Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. Чупага

Чупага Well-Known Member

У Латвії та Литві президентів завозiли з діаспори.В Україні таке не пройде бо совки виберуть совка.
    Мені оcь що цікаво . Польща більш комсомольська ніж Латвія (з досвіду спілкування) але у Польщі як би справи йдуть в гору а в Латвії антісовковой якось до долу.:dntknw:

2. iso

iso Well-Known Member

И вообще, фашисты проклятые:ireful1:

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не обязательно всегда президентов завозить. Иногда можно только жену завести.

И постараюсь привести свою версию ответа на ваш вопрос. Ни один польский президент не получал образование в США. :)
    Это просто слепое применение либеральной экономики.

• Подобається Подобається x 2
  4. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Хотелось бы, что бы те , кто громче всех кричат "за украiycьку мову" вначале её малость выучили сами! Я когда переключаю каналы по телику и попадаю на украинский канал, где рассказывают новости на украинском языке, я всё отлично понимаю, даже сам могу пару фраз суметь сложить, но вот что удивительно - никак не научился понимать суржик! Почему те, кто считает, что они говорят на украинском позволяют себе так похабить свой родной и любимый язык??? Я считаю, что любой язык стоит уважать и не коверкать! Так, что научитесь говорить на том языке, на котором говорят дикторы по телевизору, а уж потом мы поспiлкуемось!

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та борони нас Боже, від такої мови... Я про СТБ...

• Подобається Подобається x 3
  6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Госпожiцо спшедавачко краше.:mocking:
    "Блiн" теж кацапiзм.
    По теме цiалкем згiден.ТБ г'вара нi як не є рідна мова.

7. Іще членкиня. :))

• Подобається Подобається x 2
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, ви - недавній іммігрант з Росії?

• Подобається Подобається x 1
  9. iso

iso Well-Known Member

Уважаєте, що продавщиця краще?

10. VasMT

Ні я не уважаю (від вашого "уважаєте") "продавщиця" ... і "прем"єрчиню" терпіти не можу... А рагулів, взагалі на нюх не переношу...

11. Spika

Spika Well-Known Member

Спасибо. Посмотрю.

Но вопрос к публике в другом... Если существуют такие доказательства "нечистоплотности" западных либерадьных демократов, то какие аргументы толкают некоторых наших сограждан в НАТО, ЕС, ГУАМ, ВТО, МВФ, Всемирный банк... Не вижу ничего иного, как беспросветной глупости, замешанной на ненависти к России.

12. iso

iso Well-Known Member

Цього не зрозумів
    І знову ж, що Ви маєте конкретно на увазі, згадавши рагулів?

13. VasMT

Тих, хто не знаючи мови насаджує її замінники, рагулізми і бикизми... На кшалт прем"єрчиня, продавчиня, автівка, суднО....

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

15. iso

iso Well-Known Member

Шановний VasMT. А Ви не задумувалися, що перша ознака «рагулізму» - це дилетантське, зате безапеляційне судження про речі. А також - називати інших "рагулями".

• Подобається Подобається x 1
  16. VasMT

Пане Iso! Якщо Ви сприйняли як особисту образу, прошу вибачення. Образити Вас я не хотів, і називав не Вас, а мовних насильників. Вибачте.
    Пані Nirvanka!
    Порушення отримав. Сприйняв, але допис до п. Iso ніякого відношення не мав. "Уважаєте" було каламбуром, може і невдалим...
    А в словнику української мови слова "продавщиня" немає.

17. iso

iso Well-Known Member

Як тепер кажуть - проїхали.:). А щодо продавщині - дам відповідь у "Культура слова"

18. premium

premium Well-Known Member

для мене рагулізм у мові - це перехід на "мааскофский" покруч

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

ця що продає - продавщиця... а всякі там продавчині і прадавщіцьі - це покручі

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Рагулізм - термін, що використовується на заході України, особливо у Львові та інших містах Галичини стосовно людей неспроможних сприйняти міську культуру; це «прояв самовпевненої малокультурності» (Тарас Чубай), вульгарності. Вважається, що це явище проявляється у поведінці колишніх селян, які масово переселились у Львів після 1944 року.

20. Just

Just Member

Минимум шестеро дитей в кожний симъи - хороша национальная идея)

А взагали необхидно миняты нац. религию, або основуваты национальный культ навроди культа батькив-основателив в США...

а де твій аватар? :)