Бо то п'яні нероби які вміти нічого не вміють. Треба їм хазяїна який би їх в стійло заганяв. Схід же так і голосує - за крєпкого хазяйствєнніка. Воно й не дивно - найкращих людей 'розкулачили', лишили алкашню яка спивається. Різниця між селами західної України, півдня Бесарабії та решти України більш ніж показова. ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Не забракло, подивіться на будинки, на господарства, які були тоді і які є зараз. Ну а там де краще не стало - звичайно що забракло розуму.
Бо в Росії усі усе "спирали" і більше нема чого "сперти". Зараз прийде Вася і знову дорікне мені 25-ма ящиками з уламками апаратури. Зізнаюся, у мене приблизно 1/8 частина крови - російська. Якби її було більше - то і ящиків було би відповідно більше.
Мене цікавить чим ті варвари замінили колгоспи? Де вся колгоспна техніка, кому належать адміністративні будинки, стайні, ферми?
Чого мене питаєте, я не знаю подробиць переходу с/х галузі на ринкову економіку? Є один факт - західноукраїнське село зараз краще живе чим за совка, є другий факт - центрально/східноукраїнське село живе гірше чим за совка. Лишається робити висновки.
Ми вас і стараємося ігнорувати. А нахабна москальська пика все лізе і лізе у наш двір. Путіну кажуть - пшел вон, а до нього не доходить.
Анекдот про слона. В зоопарке перед клеткой слона висит табличка: Слон за один день съедает 100 кг картошки, сто килограмм морковки, сто - капусты, сто пятьдесят килограмм веток и листьев, сто килограмм сена.. Посетитель зоопарка в удивлении спрашивает у смотрителя - неужели слон может всё это за день съесть? Съесть-то он столько съест, да кто ж ему даст! ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Нет, почему же, и на Украине всё поспирали... В городах вон даже канализационные люки поспирали!
Читали б уважніше - зрозуміли що я якраз казав що нинішні кордони кращі від кордонів УНР. І що нам то дадуть їх повернути, тільки нам це не вигідно.
Вам, можлыво, и не выгодно. А вторую сторону Вы спрашивали? ---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:54 ---------- Возможно, что до него не доходит. До россиян уже дошло, что с Украиной лучше порознь.
Це безперечно радує. Найбільш неадекватні інтегратори на схід це якраз наша російська діаспора тут в Україні.
Кордони УНР гірші чим ті що є зараз. Відповідно нам не вигідно їх повертати. А вигідно було хату продати в серпні 2008-го і взимку 2009-го купити.
Просто думав, що знаєте. Ви що, в такий спосіб вирішили пожартувати? Якщо так, то досить невдало це виглядає. Яке село... ? Тут скоро взагалі нікого не залишиться: більше половини вимре, через закриття медпунктів, поліклінік та лікарень. В основному лікування призначають на дому, в гіршому випадку відправляють в районну лікарню, де внаслідок переповнення довго не тримають. Про сільське господарство не варто щось казати, його вже практично нема. Значна частина сільського населення втікає хто куда: в міста, в ближнє та дальне зарубіжжя.
Завдяки заробіткам на території Росії, Італіі, Іспанії, Канаді та США. Ті, що заробляють такі гроші на території України, хай подякують тим, хто "на чорно" в них працює, отримуючи іноді навіть менше мінімальної платні.