Есть национальная идея. Собрать всех свиломых, и дать им большой кусок территории, чтобы они активно построили Антимосковию. Уровень жизни там будет самый высокий. За счет туризма. Особым успехом ИМХО будет пользоваться атракцион - "Перекроем газовую трубу" с участием лучших артистов Голливуда. У меня еще задумки есть. Лучше.
Да нет Левандивка ! Я уже так много постов потратил чтобы объяснить, что москали - это сказочные отрицательные герои свидомых украинцев без которых с одной стороны не строится УКраина, а с другой они мешают ее строить свидомым украинцам и поэтому ничего не строится. Но некоторые так в них верят, что даже ничего сделать с собой не могут, и обвиняют сказочных героев в своей импотенции на любой созидательный труд кроме одного. Не все еще понимают.
Прочитав статтю в "Українській правді", яка аналізує розвиток Української державності http://pravda.com.ua/news/2009/5/26/95426.htm Цікаво представлені глобальні інтеграційні процеси і наше місце в них.
Отож. Обидві цивілізації не несуть нам нічого доброго... Лише тлін і могилу... Хтось хоче, аби загнивання прийшло із Заходу, а хтось - із Москви...
Та гади навкруги. Ніхто не хоче нам побудувати НАШУ цивілізацію. І завжди так було. От і теліпаємося зі своєю національною ідеєю як г**** в ополонці. ЗІ: а стаття цікава.
Не згнили!! Просто потрібно тверезо дивитись на реальність а не бігати за лозунгами і щоб при владі були керівникі які стратегічно мислять не на 5 років, а хочаб на покоління вперед. Во ще до національної ідеї, прийли спогади Спостерігав, цього року, як біля памятника Великому кобзарю, якась партія кладе квіти. І думаю собі: " А ці люди знають біографію Шевченка або кілька його віршів або хоч прочитали той кобзар?? Якщо ні, то чи мають вони моральне право квіти класти, будучи незнайомими з цією людиною??"
З гадами все зрозуміло - така в них робота. Але ж самі не хочемо - ні прозахідні, ні промосковські... Вам видніше. Але з-під перегною таки росток проглядає. Я вам відповім, саркастичному: держава "наша" викидає великі мільйони на пропаганду того, що нас НАТО захистить... А на військово-патріотичне виховання в школі начхала. Нещодавно вперше відбувся фінальний етап Всеукраїнської гри "Джура". І хоч указ про неї був ще 2003 року, проте досі не знайшлося нещасних кілька десятків тисяч на її проведення. Скинулися козацькі організації різномасні і сяк-так провели... А під час підготовки представник з Міністерства освіти видав таке: "Навіщо? Хіба ми мілітарна держава?!" Мовляв, НАТО нам допоможе. Ну-ну...
Так эти керівникі и так уже при власти,и у вас и у нас.И думают они на поколение вперёд.Но только на поколение своей собственной семьи
Саме він, тим більше український реально зараз і є. Іншої ідеї не спостерігається. Щоправда, я здогадуюсь, що ви розумієте під націоналізмом - "Комуніст" чи "2000" почитуєте...