Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

??? этничные ?

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

і.... що далі????

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аби, не москаль! (с) :haha::haha::haha:

4. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

5. artobstrel

куда ж еще дальше?

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А вы не догадываетесь? Алоизович уже водил одну нацию этим путём

Искренне желаю успехов!

Останнє редагування модератором: 17 тра 2009
  7. smbds

smbds Well-Known Member

Знаєте, я дуже багато обговорював це з різними людьми. Висновок, це - свобода. Свобода базується на власности. Те і інше неможливо без закону. Але починається все зі свободи.

8. Яро

Яро Well-Known Member

Ой, я прємного ізвіняюсь! Так образив? Не люблю виправдовуватись, але тільки для вас: я просто забув вам відповісти, а модеретор вже мені червону картку вліпив за те, що дуплетами вистрілюю. Ось я і встави відповідь до поперднього допису, набравши ім'я ваше українською. Полінився поміняти розкладку клавіатури. Хіба я думав, що вас українська мова так ображає і буде стільки галасу?
    А тепер по суті. Ви пртендуєте на обговорення української націдеї. У вас яке громадянство? Ви патріотом якої держави себе вважаєте (принаймні більшим патріотрм)?
    Це я докладно виклав трохи вище.
    Я не унікальний. Такі були й під час Майдану. Але мало.
    Зрозумійте, я нікого не звинувачую - бо тоді дійсно важко було встояти в помаранчевому силовому полі. Сталося як сталося. Просто сумно, коли тоді на мої логічні аргументи був лише "поклик серця"... Повторюсь: спустили пару, а котел треба було далі гріти.
    Голосував же я проти обох.

Можливо й такий елемент має бути в нашій ідеї... Але без перебору. Бо то не нація буде, а сукупність індивідів.

9. artobstrel

ну вы и жук ))) не обижайтесь вам бы понравилось если бы Вас назвали оврагище? а на справедливые возмущения обвинили в ненависти к русскому языку )))))

10. Яро

Яро Well-Known Member

А ви демагог ще той... Ніби я назвав Тьоркіще чи Тертушкін...
    "Тьоркін" - так літературною українською називається переклад цієї поеми. Чи може не так?
    Якби при Сталіні - то скільки б ви мені за це "кощунство" років дали?

11. серега-очкарик

Вибачте,а отут на форумі всі громадяни України?Варто вам заперечити по суті,так відразу паспорт вимагати починаєте.Зараз який-небудь розумник ще й з анекдотом цвілим вилізе.

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не переймайтеся. Нам цікаво.:)

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я зрозумів. Але щоб гріти далі було тоді котел, треба було мати в Україні таку маловідому штуковину, як громадянське суспільство. Я дуже добре з ним знайомий, в західному варіанті й наживо, вже більше 25 років. Весь цей сільповський лєпєт про свободи й демократії нічого не варті без розуміння того, а шо воно таке і з чим його їдять. На жаль.

14. Яро

Яро Well-Known Member

Ось саме при нагріві воно й формується. І нація твориться.

Добре. Ну а на друге (й головне) питання: якої нації ви більший патріот?

15. серега-очкарик

Украинской! И именно поэтому я здесь спорю! Потому что только в союзе с русской нацией у украинской есть шанс нормального процветания.Равно,как и у русской в дружбе с украинской!Тоже самое касается и белорусской.ИМХО

16. Яро

Яро Well-Known Member

Ну це вже ближче до тіла... Виникає, правда, непонятка, чого мови цураєтеся...
    Іще питаннячко: а на московських форумах буваєте? Там українців захищаєте?

17. серега-очкарик

Про мову я уже объяснял.А форумов по большому счёту избегаю,по крайней мере,политизированных.ЛФ исключение.Мотивы,позвольте,объяснять не буду.Это уже оффтоп.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аби, не москаль! (с)
    Доречі, свою, краснокожую не мусите пред'являти.

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Цитирую. Ведь есть же национальная идея. Наод только с надрывом произносить.

EBU : Украина "недопоняла" правила голосования на Евровидении-2009
    http://korrespondent.net/showbiz/music/842133

Шановна Україна! Я звертаюся саме до тебе! Черговий раз ми стикнулися з фальсіфікаціями! Народ України має відстояти европейськи цінності! Всі на Майдан! Ми доведемо в суді, що Україна перемогла на Евробаченні!

20. terrible

terrible Well-Known Member

воно то може і НАОД , але чи ваТРО? ;)

а де твій аватар? :)