Національна ідея для України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 21 лис 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Там є про море?

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Станіслав Дністрянський - український вчений-правознавець європейського рівня, один із перших політологів, редактор, публіцист, політичний діяч. " Цього?

• Подобається Подобається x 2
  3. Geograf

Geograf Меломан

Ага, то є в його працях "Етнополітична географія України" і "Україна в політико-географічному вимірі"

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Яке відношення цей пан має до сучасної України?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо я навіть я з Вами погоджуся,все рівно з цієї ситуації в Україні немає виходу.Вихід може бути в мононаціональній державі,та і то уявляєте який рев підніметься в світі.Безсумнівно такої необхідності в США,Канаді і інших багатонаціональних неавтохтонних державах немає.Але є необхідність в Франції,Великобританії,Німеччині,Ірландії та інших Європейських державах старого світу.Чи існує ця пароблема в Україні?Існує.Чи страждає від цього розвиток автохтонів?Страждає.Який з цієї ситуації вихід?Простого немає.Простий вихід попробував найти Міхо і програв.Чи Ви особисто хотіли б для України такого результату?Тобто,щоб Росія відчикрижила більшу частину України.Так як вона це зробила з Осетією.Ви сумніваєтеся в тому,що вона може таке зробити? Я ні.Я в такому випадку завжди згадую розумного Кравчука.Як нам його не хватає у владі! Можливо економіст з нього ніякий,зате спец по міжнаціональній політиці.Як він розрулив з Кримом,коли Крим був за 5 хвилин від самооприділення.Ми ж тоді майже його втратили.Що Ви будете робити в такому випадку?Кричати ,що вони не мають права?Та вони чихали на Ваш крик і Ваші права.Правий той у кого більше прав.Тобто в кого ядерна зброя, і хто сильний.

Ну і що з того?Ви так і не сказали кого Ви бачите кандидатом в президенти.Але такого,за котрого проголосує більшість українців,і не колись,а на теперішніх президентських виборах.Ми ж не горщики будемо вибирати а живих людей.Хто? Назвіть. Про те що би треба,як би було добре я Вам можу говорити до ранку.

Скажіть щось таке,щоб воно додало поваги як Вам так і українцям в цілому.Але аргументи,(не дали нам газу то ми будемо на них за те кричати,вимагати) я не признаю.

6. Geograf

Geograf Меломан

доктор географічних наук Мирослав Степанович Дністрянський, географічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка... бажано цього...

7. Geograf

Geograf Меломан

Пряме...;)

8. Salata

Salata Well-Known Member

Географичне :wacko: :D

9. Geograf

Geograf Меломан

Що є досить широким поняттям

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Некоректно. Адже татари повернулися на історичну Батьківщину, чого не можна казати про українців в Неаполі.
    Я перепрошую за запізнення до дискусії.
    А той суддя Зварич, вже ж запанував, так що аж всіх підлеглих у кабінеті перетрахав, вибачте. Маю відзначити що він напевно у Вас не викликає сумніву, щодо національності?

Останнє редагування: 24 січ 2009
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ДОБРОЕ УТРО ;) мы вообще то об отметке в паспорте дискутировали ...

эт смотря кого спрашивать .... тему развивать не буду оно и так понятно ....

• Подобається Подобається x 3
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В сухом остатке пламенного спича - только потому, что в Австралии загнали не говорящих по английски аборигенов в резервации - она (Австралия) и стала высокоразвитой страной, в которую с удовольствием приезжают иностранцы, бросая свою Родину....:crazy: И как только в Украине:
    1.Загонят в резервации не говорящих по украински
    2.Все остальные заговорят исключительно по украински
    сразу настанет в Украине "царство Божье"....:preved:
    Ну чтож - еще один вариант национальной идеи....

• Подобається Подобається x 5
  13. Sandy

Sandy GRAND

Кстати, о судье Звариче:

Во как! Даже сам Президент "поколядовал"!

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В порядку лікнепу нагадую пану, що не один абориген не знаходиться ні в яких резерваціях, щодо привілеїв, то вони мають такі, що українцям і не снилося.
    Згідний, коли англійці прийшли в Австралію, вони поступили дещо по-варварськи з аборигенами. Знову повторюю, ніякої формальної держави на території Австралії тоді не було, а густота аборигенів на квадратний метр була подібна до тої, що мають зараз цигани в Європі.
    Змушений відмітити, що хоча і англійці були жорстокими, їм було ще далеко до Ваших саплємєнікав на завойованих територіях, особливо в Сибіру.
    Щодо натяку, що я втік зі своєї "Родіни" мушу відмітити, що я покинув мою батьківщину тоді коли вона ще була під окупацією знову ж таки Ваших саплємєнікав... Так що не судіть...
    А за опіку про аборигенів, то ми маємо завтра День Австралії, і якби я раніше знав про Вашу опіку, я б подав Ваше імя кандидатом на австралійця року.

Останнє редагування: 24 січ 2009
  15. artobstrel

повертайтеся!!!! будьмо розбудовувати!

• Подобається Подобається x 4
  16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, "саплємєнікі" вже покинули Україну?

17. artobstrel

так поможете, поднимите прапор, соберете единомышленников, ведь так долго к этому шли, и власть сейчас самая демократическая и национально идейная в мире, что мешает???

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Население Австралии:
    17,4 млн. человек, около 93% - выходцы из Великобритании. Кроме белых и выходцев из Азии, в стране обитает 230 тыс. коренных жителей, принадлежащих к потомкам древнейшей волны переcеленцев современного человечества в этот регион. Они говорят на сотнях различных племенных языков. Гражданские права и право на землю они обрели лишь с конца 1960-х годов, большинство их обитает в Западной Австралии и Северной Территории, где имеются большие резервации и национальные парки.
    http://www.dicsa.net/links_au/
    Я не осуждаю, упаси Боже! Не принимайте это так болезненно - каждый делает свой выбор...
    Тронут, но вернемся к теме - я все-таки хотел бы увидеть подтверждения тезиса - заговорили по английски - и стало хорошо в Австралии - как подтверждение - на опыте человека, живущего в высокоразвитой стране - с целью переноса его на Украину...И ничего, кроме разбора происхождения моей скромной персоны - да еще с "перекручиванием" русских слов - я не увидел. Вынужден констатировать - заговори мы все на Украине хоть по английски, хоть по украински, хоть по русски - это делу не поможет. Что я и хотел своим сообщением показать.
    Пане, майте гідність!

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я теж, "в порядку лікнепу": ті колядки, крім секретарки, що тупо розсилала за списком, і отримувача - ніхто не бачив.

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Есть..."Майн кампф"

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)