Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Теж правильно. Але тоді НАЦІЄЮ повинна бути одна - УКРАЇНСЬКА=НАРОД УКРАЇНИ. Без титульних і іншої дурі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Чернобылец

Да она уже есть Степаныч, нация то или народ Украины. Народ объелиненный одними законами, общими интересами, территорией, гражланством, нелюбрвью к политикам, страдаюший от их глупости и жадности, местом рождения, либо их либо их детей и внуков, родственников, желанием им лучшей жизни, образования.....

Если бы это еще общее бы возобладало...... Ан нет. В проруби не то что надо плавает.

4. Степаныч

Вот именно. Де-факто есть. Но есть и типчики "а-ля тягнибок".

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вже було (совєцкій народ). Титульних тут "душилі-душилі, душилі-душилі"... (с)

Тому пропоную версію з перешої частини Вашої цитати:
    (без москалів)

"Общеє" з ким..? З Газпромом?

6. Чернобылец

Або не антимушкаль. Жаль Дарвин рано умер.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З якого боку ті, кого душили, були титульними?
    "Азм єсть царь" (с)

8. asad

asad Member

Очень зависимы. И эту зависимость создала "советская" шара и отсутствие собственности. А те, кто приватизировал ВСЮ эту энергоемкую структуру занимался только дерибаном и выводом добытого в офшоры. Теперь надо возвращать и думать КАК жить дальше в независимом государстве. Это НАША стран нам бежать некуда, а с севера поджимает фашисткое российское государство. Не будучи защищены энергетически, мы не сможем выдержать их натиск. Немцы были побеждены только потому, что не смогли обеспечить свою промышленость энергоносителями.

9. Яро

Яро Well-Known Member

А якщо деякі представники цього "народу" сплять і бачать, аби ця країна щонайскоріше загнулася? Я маю на увазі, наприклад, "лікующіє" демонстрації деяких севастопольських "доброжелатєлєй" під час зимової газової кризи?

10. Степаныч

Посиланнячка будуть? На підтвердження того, що севастопольці раділи відсутності газу.

11. levandivka

Якої відсутності?
    Посиланнячка будуть? ;)

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А конкретніше можна? Бо чомусь в діях всіх відомих мені партій, важко помітити піклування про Україну. В гаслах - хоч греблю гати... Всі такі українці, що хоч в донори сперми їх, чи на поголовне клонування.

13. Степаныч

Ну осьо-сьо на це:

14. Яро

Яро Well-Known Member

Не треба мене посилати за посиланнячками... Це було і, здається, не раз. Хто хотів знати, той знає.
    Але питання не в тому. Хай не було. Припустимо, я вигадав таку ситуацію. Чи можна тоді таких представників "народу" вважати представниками української нації?

15. Степаныч

Тих, кого не було, а Ви їх вигадали? Звісно що ні!

16. Яро

Яро Well-Known Member

Ну я з вами серйозно, а ви все приколами. Це називається "отшучіваємся", коли відповісти нічого.

17. Степаныч

Яро,
    ну як можна серйозно відповісти на Ваш попередній пост? Я дійсно не чув, щоб будь-де в Україні проходили мітинги під лозунгами типу "Дави, Росія, Україну! Газу не давай!" А Ви пишете, що таке було. Я попросив посилання (зазвичай хто дав інформацію, той її і підтверджує), а Ви відмовили.

А відповісти можу лиш те, що вже неодноразово відповідав: я не зустрічав ідіотів, які б свідомо прагнули погіршити життя собі і своїм сім"ям заради абсолютно нереальної на сьогодні мети - щоб Україна увійшла в склад Росії. Хоча не виключаю, що вони існують. А ті, які/якщо існують, вважають себе представниками російської нації, росіянами. З якого дива їм міняти свою національну приналежність? Що стосується Криму, це взагалі питання окреме. Ніхто не питав їх, коли Крим передали в УРСР. А потім ці люди, які нікуди не виїжджали, враз стали іноземцями в чужій для них країні! І їх почали "українізувати". Вони повинні від вдячності лоба розбити? Тим більш незрозуміло, що це робиться з подачі людей, які свою "русіфікацію" вважають злочином. Чому "русіфікація" українців злочин, а "українізація" росіян благо???

18. levandivka

Пояснюю:
    русифікація засуджується, котора проводилася не в Росії (на неросійській території)
    українізація ж обговорюється в УКРАЇНІ.
    Ще щось не зрозуміло?

ЗІ: в Крим теж більшість нинішніх панаєхалі. Плакатися, що оні нікуда нє виєзжалі..?

19. Степаныч

Читайте уважніше: Крим був переданий УРСР без огляду на бажання його мешканців. Заслуги України в тому, що вона приросла територією Криму, ніякої.
    Русифікація, яка є тільки в уяві націоналістів, була в СРСР, а не Росії.

ЗІ: ну да. "Ісконно" це були землі древніх укрів.:mocking:

20. levandivka

Русифікація Якутії турбує українців?

а де твій аватар? :)