Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, ви ж повинні чудово знати! На вухо - 5-та колона...

2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну слава богу. Педро Лейбович, Kym, и Ома слились в едином порыве.

Лейбович, путаник определений, и ненавидчик жидов обнялись, чтоб "не вмерла Україна!"

Не знаю как вы, а я пошел спать спокойно. Педро Лейбовичу, ну на всякий случай, может не приезжать ?

Педро... Там где вы, там точно разумным людям делать нечего. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Чорнобилець, а за це я б вам показав гірчичник. До мене ви можете мати що хочете - я в Австралії, ви втікли в Штати.
    А ось Ому і Кіма не чіпайте. Це їхня країна, до якої ви не маєте ані грама відношення. І я думаю, настане час, коли вашим саплємєннікам нарешті набридне сюди совати своє брудне рило.

4. Чернобылец

Ну в футбол я давно не играю. Это про горчичник.

ПРО грамм відношення- пока вы скрывались в Австралии, я проголосовал за независимость. Так что имею моральное право. ПРО Ому, я чего- то забеспокоился после вашего поста. Про вас успокоился, вы не приедете. Не дай бог капля у кого еврейской крови, а тут Kymы против жидов.

Но УКраина, да, она может спать спокойно. Не вумерла же. Страны ж они не умирают как люди. Их люди губят. В основном свои же.

Так, про рыло. ПОмылся, принял душ, побрился, лосьоном, потом одеколоном специальным для мужчин. В зеркало посмотрел. Не, рыла нет. :Лицо чистое, не брудне. И не было никогда. каждый день одно и тоже. Не свинья вроде. И не был. И не бывший галичанин. :) А вы ?

Педро, вы как только чего серьезно решите отстаивать, вы уж не сочтите за труд.., сообщите заранее, чтоб я об этом не беспокоился зря. И время не тратил.

http://www.youtube.com/watch?v=Npx9Qr60HuY

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я галичанин.
    Тепер так.
    Як мені по вашому на таке реагувати?
    Втертися?
    Та ні... відповім
    ЛИСТ
    запорожців, волелюбних хлопців,
    яничарам, в Україні і не в Україні сущим

• Подобається Подобається x 3
  6. Чернобылец

И вы тоже бывший ? Какой кошмар.... Все бывшие. РОмко, а кто остался ?

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Я був і є галичанином.
    І дуже не люблю,як мені плюють в лице.
    НЕ в РИЛО.
    А в лице.
    Ви поводитесь,як отой.
    І не думайте,що комусь це сподобається.

8. Чернобылец

А я так и не понял, чего вы так возбудились. Вроле брудно рыло тут у меня или нет вроде обсуждалось. Ромко, вы тут ни при чем вроде были. Чего эта тема "брыдного рыла" так задела ?

9. Romko

Тому,що я галичанин.
    Воньміть

Чорнобильцю,не майте когось за дурня..
    Будьте простішим...

10. Чернобылец

Попробую по вашему, попроще. Поподую вашим языком. Может поймете. Скорее нет. Эти аллегорические гером созданные вам и вам подобным вне зависимости от ориентации. Они не только не могут быть не похожи. Они существовать друг без друга не могут. Ибо, оба одицетворение бескультурья и дебилизма мышления. И это от вас РОмко, от вас.... И от вам подобным.

[​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 14 лис 2009
  11. Чернобылец

Останнє редагування модератором: 16 лис 2009
  12. Pedro

Чорнобилець, а ви читали мій допис? Якщо так, то про чиє рило там йшлося? Про ваших САПЛЄМЄННІКОВ! Яким чомусь ЛФ не дає спокою (деякі і серед ночі зриваються, щоб лайна на нас трохи виплюснути).
    Ще деякі деталі. За єврейство можете бути спокійні - нема ні краплі крові, хоча євреїв дуже поважаю і мав серед них багато друзів.
    На рахунок чи приїду? Один Бог знає. Буду старатися зі всіх сил. Хіба що оті ваші саплємєннікі разом з 5-ю колоною візьмуть всю владу і знову влаштують терор.
    І, накінець. Я не націоналіст. Ні український ні австралійський. (До деякої міри патріот, це правда).
    Але, як писав В. Висоцький,

Я не люблю, когда мне лезут в душу
    Особенно когда в нее плюют.

13. Romko

Останнє редагування модератором: 16 лис 2009
  14. Чернобылец

Знаете вы тут все разные. Хотя иногда есть совпадения. Но если мое обращение к Педро вы взяли на себя - это ваш собсвенный выбор. Что касается соплеменников. Еще раз скажу - я отвечаю за себя. А среди тех кто имеет такую же запись в паспорте национальность есть и хорощие люди. А есть и не очень, есть те, что могут в отнощении любой национальности подобное обобщение запостить. Это что их делает культурнее ? Способнее, толерантнее, ну нет же....
    НО вы без них существовать не можете. Вы их зеркальное отражение. Вы есть они.....

Ps, спасибо за возможность, спасибо и Педро. Он мой любимый герой "антимоскальских" сказок, настоящий патриот УКраины. :)

15. Gron

Gron тафгай

Але ВИ всі однакові.
    Саме ви, тьоркіни, та інші, дають змогу подивитись, що це за таке обличчя сучасної рф.
    Може змінилось, на зразок Прівєтлівой?
    Ні, таке ж хиже, та наглюче, як завжди.

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

За політику і старі англійські джентельмени один одному морди били в туалеті парламету. (В книжці таке читав)
    Політика погань скрізь , хіба що в Р.Сан Марині інакше.:)

17. Romko

Що характерно...з досвіду знаю...,що справжнє обличчя Росії - то якраз Приветливая...
    А то...:nea:

18. Gron

Gron тафгай

Згоден.
    Але ж як у внутрішню політику сусідів ніс встромляли, то неображались, на те що в пику отримували.
    Та й взагалі, джентельмени, вже позбулися імперських звичок, а от товариші, ніяк.

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

Все ж справжнє лице Росії то Приветливая...
    Їх більше...
    Але,на жаль,через "товаріщієй" Росію сприймають у всьому світі отаку.

20. Gron

Gron тафгай

На жаль, щось в житті та тут на ЛФ, це майже непомітно.
    Але я теж, в глубіні душі, на це маю надію.

а де твій аватар? :)