Друпал -російський сайт і сидять там не лише бабахнуті на голову шовіністи, які вважають, що в Росії живуть самі лише москалі. І оголошення було подане у відділі про оголошення. Важке у тебе життя на трасі... Заздрість старого маразматика? Неочікувано. Створи мій фан-клуб чи що?! ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- Хороший buggurt А найголовніше злість - біжить поперед думок так, жи ніц не ясно, пиши ще!
Зачем фанклуб?Есть способ получше.Земляк ваш,тоже киевлянин,рассказал тут как-то.Наследили вы по Сети достаточно. Все ваши данные сами разместили в Сети.А здесь на сайте даже по законам Украины наговорили достаточно. Мараться только нет желания,я же не Боря Отправлено с помощью Tapatalk
на кого? и за что? нацюков? так они блаженные, живут в вымышленном мире, насквозь оккупированном но определенно этническом ...
Щоб ти спитав ---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- РуССоетнічному, так. Щось сьогодні ти себе добряче висік...
о стремительный какой ... чет не припомню от себя мыслей о присоединениях и возъеднаннях великих земель русссских, эт тут какой-то неуравновеш норовит Кубань пристегнуть
То це ж не більше, анріж кремлівська пропаганда. Он один тут лякає мене, буцімто я навіть за законами України багато наговорив. У той час, коли я нічого не порушив. А те, що ви тут кажете, то навіть Німеччина у 1939-му не була настільки нахабною.
Шивер 2005, угомонитесь уже. а то что вы называете "я ничего не нарушил", на самом деле - сепаратизм в чистом виде, так что нарушили и это факт. и еще, у меня складывается такое ощущение, что вам реально енечем заняться, может, девушку заведете?) тем более в ваши 25)))
Юноша , вы не в состоянии даже простейшие правила форума соблюдать,откуда же может быть уверенность такая насчёт более сложных законов государства?
ага они там спят и видят как правоверного вуйку запропагандить. ... ыыы, по этому поповоду высказался наш великий современник г-н П. Гриффин: http://www.youtube.com/watch?v=0XAXBZ1G3nY я сказал что присоединить кубань - ересь глупейшая не имеющая под собой здравого смысла ... это сопоставимо с бомбардировкой? гм ...
Кожна нація має право на свободу. Комуняцький наволочі це має бути зрозуміло? По-перше, мені 24, по-друге дівчина у мене є. Це у вас проблеми схоже на сексуальному ґрунті. По-перше, не треба тут мене називати юнаком. Самі знаєте скільки мені років. Це вас не піднімає, а принижує. По-друге, що я тут порушую не вам вирішувати. Поки що нічого не порушив. Ваша держава порушила стільки, що тут вже мова не про порушення, а про повне її знищення. ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ---------- Ну всі століття золотоординці намагались нас захопити. Дулю маєте й матимете. Вибачте, це не мій розумовий рівень. Замість криків спробували б щось довести.
Вас? это кого? Киевскую Русь? так она с "вас" ничего общего не имеет, героизм это хорошо, я открою вам глаза, "вы" до 91 года все время были под кем-то, кем-то захопленные (опять же со слов "ваших" тех у кого Влодимир - князь украинский ) сложновато? а что тут доводить? Кубань никогда не входила в состав ничего под названием Украина, даже козаки ушедшие на Дон наивно полагали что идут из земли русской, ну то таке, самое интересное на каком основании Кубань присоединить к госсударству образованному в результате деятельности не украинцев - как нации, а всего советского народа под чутким руководством как не грузина так полуеврея?
Я бы сказал так: помимо "имения прав" необходимо ещё и умение эти права отстаивать. А, так, в принципе - да - каждая нация, конечно, имеет право...
Не збираюся, Василю, переходити в ваш табір, але то трохи вже нудить. Пригадую, 25 років тому називали росіян-комуністів "заєдінщікамі", бо "за єдіную-нєдєлімую". А для чого? Куди не прийдуть, все перетворюють в срач. Приклад - Калінінград. Але ж бачу, українці теж недалеко втікли. Вже там десь хтось зібрався пів Польщі приєднувати, тут вже ласі на Кубань. Панове, може наведемо порядок хоч в нашій Галичині? На Волині, Буковині, Поділлі? Для чого Кубань? Щоб перетворити в срач? Так тих закладів в Україні і так не бракує...
Особисто я за самовизначення. Хоч і не вірю,що,коли б українці Кубані визначились,що вони українці і хотіли б увійти в склад України,ерефія їх б відпустила. Була б чергова Чечня. ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ---------- Федеральні округи. В складі України. По-іншому нічого не вийде.