Доречі, пам'ятаєте ще кілька років тому запустили "пророцтво" про те що як тільки жінка яка сиділа в тюрмі стане презом, то зразу всім стане добре...Баба Юля переграла сама себе, тепер народ свято впевнений шо то той "Ностордамус" про Савченко писав
опа...а то шо з моїм дописом? в оригіналі було "Семенченко без балаклави, Гаврилюк без камуфляжу і Ярош без ПС
Не думаю. У нього ніколи не було стратегічного мислення. Взагалі не думаю, що він міг сам додуматися, як позбутися Савченко найкращим чином. А оскільки на екрані російських ящиків при вирішенні цього питання засвітився Медведчук (родичі загиблих журналістів попрохали помилувати "цинічну вбивцю їх рідних, що було "'доведено'" в російському суді", і на цій аудієнції "зовсім випадково" був присутній Медведчук), то є вагомі причини припускати, що саме Медведчук і запропунував цю ідею. А до цього було (кремівські стратеги придумували): Савченко на санкції, Савченко на Бута, багато іншого). Медведчук, думаю, сказав Путіну: Я пропоную такий варіант, щоб здихатися, але я повинен засвітитися разом з тобою, щоб при майбутніх виборах я цим міг покозиряти перед українським піплом. Станіслав Білковський начисто заперечує наявність стратегічного мислення у Путіна, і багаторічний досвід і приклади підтверджують справедливість такого твердження.
На пресконференції Савченко сказала: Путін - хуйло, от би після цієї фрази вона б подякувала Медведчуку.... цікаво б вийшло.
Для світової думки, інтервю корисне: ще раз переконалися всі хто є керівники Лугандонії і хто збив Нідерландський літак і хто є терористом.
Чи вірить більшість у раптові позиви гуманності з боку Росії у справі обміну Надії Савченко? Майкл Бом "Нэма дурных". Блоги / Майкл Бом: Нема дурных по делу Савченко
послухав Тягнибока... Не розчарував... Доречі, його вислови співпадають з багатьма щирими патрійотами. Акт 1: От... той Порох!!!! Ніц не робить, щоб витягнути Савченко. Імпічмент!!!! Акт 2: Визволили Савченко. Акт 3: Ви думаєте, що Путін просто так віддав Савченко? То явно Порошенко здав Україну! Імпічмент!!! Класно, нє? Робиш добре - зле, робиш ще краще - зле. Добре тому, хто нічого не робить. Тоді можна язиком плескати що завгодно.