У мене знайомий на50% росіянин на 50% дагестанець,а відношення до української ідеї,культури,мови краще ніж у деяких "чистокровних" українців.
Відома справа мордвін Лужков і казахстанський юрист Володимир Вульфович самі головні російські патріоти.
Выше человек явно выбирал себе невесту по национальным признакам, значит для него это важно.. Для других важнее любовь..
У мене жінка - українка. Усі свята святкуємо ( польські, українські) До дитини Миколай приходить два рази ( повезло йому ). А якої нац. дитина? Нам все одно. Головне щоб не цурався ні польської ні української приналежності. Слов"янин одним словом. А ось як справи у батьків з різним кольором шкіри... Я думаю що розумні люди завжди знайдуть якийсь компроміс.
У мене "афроукраїнець" у вишиванці викликає змішані почуття - якось жаль мені його, що відмовився від своєї оригінальної культури, а з іншого боку - смішно, бо це блазнювання, а не компроміс.
Люди так давно уде перемешиваются, что говорить о национальности (этничности) в реальном плане можно несколько абстракно, лю этом не задумываясь. Значение имеет только гражданство. А в остальном каждому на усмотрение. Пусть даже орком себя считает. Лищь бы безвредным был. Не старался из остьальных орков делать.
Чому абстрактно. Навіть дуже конкретно. Не чистота крові визначає національну належність, лиш самоідентифікація.
це винахід цивілізації - самоідентифікація за паспортом це навіть дуже зручно - особливо на 1/6 суші == зі старих (ще радянських) анекдотів - "Абрам, от кого убегаешь? - Да там евреев бьют! - Так тьі же по паспорту русский? - А там не по паспорту бьют, а по морде!"
Опять МОРДВИН. Очень часто эта национальность на форуме маячит. ВОПРОС: чем, конкретно, именно мордва (мокши, шокши, эрзя) насолила Украинскому Народу?
Яка б не була національність, зрештою, - все це є людська порода, отже, на відміну від звичайної тварини, брехлива думаюча тварина.
мої найкращі друзі наразі це "етнічні" росіяни та вірмени українською говорять краще ніж деякі українці на Паску усі вдягаємо вишиванки та йдемо у Шевченківський Гай співаємо українські пісні щоправда у повсякденному житті більше спілкуємося російською - але то нікому не заважає ну сучасні "скіни" також переймаються цією проблемою... як сказав afterstep дійсно не по паспорту б'ють... у мене є декілька знайомих "азійської національності" (китайці, малазійці) всі дуже інтелігентні, освічені люди вчаться у медичному та у консерваторії... але їм дійсно страшно по Львову ходити
- А це не як у тому анекдоті, ваші знайомі лякаються, Коли у львівському трамваї зайшов кремезний чоловік, та питає котра година, негр відповідає щось на зразок: «майже дев’ятнадцята, пане », а він йому – «Та сиди синку, бачу що не москаль»… ?
Даремно Ви так. Я поважаю всіх без виключення людей і тим не менше національність для мене має важливе значення. Іноді достатньо знати національність людини, щоб частково спрогнозувати її риси характеру.
Та ну? І які риси притаманні ітельменам, а маарулалам? І, будьте ласкаві, по списку АЛФАВИТНЫЙ ПЕРЕЧЕНЬ НАЦИОНАЛЬНОСТЕЙ И ЭТНИЧЕСКИХ НАИМЕНОВАНИЙ