Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 22 жов 2012.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

то не в сіоністів, ситуація там така.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Дальнєвосточнік, Андрухович - один, і не той, хто ухвалює рішення. А от в Сєвєродонецьку ваших земляків кількасот лбів було. Переважно - з "ксівами" різними.
    Ви сьогодні аж надто забрехалися.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дивись, вони мене навчать і "бурак" замість "буряк" говорити.

Всім цим країнам присущий націоналізм. Тільки обмеженим в освіті людям варто пояснити, що націоналізми є етнічними, а також державними. Для прикладу, Франції присущий і той, і інший. США є прикладом досить вагомого державного націоналізму.

Основи націоналізму іудеїв (єдинобогообраний народ) було сформульовано левітами в часи "вавілонського полону" в так званому "Другому законі". А відносно слова "антисемітизм" я взагалі то задумався б, бо він до до цієї теми не відноситься. До цієї теми може відноситися "антисіонізм".

• Подобається Подобається x 2
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы продолжаете повторять брехню "канала чесних новин"? ;)
    А все потому, что не понимаете разницы между предлагавшимся в Северодонецке федеральным устройством Украины - и предложенным Андруховичем расчленением Украины.
    ТАК что - про "забрехались" - уж никак не вам говорить. :)
    Я вам скажу - Андрухович - он ведь не просто "прокукарекал" - этим своим выступлением он указал на крах Галицкой националистичной идеи на всей Украине. Не пошла она. Вместо того, чтобы поискать причины в себе - по привычке стали искать "врагов". Естественно - нашли - восток и юг. Отделить их! А на остальном - запануєм!
    Но я думаю, что и тут - не прокатит. Центр и север как-то более чем прохладно относиться к оун-упа, слюна при слове "москали" не выделяется (да и само слово не употребляется практически) - и из мови не делается "священная корова" - а утилитарно используют мову и язык - как кому удобно. Вскоре ведь прийдется с сожалением заявлять, что отделив "москалей" - проблемы построения "нацюковской держави" не решили! Теперь виноватыми стану "змоскаленi" украинцы центра и севера. Вот и доотрезаетесь до "дистрикта Галичина"... :)))
    Да, собственно, и сама националистическая идея давно запахла тухлым... У вас во Львове на марш 70 летия упа вышло 2 тысячи, а в Краснодоне в память 70 летия Молодой Гвардии собралось 7 тысяч. Вы это подняли на "всеукраинский" уровень - а людей прищедших оказалось меньше. Вот оно как. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ізраїль ніколи не був демократичною державою в повному розумінні цього слова. Доказом цього є обмежені права арабів в цій державі.

Невже він два рази там відвідував туалет? Андруховича сформувала не культура Красного Луча, а дещо інше.

Головний ворог України не за кордоном, а всередині. Йдеться про постколоніальне жлобство, яке базується на культурі "рашен".

6. Bambook

Я ж написав, що не стверджую, а припускаю. Мені все ж здається, що антисемітизм має до націоналізму юдеїв прямий стосунок. Однак доводити цю гіпотезу з піною з рота не маю наміру, оскільки ні антисіонізм, ні антисемітизм не входять до сфери моїх найбільших зацікавлень.

Інша річ - навіщо ви задаєте питання іншим, якщо і так вже маєте наперед заготовлену відповідь і іншої не приймаєте?

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, ти спочатку розберися зі своєю "національною ідеєю" Сухових, які все лізуть зі своєю культурою "болотних людей" вчити узбеків готувати плов. А національна ідея українців є "очищення від Сухових з їх варварською культурою". До речі, ця національна ідея є в багатьох народів - від таджиків до чехів.

Питання №2. Чи був би ірландський націоналізм без присутності на їх острові агресивного шовінізму англо-саксів?

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Спочатку вивчіть суть слова "семіт". До семітів відносяться і всі араби.

8. Bambook

Ви то починаєте узагальнювати на основі вислову однієї людини, то навпаки...
    Я особисто нічого на вила не піднімав і в чисто національному протесті не бачу перспектив, як і раніше.
    Як і в будь-якій механічній зміні влади, без побудови громадянського суспільства і груп тиску знизу.
    Я на цьому наголошував на цьому форумі не один десяток разів і сумніваюся, що ви не читали.
    Тому ця вся ваша емоційна балаканина ні до чого.
    Як ви одного разу цілком доречно зауважили, коли людина починає апелювати до емоцій, а не
    до думок - вірити такій людині зась. Ну от самі і підловилися.

А про Сєвєродонецьк висновки роблю не з коментарів, а з заяв людей, які там виступали. Федералізацією ті протести не обмежувалися.

Так само як і мовне питання постійно є дражливим для вас, а не для мене. Я зміни статусу мов ніколи не вимагав і завжди називав це питання політичною спекуляцією.

Тому спрямуйте свою агресію на свій заплутаний внутрішній світ, буде ефективніше.

Моє шанування :hi:

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби ж ці тупі краснодонці знали справжню історію тих пацанів. Деяке постколоніальне бидло готове й на "октябрскіє дємонстрації" виходити, щоб потоптатися по пам'яті загиблих від більшовиків. Несвідомість головного мозку - то страшна хвороба.

10. V.P.

V.P. vegan power

главное, шо роман степанович - истина в первой инстанции...

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Більше думок в його голові не знайшлося.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Це до чого? Який бурак? Юда, Юдеї, юдаїзм правильно писати.

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Так, товариство, сідаєм за парти, готуєм руки до ударів лінійкою, бла-бла-бла закончились, маєм нового учителя.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Заспокойтеся. http://ukrlit.org/slovnyk/Іуда Іскаріот/

Це вам поправив бувший оХВицер СА, якому забороняли вживати рідну мову в реальному житті. Справжній вчитель більше б знайшов.
    Повторюю ще раз - антисемітизм по відношенню до іудеїв майже ніяк не відноситься. В крайньому випадку він відноситься до них на тому ж рівні, що і до мусульман.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хто ж це робив? Батьки? Більше нікому... Репресований Ви наш...

16. Gidra

Gidra Well-Known Member

Ах и ой....Это сам придумал...или таки хто то подсказал..???

Про спасибщика не говорю- он рефлексорно реагирует, как и наблюдаемые у Павлова....

Откуда сведения о демократичности...???

Прочти книгу Исраэля Шахака ( таки еврей ) " Еврейская история, еврейская религия : тяжесть трех тысяч лет "....а потом попробуй снова про демократию...

• Подобається Подобається x 3
  17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тупий чи притворяється? Ти в СА вільно практикував українською мовою? А може писав конспекти українською?
    І за що цьому імперцю-яничару держава Україна пенсію видає?

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

VasMT, националисты борятся за независимость, а фашисты (и коммунисты, кстати тоже) за мировое господство.
    Если Вы приведёте пример концлагеря построенного националистами, буду Вам очень благодарен.
    Вы тоже про националистов рассуждаете в лучших традициях коммунистов и НКВДистов, но себя к ним не причисляете. Или я ошибаюсь?:)))

Для того, что бы получить рабочее место достаточно иметь вид на жительство.:yes:
    Можете навести приклади обмеження прав ізраїльських арабів?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За тупого воздасться...
    А в СА я вільно спілкувався українською. Сотні свідків пам"ятають, як на плацу в/ч я, стрийський, зустрічав Андрія К, з Комарно, словами, - Дай Боже щісті ,пане Андрію! Як сі маєте?
    На що Андрій відповідав, - Все файно, пане Василю! Богу дєкувати, смакує з"їсти, смакує випити... І далі розмова йшла в тому самому галицькому стилі... І пісень ми співали українських, і в бібліотеці книжок було валом українською...
    А от з конспектами біда... Не писав я їх мовою... А що, треба було? Ну то якось не подумав, служачи в Московському ВО, чи то в ЛєнВО, що згодяться конспекти з марксизму-ленінізму на Ненці...
    Перелічити кількість і маркування? Чи достатньо номеру 112 за всі Збройні сили?
    А Березу Кртузьку хто збудував фашисти? Чи таки націоналісти?
    Запретить. тчк.
    Нет, не ошибаетесь... :)

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та стільки завгодно. Для прикладу - право для палестинців мати свою державу.

Це дещо спрощено. Для прикладу - французькі націоналісти борються проти засилля англійської мови в французькому суспільстві, американські націоналісти борються зі спробою арабів диктувати їм ціну на енергоносії, японські та китайські націоналісти борються за якісь малесенькі острови.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Він навіть слово "вільно" не розуміє. Ще б написав, що в казармі сни йшли мовою. Вільно - це коли людина весь час служби користається нею. А на мене в 1972 році були доноси в Політвідділ дивізії, що я в курилці розмовляв з солдатами-земляками мовою. До речі, земляки ці були з Брестської області Білорусі. А повідомив мене про це зампотех дивізії, який рекомендував мені більше відкрито це не робити.

а де твій аватар? :)