Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

від самогого себе , бо я вже це писав.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

победитель вы наш :))):))):))) приезжайте в гости и посмотрите ... поживите .... и потом покажете в каком месте Вам удалось прорваться, закрепится, т.е. пАбедить .... юзер ...ыыы :))

3. iso

iso Well-Known Member

Великая Страна:good:. 400 тис. стало, щоб розвалити:haha:

• Подобається Подобається x 1
  4. Patrick

в гості я приїзжаю часто , може і цього року приїду.... а жити.... -"уж больно я канадськую зиму люблю" , загорячо в вас....та і дитина в мене англомовна...і я сам авантюрист -путішествєннік...

• Подобається Подобається x 4
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну тогда не ругайтесь :) не от хорошей и свободной жизни мы тут грыземся ....

з повагою ....

• Подобається Подобається x 3
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сколь пылки разговоры о голгофе
    за рюмкой коньяка и чашкой кофе....
    И.Губерман

7. Bogun

Bogun Well-Known Member

Так, дурне запитання. Запитувати, з чого почалася незалежна Україна?

Може з чого почалася будь-яка незалежна країна перерахувати.

Впорівняно з іншими не все у нас так погано...

Наприклад, незалежна Німеччина, Великобританія, Ірландія. Де не копни, там таке випливе... А початок української незалежністі просто :girl_angel:.

Останнє редагування: 21 січ 2009
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А іншому щось перешкодило стати священником... Різниця? Вся Німечина розкаялася за таке "художєство". А інша, де вищезгаданий священник став імператором і від рук якого загинуло набагато більше людей ніж від художника, боготворить його, церква збирається додати його до ліку "святих", а деякі тутешні форумчани шанобливо пишуть тов. Сталін...

9. Шурави

Шурави Well-Known Member

10. Дальневосточник

Слова Шендеровича вполне подходят и к джугашвили. А что до "любви" к нему - то нормальный человек в здравом уме и твердой памяти не может не ужасаться его деяниям...Но Вы же понимаете - далеко не все в здравом уме, или - далеко не у всех твердая память....

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Літератор Шураві :mocking: висловив думку, що СССР врізав дуба завдяки Америці, правда ніхто з ним не погодився. Я ж до деякої міри згідний. Правда не в розумінні як хоче довести "літератор".
    Просто Америка навязала свої умови для змагання. Ось і СССР спочатку напустив в штани а потім лусьнув:crazy:.
    За що Америці щира подяка від усіх чесних людей світу.

12. Geograf

Geograf Меломан

Я теж думаю, що з ситим шлунком легше думається...))) Тільки при тому зближенні слід не забуватись і миритись самим без зайвих згадок про будь-яких сусідів. А бажання зрозуміти хто ми і наше місце в світі думаю, що залишиться...Шкода що багато людей не можуть зрозуміти цього на голодний шлунок, бо як би розуміли то може й швидше б поимирилися... Шкода...

13. Дальневосточник

А вот тут не думаю, что надо надувать гамерике щеки...:)
    В виде северной кореи - эсэсэсэрия была бы по сей день. Как ни тужится гамерика - а с т. ким-чен-иром и идеей чучхе ничего поделать не может.... :)
    т.е. - при крепкой авторитарной власти мы с вами были бы гражданами одной страны... Так что - слава Горби и иже с ним, а не гамерикосам. Я сейчас не ерничаю - хорошо, что это случилось, хорошо, что ситуация не пошла по югославскому сценарию...

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Судя по всему Америке тоже не на пользу соревнование пошло. Некоторые аналитики говорят, что Афганистан был причиной. Сейчас там США.
    А что до честных людей, то это только ваша точка зрения.:pardon:

15. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Мне тоже жаль, но мириться возможно только путем взаимных уступок и компромиссов (вплоть до замалчивания взаимных обид думаю)! Пока такого ни у Вас, ни у нас сильно не вижу (((((( Да и раскачали маятник в 2004м сильно, успокаивается он конечно, но постепенно весьма

16. Geograf

Geograf Меломан

Завжди мирились, ото тепер аж не можем помиритись, я думаю, що якби з боку московини проблемку не розігрівали, то давно обіди б позабувались

17. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Якби ж то так все легко було! ((( І Львів, і Одеса від Москви далеко, а погляди у більшості населення різні! (((((( Ви свої кривди добре пам"ятаєте, дітям та онукам переказуєте, нас зараз посилення адміністративної українізації дратує вельми! (((( Москва звичайно своєї користі не упустить, як і інші наші сусіди, але більшість наших проблем всередині країни вважаю! Звичайно легко всі проблеми скидати на зовнішнього "супостата", але то не вихід як на мене! ((((

18. Geograf

Geograf Меломан

Просто ще до комуняк, було в тому питанні менш більш. Де наприклад шукала прихистку інтелігенція з підросійської України? Говорили ж однаковою мовою? А потім пішло-поїхало, то липове "братья українци ви свободни", яке не кріпилось на ділі, всеж таки нажаль відіграло свою роль при чому набагато більшу ніж за царату, бо не було тоді отого замиленого прикриття демократією

19. Patrick

....думаю що був комплекс сил.Кожна з яких грала свою - хто більшу , хто меншу , а хто пасивну , але все одно розрушуючу роль.
    Політика СССР , як зовнішня , так і внутрішня цьому сприяла.Ця політика була як масло в вогонь.
    Велику роль в розпаді СССР відіграли Рональд Рейґен і Іоан Павло ІІ.
    ...і ще така дрібна но важлива річ. В СССР не було побутового патріотизму.Був роздутий офіційний (в який ніхто не вірив) , а от побутового , такий якия я бачу тут в Канаді , або в США не було....коли люди чіпляють прапорець стікерс на авто.Або на день країни (1 липня-День Канади , 4 липня - США) добровільно , без всякого примусу вішають прапор держави на балконі , або хаті; або вбирають одяг , який має кольори прапора .Тяжко щось уявити подібне по відношенню до СССР.
    Існував національний андерґраунд український/литовський/вірменський патріотизм , але такого не було по відношенню до всього СССР.
    Вже в кінці , за Горбачова , були спроби щось таке започаткувати ( майки , червоні прапори на концертах ) , але це HE знаходило широкої підтримки.
    Все більше такі речі набирали націоньного характеру.

Останнє редагування: 22 січ 2009
  20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Патрик,

Ну какой вы наивный. Если бы не провальная экономическая политика, которую проводил СССР и качество их товаров, уровень жизни, ну какой там Рональд Рейган и Иоанн Павел Второй..... Если бы наоборот, то и было бы наоборот. Смешно же в бедности и с флагами патриотичными бегать без штанов..... То же мне андеграунд. Весь этот андеграунд, пролистайте подшивки попав в Раду, на все свои проблемы требовал гроши из Союзного бюджета, а именно от РОссии. Ну естесственно, Россия и отделилась. И как не крути, они первые и празднуют день Независмости в июне, а не в августе.

а де твій аватар? :)