В фільмі "Академія смерті" показано яким чином виховується національна ідея http://www.megashara.com/movies/295193/akademiya_smerti_napola_elite_fur_den_fuhrer.html В Україні з молоддю держава не працює. Можливо це до кращого ..
Знаєте, я дуже багато обговорював це з різними людьми. Висновок, це - свобода. Свобода базується на власности. Те і інше неможливо без закону. Але починається все зі свободи.
Ой, я прємного ізвіняюсь! Так образив? Не люблю виправдовуватись, але тільки для вас: я просто забув вам відповісти, а модеретор вже мені червону картку вліпив за те, що дуплетами вистрілюю. Ось я і встави відповідь до поперднього допису, набравши ім'я ваше українською. Полінився поміняти розкладку клавіатури. Хіба я думав, що вас українська мова так ображає і буде стільки галасу? А тепер по суті. Ви пртендуєте на обговорення української націдеї. У вас яке громадянство? Ви патріотом якої держави себе вважаєте (принаймні більшим патріотрм)? Це я докладно виклав трохи вище. Я не унікальний. Такі були й під час Майдану. Але мало. Зрозумійте, я нікого не звинувачую - бо тоді дійсно важко було встояти в помаранчевому силовому полі. Сталося як сталося. Просто сумно, коли тоді на мої логічні аргументи був лише "поклик серця"... Повторюсь: спустили пару, а котел треба було далі гріти. Голосував же я проти обох. Можливо й такий елемент має бути в нашій ідеї... Але без перебору. Бо то не нація буде, а сукупність індивідів.
ну вы и жук ))) не обижайтесь вам бы понравилось если бы Вас назвали оврагище? а на справедливые возмущения обвинили в ненависти к русскому языку )))))
А ви демагог ще той... Ніби я назвав Тьоркіще чи Тертушкін... "Тьоркін" - так літературною українською називається переклад цієї поеми. Чи може не так? Якби при Сталіні - то скільки б ви мені за це "кощунство" років дали?
Вибачте,а отут на форумі всі громадяни України?Варто вам заперечити по суті,так відразу паспорт вимагати починаєте.Зараз який-небудь розумник ще й з анекдотом цвілим вилізе.
Я зрозумів. Але щоб гріти далі було тоді котел, треба було мати в Україні таку маловідому штуковину, як громадянське суспільство. Я дуже добре з ним знайомий, в західному варіанті й наживо, вже більше 25 років. Весь цей сільповський лєпєт про свободи й демократії нічого не варті без розуміння того, а шо воно таке і з чим його їдять. На жаль.
Ось саме при нагріві воно й формується. І нація твориться. Добре. Ну а на друге (й головне) питання: якої нації ви більший патріот?
Украинской! И именно поэтому я здесь спорю! Потому что только в союзе с русской нацией у украинской есть шанс нормального процветания.Равно,как и у русской в дружбе с украинской!Тоже самое касается и белорусской.ИМХО
Ну це вже ближче до тіла... Виникає, правда, непонятка, чого мови цураєтеся... Іще питаннячко: а на московських форумах буваєте? Там українців захищаєте?
Про мову я уже объяснял.А форумов по большому счёту избегаю,по крайней мере,политизированных.ЛФ исключение.Мотивы,позвольте,объяснять не буду.Это уже оффтоп.
Цитирую. Ведь есть же национальная идея. Наод только с надрывом произносить. EBU : Украина "недопоняла" правила голосования на Евровидении-2009 http://korrespondent.net/showbiz/music/842133 Шановна Україна! Я звертаюся саме до тебе! Черговий раз ми стикнулися з фальсіфікаціями! Народ України має відстояти европейськи цінності! Всі на Майдан! Ми доведемо в суді, що Україна перемогла на Евробаченні!