Національна ідея - приєднати Кубань

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Садко, 11 сер 2012.

?

Ваше мнение

1. Я за!

10 голосів
    37,0%
  2. Я против!

9 голосів
    33,3%
  3. Свой вариант

6 голосів
    22,2%
  4. Присоединим, не присоединим, все равно

2 голосів
    7,4%
  1. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Друпал -російський сайт і сидять там не лише бабахнуті на голову шовіністи, які вважають, що в Росії живуть самі лише москалі. І оголошення було подане у відділі про оголошення.
    Важке у тебе життя на трасі...

Заздрість старого маразматика? Неочікувано. Створи мій фан-клуб чи що?!

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Хороший buggurt:haha: А найголовніше злість - біжить поперед думок так, жи ніц не ясно, пиши ще!

2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Отправлено с помощью Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  3. Shiver2005

По-моєму все надто серйозніше. Я не гей, майте на увазі:haha: Це до Путлера!

4. серега-очкарик

Останнє редагування: 20 сер 2013
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

на кого? и за что? нацюков? так они блаженные, живут в вымышленном мире, насквозь оккупированном но определенно этническом ...

• Подобається Подобається x 4
  6. Shiver2005

Щоб ти спитав:haha:

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

РуССоетнічному, так. Щось сьогодні ти себе добряче висік...

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Самокритика - це похвально.

8. artobstrel

о стремительный какой ... чет не припомню от себя мыслей о присоединениях и возъеднаннях великих земель русссских, эт тут какой-то неуравновеш норовит Кубань пристегнуть :)

:wacko:

• Подобається Подобається x 2
  9. Shiver2005

То це ж не більше, анріж кремлівська пропаганда. Он один тут лякає мене, буцімто я навіть за законами України багато наговорив. У той час, коли я нічого не порушив. А те, що ви тут кажете, то навіть Німеччина у 1939-му не була настільки нахабною.

10. redfox

redfox Well-Known Member

Шивер 2005, угомонитесь уже.
    а то что вы называете "я ничего не нарушил", на самом деле - сепаратизм в чистом виде, так что нарушили и это факт.
    и еще, у меня складывается такое ощущение, что вам реально енечем заняться, может, девушку заведете?) тем более в ваши 25)))

• Подобається Подобається x 3
  11. серега-очкарик

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да считайте хоть от Спасской башни - суть не меняется.

13. artobstrel

ага они там спят и видят как правоверного вуйку запропагандить. ...
    ыыы, по этому поповоду высказался наш великий современник г-н П. Гриффин:
    http://www.youtube.com/watch?v=0XAXBZ1G3nY

я сказал что присоединить кубань - ересь глупейшая не имеющая под собой здравого смысла ... это сопоставимо с бомбардировкой? гм ...

14. Shiver2005

Кожна нація має право на свободу. Комуняцький наволочі це має бути зрозуміло?

По-перше, мені 24, по-друге дівчина у мене є. Це у вас проблеми схоже на сексуальному ґрунті.

По-перше, не треба тут мене називати юнаком. Самі знаєте скільки мені років. Це вас не піднімає, а принижує. По-друге, що я тут порушую не вам вирішувати. Поки що нічого не порушив. Ваша держава порушила стільки, що тут вже мова не про порушення, а про повне її знищення.

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Ну всі століття золотоординці намагались нас захопити. Дулю маєте й матимете.

Вибачте, це не мій розумовий рівень.

Замість криків спробували б щось довести.

15. artobstrel

Вас? это кого? Киевскую Русь? так она с "вас" ничего общего не имеет, героизм это хорошо, я открою вам глаза, "вы" до 91 года все время были под кем-то, кем-то захопленные (опять же со слов "ваших" тех у кого Влодимир - князь украинский )

сложновато?

а что тут доводить? Кубань никогда не входила в состав ничего под названием Украина, даже козаки ушедшие на Дон наивно полагали что идут из земли русской, ну то таке, самое интересное на каком основании Кубань присоединить к госсударству образованному в результате деятельности не украинцев - как нации, а всего советского народа под чутким руководством как не грузина так полуеврея?

16. iso

iso Well-Known Member

Тупо. але нема на то ради

17. forester

forester Well-Known Member

Я бы сказал так: помимо "имения прав" необходимо ещё и умение эти права отстаивать. А, так, в принципе - да - каждая нация, конечно, имеет право...

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чо дотепер сидите? Чо не нищете? Чи страшно? :)))

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не збираюся, Василю, переходити в ваш табір, але то трохи вже нудить. Пригадую, 25 років тому називали росіян-комуністів "заєдінщікамі", бо "за єдіную-нєдєлімую". А для чого? Куди не прийдуть, все перетворюють в срач. Приклад - Калінінград. Але ж бачу, українці теж недалеко втікли. Вже там десь хтось зібрався пів Польщі приєднувати, тут вже ласі на Кубань. Панове, може наведемо порядок хоч в нашій Галичині? На Волині, Буковині, Поділлі?
    Для чого Кубань? Щоб перетворити в срач? Так тих закладів в Україні і так не бракує...

Останнє редагування: 21 сер 2013
    • Подобається Подобається x 5
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Особисто я за самовизначення.
    Хоч і не вірю,що,коли б українці Кубані визначились,що вони українці і хотіли б увійти в склад України,ерефія їх б відпустила.
    Була б чергова Чечня.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Федеральні округи.
    В складі України.
    По-іншому нічого не вийде.

а де твій аватар? :)