Та що ви знову пересмикуєте? В певний момент історії націоналізм і справді доречний як найефективніший спосіб досягнення мети. Надалі система або демократизується, або скочується до особистої диктатури, є випадки й такі, і такі. Якщо ви хочете розказати про те, що Ізраїль був демократичним протягом всієї історії новітньої держави - то поговоріть про це з палестинцями...
Можливо я не так висловився. На увазі мався сіонізм, як політична течія... Хоча тут я можу помилятись. Не аналізував глибоко.
Тыкайте, шановний, своей жене - если есть. Я хочу сказать, что они руководствуются принципами гражданского общества - базирующегося на политической нации - а не на происхождении.
Евреи начинали создавать своё государство приблизительно в то же время, что и ОУН независимую Украину. Просто им повезло больше: англичане оказались не такими твердолобыми, как русские. И солдат своих жалели потому, что видели в них людей. Да и имперскии идеи были на излёте плюс далековато было до Ближнего Востока. Во всём остальном методы борьбы были те же: вооружённая борьба и террор. И ничего. Стали домократическим государством...
Исходя из этого можна сделать заключение, что и НСДАП с Адиком, в случае их победы стали бы демократами... Согласитесь, хороше быть демократом, если оппоненты уничтожены. Но всему должен придти конец. Помните опыты Джона Калхуна? Уж там об отсутствии расовой или етнической чистоты вообще не пахнет... А результат плачевный.
Ну от знову: якісь гіпотетичні ситуації в той час, коли на противагу є цілком реальна історія Ізраїлю. Що було б з НСДАП, "якщо б", уже ніхто ніколи не дізнається. Ну і слава Богу...
Ви як ті юдеї в Єгипті..... проснітся вже пройшло пару тисяч років... а ви ще мислите єгтпетськими часами... я вам сто разів говорив націоналізм змінився і використовувати кальки єгипетсько- советських часів дурня чистої води, або спеціальна політика фінансована міжнародними фінансовими глобальними корпораціями, щоб мати змогу грабувати національні держави.
Я Вам давно сказал, что Вы национализм путаете с фашизмом... Демократами всегда быть хорошо, если не доводить демократию до абсурда, как это происходит сейчас в Европе. Вслучае необходимости надо показывать, кто в доме хозяин . Американцы сажали японцев в концлагеря во время второй мировой. И тоже не перестали быть демократами. Так что, не надо оплакивать Америку.
Ні, не змінився. Основні засади Свободи повністю копіюють рішення З"їздів ОУН. И в чем же их основное отличие? В том, что те успели настроить концлагерей, а те нет? Так зато сумели справиться с польскими поселениями в лучших традициях... Дык я с вами согласен. Давайте запретим мигрантам получать гражданство и занимать рабочие места, при этом не ущемляя каких либо прав своих граждан не взирая на веру, этничность или пол. Вкотре невірне трактування терміну мультикультурність. Для прикладу спробуємо подивитись на культуру США. Там яка культура?
Я вважаю, що українцям європейська мультикультурність не потрібна. Добре є в поляків. Хороший приклад сіоністи. ---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ---------- США для прикладу розглядати не буду. Без образ. Просто не розумію, навіщо розглядати США.
Але чомусь всi разговори про "дiстрикт Галiцiя" точуться Я не бачу, щоб хтось зi сходу казав про "вiдокремлення"... Це в вас... Виходить - не все у сiонiстiв гарно?
Ясень пень! Андрухович - он же из Красного луча... Да, госпоин Bambook - вижу, как вам хочеться возразить - а нечем... Беда!