Що робили за совка на селі? Пасли гусей і копали бульбу? Так і зараз можна це робити. Але разом з тим з'явилося багато можливостей краще жити. Про медицину - тривалість життя зараз вища чим найвищий показник при СРСР.
Повторюю. За совка я працював головним ветлікарем, обслуговуючи колгосп в який входило 6 сіл і селище міського типу наявність поголів"я сягала біля 8 тис. голів разом з приватним сектором. Яким чином? Де ті ферми і поголів"я ВРХ? В смислі як, нічого не робити? kjk, Ви що спеціально провокуєте мене на емоційні відповіді? Яка тривалість життя, якщо медпункти та лікарні позакривали? В моєму селищі пару днів тому померло двоє людей літнього віку через сепсис в зв"язку з запущеною бульозною формою рожі. Лікувались на дому в антисанітарних умовах через те, що їхати в лікарню, в них не вистачало елементарних грошей на лікування. Якщо Ви живете на території України, то своєю відповіддю про тривалість життя Ви мене дивуєте. Зрештою якщо Азаров каже, що промисловість в нас розвивається швидкими темпами, то всьо може бути... .
Відношусь до нього із співчуттям, тому що він постійно читає старі совдеповські доповіді і чомусь ніхто йому не підкаже, що вже того всього вже давно нема. А може просто з роками йому лінь стало конспектувати або став скупердяєм і не хоче платити секретарям, щоб підготували іншу доповідь.
Эх, не понимаете Вы свидомых украинцев. Когда речь о российских емкостях, для них звучит оптимистично "наполовину пуст"
Это Вы целую неделю думали шо мне ответить? Если речь идёт о российском стакане, то неоходимо уточнять какой он по счёту...
Ну, я вам звузив коло пошуків Важливий елемент виховання, але, на жаль, не основний для 13-річного дівчиська
Зараз мали б менше роботи ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Є цифри. Пік УРСР - чи 69 чи 70 років. Зараз - 72. Варіант один - тривалість життя збільшилася Варіант два - уряд веде цілеспрямовану фальсифікацію.
Ну и мания величия у Вас Делать мне больше нечего, как думать над ответом Вам Скажите спасибо, что хоть такого удостоились