Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вони проходили одночасно і паралельно. І привели лише до німецької окупації. Які зрештою і скинули уряд ЦР...
    Т.з незалежність ЗУНР тривала лише з 1 по 22 листопада 18-го... Більше західні області України Україні не належали аж до 39-го року...

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Куме, а чого ж вона не визволяла? Чому з 41-го по 44-й не було пущено під укіс жодного німецького ешелону? Жодної серйозної військової операції? В чому таємниця інертності в боротьбі з одним окупантом, який заарештував лідера нації з геноссами, та активність в боротьбі з іншим, який дав мзди "ворогам" заарештованих та закатованих авангардійців нації...?

• Подобається Подобається x 4
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

А який сенс було союзникам так довго не відкривати 2-ий фронт? А який сенс було Сталіну зупинити наступ на Варшаву в 1944-му, коли там німці душили і таки придушили повстання?
    Якийся децкий лєпєт дорослих і наче не тупих людей...
    І поїзда під откос не летіли по тій же причині: война - х.., главное - маньоври:haha:

3. VasMT

Отут - на сто відсотків. :good:
    А на рахунок "лєпєта" не до мене... Бо порівнювати Франкліна і Уінстоном, з якимись Славіком та Стьопою, недоречно... Тим більше, що послівдовники перших не кричать про війну на два, чи навть три фронти...

• Подобається Подобається x 5
  4. zherech

zherech Well-Known Member

Хорошо. А кто тогда для жителей ,скажем Запорожья и Днепропетровска не был бы оккупантом? Вы серьезно считаете,что для них представители УПА были -своими? Эти паны были своими для жителей 4-х областей ЗУ,и то не для всех.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Вот тут довольно популярно написано:
    http://militera.lib.ru/docs/da/terra_poland/03.html

Мики, а как по поводу 600 000 солдат?

• Подобається Подобається x 3
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Отвалите. После того, шо вы меня опарафінілі перед многодєтной женщиной,
    яка тут безвилазно волонтьорствує з одной лінєйкой проти цілої армії москалів (включая навіть полковників з генералами), ви хочете щоби я вам про 600 тис. загиблих солдат розпатякував? Читайте ваші брехливі, як завжди, джерела, вони вас завжди влаштують.

7. kym

kym Well-Known Member

А ви що спраді думаете що ми різні.... Триста років тому галичанин Сагайдачний керував запорізькими козаками..... і ви думаєте з того часу щось багато змінилось.... помилочка. На сьогодні різниця полягає в тому що центр і схід україни був на 40 років довше під большевистською окупацією і вони ще не докінця усвідомили що цього вже нема і ніколи не буде ну і плюс ще кремлівська пропаганда но розділу україни.... Через те ми сміло говорим хто був окупантом а хто ні а східняки ще не усвідомлюютиь цього.... але час все роставить на свої місця.. А ви не дивітося на таких як Спіка... це просто представники російської меншини які ведуть себе, як залишки окупантів... але це теж пройде...в прибалтиці таких просто лишили права голосу, щоб не мішали нормально жити...ми цього не зробили через те маєм всякі різні проблеми.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ще слушно буде додати, що після громадянської війни на Сході був страшенний, і збройний теж, супротив комунякам. Репресовано, а потім голодом заморено тут мільйони українців. Хочу особливо підкреслити, що повставало і голодом було заморене саме сільське населення Півдня і Сходу України, бо села, наприклад, моєї Донеччини, є виключно українські і до цього часу, а росіян на Донбасі понапхали в міста та шахтарські селища, які під час голодомору сиділи на спеціальних продовольчих картках. тому говорити про те, що постраждали усі національності від голоду, то чиста брехня. Якби таке було, і Росія, і Казахстан давно би на офіційному рівні визнали про факт голодомору хоча б на своїй території. Цього нема, ну то й перо їм в одне місце.
    А у нас, своя, хуч і хєровєнька, але своя свадьба.

висновки ці, чисто мої, нізвідкіля не списані і грунтуються, в першу чергу, на росповідях мені близьких і дорогих людей, які вже пішли... І ті розповіді я слухав з раннього дитинства, тільки дорослі просили мене та сестер, щоби ніде про те не розповідали, бо усе життя в побоюванні прожили...

• Подобається Подобається x 2
  9. - Нет... всем было бы лучше, если б не присоединяли. Статус временной оккупации с передачей всей территории ЗУ после войны братской Польше всё решил бы. И военно-стратегические проблемы с западными оборонительными рубежами, и претензии поляков по поводу отъёма кресов, и претензии западноукраинских нациков по поводу "отдачи Польше" каких-то частей (не брали = не отдавали). И конечно, многие культурологические. Другие проблемы вылезли бы? Наверняка, но не у нас.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

О! мон Женераль в баню к Спике зашёл... А тот как раз голый... Ну, дела... И хто б мог подумать:haha:

11. Тогда уж на 20. Понятно, невелика разница, если столетиями жизни в составе очень разных империй (и места, занимаемого в этих империях) пренебрегать, до кучи приравнивая всех центрально- и восточно- украинцев к запорожским казакам, и факт командования ими кем-то (например, татарином) объявлять доказательством ихнего тождества :)

12. kym

kym Well-Known Member

От руский ніколи не буде другом українця..... от чому не запропонувати створити незалежну західноукраїнську державу..... обовязково віддати Полякам .. щоб з допомогою поляків контролювати...??? А ще дивуєтесь що вас тут не дуже люблять... а за що любити... вроді теж десь трохи словянських коренів є, але видно та помісь з мордвою чуддю фінами татарами - видала гремучу суміш і азія бере верх. Так і з Чечнею зараз.... та відпустіть їх і будете мати спокій ..... ні руский або спалить або втопить а не віддасть те що йому не належить. Цікаво би було перевірити руских на ген Чінгізхана... невже колись монголи їх всіх так перетрахали...

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Адназначно перетрахала... Теперішнього кондового руского і гримірувать особо не треба, вони широколиці, та прищурені... дуже близькі по фейсу до монголоїдів...

14. - мы о прошлом говорим, к чему "предложения"?
    - украинского нацика. Даже если захочет - само собой, не будет. Это любить можно "в одни ворота", дружить - никак :)))

"проверить на ген" - это ж высшее образование надо. Проще про "краватку" с "паляныцей". И - гордиться, гордиться...

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Google - татарські набіги...

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ешкин кот, без всяких запропонувань уже 20 существует не просто захидно-, а целая Украина.
    И Вы её старательно уже целиком к полякам тащите.
    Зачем?

17. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

тобто краще тягнути в Росію???
    Нацику??? Поясніть чим же відрізняється націоналіст(не нацист) від патріота, на вашу думку???
    Є така підозра, що для вас людині, яка любить Україну, говорить на рідній мові і недолюблює Росію буде повішено ярлик "націоналюга", "нацист" і т.д.

18. Полковник

Полковник миється в бані

НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ!!!!!
    И ДАРОМ НЕ НАДО!!!!
    Почему не приходит в голову просто будуваты СВОЮ Державу без Европы и России????

• Подобається Подобається x 7
  19. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Google - московський улус Золотої Орди

20. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Я тільки ЗА! Але так як за 20 років в цьому напрямку було зроблено мінімум, значить більшість людей і влада думають інакше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)