нічого не вийде, бо вважатимуть, що бєндєровка приїхала, а якщо російьскою, то вважатимуть, що здобули невеличку пабєду, і вважатимуть за потрібне тиснути (годувати обіцянками) далі.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я писав що вона імперіялістка.

В цьому випадку це самозрозумілі речі.

В неї немає повноважень. І їй їх ніхто не дасть. Від себе їхати вона звичайно може. От тільки ні лугандонським паяцам ні московським кураторам вона "від себе" не потрібна. Королевська краще б на таку роль підійшла.

Це тільки успішно руйнує Савченко і більш нікого.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ВпізнаЄте? :)

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І? Савченко з біноклем. Хіба невідомо що вона була на фронті?

9. Alias

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це її середовище, а не ВР.

Я не знаю що з неї вийде і, думаю, ще рано щось говорити. Час покаже. Або дійсно змінить щось у нашій політиці, або нічого не змінить. Нагадує мені Жанну Д'Арк. Поживемо - побачимо.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Д’Арк була політичним лідером і командувала армією. Савченко не нагадує зовсім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Alias

Щоб у тому шапіто щось змінити однієї Савченко замало. Скоріш за все вона або плюне і піде звідти ,або скурвиться і стане однією з тих, хто там вже є. ІМХО.
    Побачимо. Характер у неї - жесть. Знайти б їй справжніх , чесних , патріотичних однодумців....
    Вони ж як портапляють у ту Зраду деякий через час вже нічим не відрізняються від попередників.
    Може там щось розпилюють в повітрі?:dntknw:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та зачекайте, не все зразу...

Жанна не зразу керувала армією. Все ще може бути. Ви зверніть увагу, її ставлять за образ і вже дехто молиться. Вона прихильників скоро набере собі і поведе і багато будуть вірити в неї до костей. А бачив, як в Алли Мазур колінка тряслися під час інтервю з Савченко. Алла Мазур брала інтерв'ю у самої Савченко!!!! Це ж треба... після стількох років роботи ведучої....

Я не ЗА Савченко і не проти. я просто спостерігаю зі сторони.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

З таким характером - не проблема з однодумцями, проблема може бути з троянськими княми, які затешуться під друзі для власної кар'єри.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

А то не Ярош біля неї? Десь пропав Дмитро, як і не було...

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не пропав. На місці він.

17. Alias

Хм....як це ви їх вгледіли під столом? :mocking:
    Чи може я не туди дивилася?:scratch_one-s_head:
    Ярош-Ярош :yes:

1 час назадисточник: 112.ua
    Ярош и Савченко встретились в зоне АТО
    Народные депутаты Дмитрий Ярош и Надежда Савченко 6—7 июня посетили украинских воинов, дислоцирующихся в Авдеевке и поселке Широкино. Об этом сообщает пресс-служба движения Дмитрия Яроша «ДИЯ».

Во время поездки депутаты встретились с руководителем военно-гражданской администрации Авдеевки Павлом Малыхиным. Также Надежда Савченко посетила базы 5-го и 8-го батальонов УДА, испытала на полигоне уникальное экспериментальное оружие, существующее пока в единственном экземпляре.
    На вопрос о перспективе наступления ВСУ, Савченко ответила, что выступает за ведение войны диверсионными группами. Также она надеется на закрытие границ с РФ и уменьшение кремлевского влияния на территории так называемых «ЛНР-ДНР».
    Ярош и Савченко обсудили будущее сотрудничество по вопросам обороны, легализации добровольцев и освобождения украинских пленных. Отмечается, что они нашли общий язык.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Зразу. Вона стала відомою завдяки своїх видінням. І її опісля аудієнції з королем направили в військове командування Франції. Тодішній ґенштаб.

Вона відома переломом ходу столітньої війни на користь Франції. Веденням аґресивних військових дій супроти анґлійців і бурґундців. Опісля війни Генріха 5 Анґлії значна частина Франції включно із Парижем знаходилась під контролем Аґнлії. Генріх 5 помер за місяць до отримання французької корони. Його старий тесть під примусом, помер на місяць пізніше. Стратили її у 19 років. Що це має спільного із Савченко?

Савченко стала відома завдяки суду. До нього про неї ніхто нічого не знав. Орлеанська діва була засуджена і спалена через низку блискучих перемог над анґлійсько-бурґундськими арміями. Ніяких паралелей не видно.

Савченко в політиці існує тільки кілька днів. Окрім кількох сумнівних заяв у неї у власному політичному кредиті нічого немає.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

ДЕКЛАРАЦІЯ
    про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру
    за 2015 рік
    Савченко Надія Вікторівна

За "подарунки, призи і виграші" все ясно:
    Ще би хто пояснив за 201 818 гривень "авторської винагороди і доходів від реалізації майнових прав інтелектуальної власності":scratch_one-s_head:

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Опанькі... :)
    Александр Захарченко рассказал, как в ДНР предотвратили покушение на Савченко

а де твій аватар? :)