Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Сами про воровство начали

2. Макаров

Макаров New Member

Дякую, що вибрали мій форум:good:

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Есть национальная идея. Собрать всех свиломых, и дать им большой кусок территории, чтобы они активно построили Антимосковию. Уровень жизни там будет самый высокий. За счет туризма.

Особым успехом ИМХО будет пользоваться атракцион - "Перекроем газовую трубу" с участием лучших артистов Голливуда. :)

У меня еще задумки есть. Лучше.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То - москальська ідея і сценарій-сюжет москальський.
    Нізачьот!

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да нет Левандивка ! Я уже так много постов потратил чтобы объяснить, что москали - это сказочные отрицательные герои свидомых украинцев без которых с одной стороны не строится УКраина, а с другой они мешают ее строить свидомым украинцам и поэтому ничего не строится.

Но некоторые так в них верят, что даже ничего сделать с собой не могут, и обвиняют сказочных героев в своей импотенции на любой созидательный труд кроме одного. :)

Не все еще понимают.

6. levandivka

ТАК то для Вас вони "сказочниє"!
    А тут - цілком реальні.

7. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Прочитав статтю в "Українській правді", яка аналізує розвиток Української державності

http://pravda.com.ua/news/2009/5/26/95426.htm

Цікаво представлені глобальні інтеграційні процеси і наше місце в них.

8. Яро

Яро Well-Known Member

Отож. Обидві цивілізації не несуть нам нічого доброго... Лише тлін і могилу... Хтось хоче, аби загнивання прийшло із Заходу, а хтось - із Москви...

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та гади навкруги. Ніхто не хоче нам побудувати НАШУ цивілізацію. І завжди так було. От і теліпаємося зі своєю національною ідеєю як г**** в ополонці.:sad:

ЗІ: а стаття цікава.

10. levandivka

Пропонуєте загнити з середини?
    ТАК пізно вже! Згнили....

11. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Не згнили!!

Просто потрібно тверезо дивитись на реальність а не бігати за лозунгами і щоб при владі були керівникі які стратегічно мислять не на 5 років, а хочаб на покоління вперед.

Во ще до національної ідеї, прийли спогади

Спостерігав, цього року, як біля памятника Великому кобзарю, якась партія кладе квіти.
    І думаю собі: " А ці люди знають біографію Шевченка або кілька його віршів або хоч прочитали той кобзар?? Якщо ні, то чи мають вони моральне право квіти класти, будучи незнайомими з цією людиною??"

Останнє редагування модератором: 4 чер 2009
  12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

идея ...."Я думаю надо все взять и поделить" Шариков Полиграф Полиграфыч

13. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

*всєво на всєх нє хватіт... всєх многа, а всєво мала*

14. Яро

Яро Well-Known Member

З гадами все зрозуміло - така в них робота. Але ж самі не хочемо - ні прозахідні, ні промосковські...
    Вам видніше. Але з-під перегною таки росток проглядає.
    Я вам відповім, саркастичному: держава "наша" викидає великі мільйони на пропаганду того, що нас НАТО захистить... А на військово-патріотичне виховання в школі начхала. Нещодавно вперше відбувся фінальний етап Всеукраїнської гри "Джура". І хоч указ про неї був ще 2003 року, проте досі не знайшлося нещасних кілька десятків тисяч на її проведення. Скинулися козацькі організації різномасні і сяк-так провели... А під час підготовки представник з Міністерства освіти видав таке: "Навіщо? Хіба ми мілітарна держава?!" Мовляв, НАТО нам допоможе. Ну-ну...

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Так эти керівникі и так уже при власти,и у вас и у нас.И думают они на поколение вперёд.Но только на поколение своей собственной семьи

16. levandivka

Пропонуєте Соціалізъм..? (російський)

17. levandivka

По которій програмі? не пригадую Вашої.

18. levandivka

Буває і ТАКе. :pardon:

19. Яро

Яро Well-Known Member

Саме він, тим більше український реально зараз і є. Іншої ідеї не спостерігається.
    Щоправда, я здогадуюсь, що ви розумієте під націоналізмом - "Комуніст" чи "2000" почитуєте...

20. levandivka

Але ж не всі читають гадюшні сайти, з яких Ви (ТАК виглядає) "не вилазите".

а де твій аватар? :)