Ну чого ви так? Там ще козак Гаврилюк є , та ще кілька мученників, типу Татьяны Чорновіл та інших їм до Савченко звісно далеко... . Блін когось забув з мученників у раді підкажіть ...точно ще як мінімум 1 хтось є . я думаю що якщо розігнати на.. Всю раду , а ще краще розстріляти по типу тоГо диктатоРа Піночета , то користі буде більше! Ніхто не буде заважати бізнесу працювати , нікому буде кришувати контрабанду, та інше.
І ці мученики напишуть багато гарних економічних законів. Цікаво, хоч один із них відрізняє роялті від фортепіано?
@prius, звичайно, дуже прикро, що випускають убивць. Але заради об"єктивності слід наводити також імена тих людей, яких місяцями тримали в СІЗО, а які по суті невинні, і яких тепер випустили. Ідея закону Савченко полягає в тому, щоб заставити слідчих і суд "ворушитися". А як ти їх примусиш, коли вони звикли не чухатися, а лише брат "на лапу"? Відміняти закону Савченко не можна, тому що були випадки, коли люди роками сиділи в СІЗО, а потім виявлялось, що вони не винні. Суди мають відбуватися вчасно. Але удосконалювати його потрібно, щоб убивці не виходили "під шумок" на волю.
За тяжкі злочини не повинні нічого скорочувати. По другому законодавство повинне бути реформоване. Якщо будуть давати по 100-300 років як у США ніякі скорочення і амністії не допоможуть.
Ні. Скільки заробив стільки і дають. Ось по світу. List of longest prison sentences - Wikipedia, the free encyclopedia Martin Bryant початок покарання у 1996, Австралія, 35 пожиттєвих ув'язнень + 1035 років тюрми без можливості перегляду James Eagan Holmes початок покарання у 12015, США, 12 пожиттєвих увязнень + 3318 років тюрми без можливості перегляду. Ось це ввести і ніякі закони Савченко нічого не змінять. Заодно і "відпускники", шпигуни і корупціонери зразу почнуть кількісно зменшуватись.
Bobbie Joe Long ось цей цікавий. 28 пожиттєвих + 99 років тюрми + 1 смертна кара. В нього була екстра хромосома. Завдяки якій в нього виросли жіночі цицьки. Був засуджений за зґвалтування 50 жінок і вбивство десь половини з них.
Савченко каже, що Києву потрібен прямий діалог з лідерами бойовиків Ну ось. А пів України лихоманило що вона стане незалежною політичною силою. Цього не станеться. В неї немає політичного досвіду, я навіть не говорю про особисті дані. Її дуже швидко в Раді обкрутять і перехитрять. Там такі лисиці сидять що легко не знайдеш. Вона дуже швидко примкне до якогось табору і буде співати те що її "переконають". Для незалежної політики потрібний рух або партія, і певні особисті якості та й досвід.
За "законом Савченко" звільнили 866 засуджених за вбивство 866 тільки вбивць! Два батальйони! А ви берете і кажете...
Ну, от. Виявляється, народ звільнив Савченко. Путін прореагував на український народ. На свій народ Путін плює слиною, а до українського народу прислухався. Здрасьтє, пожалуста. Є категорія жінок, яким кілок в горлі стає, якщо потрібно комусь подякувати. Конкретно комусь. Мені особисто за прикладами навіть ходити далеко не треба. Часто чув "Подумаєш, велике діло!", "Ой, ой, ой, хто тебе ще похвалить!", "Добре що хоч..." Видить ми ся, що Надя відноситься саме до цеї категорії.
Савченко являється Ініціатором законопроекту, його захищає і цим навіть бравує "Я цей закон ініціювала тому, що знала систему з середини. Пострадянська система вся така. Я цей закон ініціювала, щоб слідчі почали працювати, не тримали людей і не вішали на них собак... Тому повірте, закон правильний",- сказала Савченко. "Я хочу, щоб система перестала працювати з-під палиці і перестала робити з людини злочинця. Я не буду скасовувати цей закон",- сказала нардеп. І Верховній Раді і Президенту цей закон був потрібен. І він ще вилізе боком самій Савченко
Так, але от пропозиція діалогу Києва з лідерами терористів, говорить, що "Москва на вухо шепнула". Бо логіці це не підлягає, ні в плані патріотизму, ні в плані "слава Україні." А може Савченко - троянський кінь(кобила ), засланий в тил української політики? У мене завжди викликали підозри такі категоричні люди з показовим патріотизмом на грані фанатизму.
Ні, вона дуже недосвідчена в політиці особа яку швидко знищать. Взяти кілька місяців для того щоб освоїтись і обдумати свою позицію в неї розуму не вистачило. Тепер її візьмуть в оббіг. Ще кілька подібних заяв і її очікує політична смерть. Без можливості воскресіння. І їй обов'язково порадять такі заяви. Є кому. Вона не дуже вигідна багатьом. Я не думаю що у неї є шанси. Я б не радив занадто багато вишукувати в її діях. Вона досить нестримна за характером і її швидко поховають. Вона не обдумує наслідки своїх слів що повинен робити політик.