Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вас би, Куме, до міста, та віддати вчитись, та з Вашим запалом, Вам би ціни не було...
    А Ви не знаєте кого судили в Нюрнберзі? Можливо вартувало би хочаб гуглянути це питання? І самому спробувати знайти той том, в якому розглядалась діяльність УПА? А вже потім пробачитись перед пансьтвом та й надалі якось фільтрувати продуктовий ринок...

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Без толку , я уже как-то давал ссылки на эти тома , так объявили коммунячьей пропагандой и подделкой

3. kym

kym Well-Known Member

Назвіть мені хоч одне прізвище засудженного в Нюрнберзі УПІста....і тоді будемо говорити про якісь томи справ, які чомусь оказались тільки в російської сторони, а ні в американської ні у французької ні в німецької нема нічого подібного, є тільки короткі інформаційні довідки про УПА і про політ.ситуацію в той час на Україні.
    А не назвете і не покажете копію документу на англійській чи німецькій мові...то ви такий самий як СПІКА...з усіма висновками.

4. VasMT

Тільки після того, як Ви назвете хоч одне прізвище УПІста, якого судили...
    Це Ви куме, таке саме визгливе наця, як і всі, хто себе позиціює націоналістом... Бо не думаєте і не вчитесь... Я ж не даремно у Вас спитав КОГО СУДИЛИ? Подумайте, і спробуйте відповісти на це питання... Тоді поговоримо...

• Подобається Подобається x 2
  5. kym

kym Well-Known Member

Знаєте э такий анекдот: Питають в жида..... котра година...... відповідь... а склько вам надо...?
    Так і Ви я вас про прізвище питаю, ави замість відповіді питяння на питання.
    А я вам відповім немає ні одного прізвища УПІста якого б судили в Нюрнберзі --- бо просто нема. В Нюрнберзі судили за злочини проти людства і не тільки фашистів, а всіх хто під час воєнних дій здійснював злочини проти людства..... не судили тільки Сталінізм бо він попав у склад виграшної сторони, хоч така спроба і пропозиції були.
    А раз не не було засуджено ні одного конкретного УПІста - значить і УПА не здійснювало тих злочинів про що говорив брехун СПІКА і на цьому крапка.

6. VasMT

Не крапка, Куме... Не крапка.
    І мій жидізм тут ні до чого...
    Справа в тому, що в Нюрнберзі судили головних гітлерівських військових злочинців, а не організації, визвольні рухи та партії... Тому то і нема там жодного вояки з УПА.

Куме, не позортесь перед людьми... Невже важко скористатись пошуковцем? Ніхто не закрив доступ до оригіналу матеріалів процесу. Контральт - С і в онлайн-перекладач, якщо з мовами туго... Читайте, вчіться, аналізуйте... Тоді перш ніж щось сказати, подумаєте, та переконаєтесь у своїй правоті... А не так, як зараз...
    Як випливає з вищесказаного - логіки в Вашому висновку не більше, аніж в парадоксах Зенона.
    Тому про фільтрацію продуктового ринку я не жартував...

7. kym

kym Well-Known Member

Правильно ...судили конкретних людей... і не тільки гітлерівського режиму... а всіх військових злочинців... просто німецьких було найбільше. А організаціям і партіям давали оцінку і визначали чи мають право вони існувати. І якби хтось з керівництва УПА видавав накази, якіб класифікувались як злочин проти людства... то його б судили в Нюрнберзі, а так є тільки довідка
    Цитати з Нюрнбернгського процесу

8. VasMT

Юначе, Вам не набридло видавати бажане за дійсне? Невже так важко хочаб Віку почитати, не кажучи про більш суттєві видання? Назвіть прізвище хоч одного не гітлерівського, а іншого (не знаю що Ви маєте на уваза) військового злочинця, засудженого в Нюрнберзі.
    Назвіть хоч одну партію, хоч одну організацію яким визначили право на існування.
    Штатні структури гітлерівської Німеччини, типу СС, СД, СА, гестапо, до уваги не берем.
    Поясніть, як можна судити того, кому не пред"явлено звинувачення, чия діяльність не розглядалась судом? Це нонсенс.
    Тепер зрозуміло, звідки ноги ростуть :)))
    Хоча я і раніше здогадувався, що Ви крім двох папірців, які тягають нацята по всій мережі, нічого путнього не зустрічали... :)))
    А зможете навести хочаб номер тому, та відносно чого був використаний цей документ, а не довідка, як Ви її назвали.
    Це цитата з гнилуватого сайту, розрахованого на малодумаючих людей.

9. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ой ли?
    http://www.vitrenko.ru/start.php?lang=1&article_id=12786

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Кацапський трьоп, для кацапського, але не українського сайту. То все робили ви, а перекладаєте на Бандеру. якби таке робили бандерівці, залишились би документи, свідки, яких би обов'язково совєти використали в тих внутрішніх антибандерівських судових процесах і зразу ж після війни. Нічого подібного, я особисто, ані від бандерівців, ані від тих офіцерів, хто проти них воював, жодного разу не чув. Ні в приватних розмовах, ні під час військових студій. Все те придумано вами зараз, спєцом, уже для Незалежної України.
    В любому випадку мова йде про часи війни, а ви, потвори, спромоглися в мирний, міжвоєнний час, у себе в країні, голодом заморити мільйони українців. І вам ніколи за те не буде прощі.
    Хочете прикрити своє тотальною, характерною для вас брехнею, наслідки Голодомору? Так нічого вже не вийде.

• Подобається Подобається x 4
  11. kym

kym Well-Known Member

Не ой ли.... а точно не здійснювали..... а весь цей смачний опис тортур ваш Смислов зкопіював з інструкції по допитах розробленої для внутрішнього користування в слідчих ізоляторах КГБ і ще свого добавив бо був хворий на голову. Якби все це що ви процитували було фактом то населення куска хліба би не дало УПІстам, а воно... населення під страхом кари з боку більшовиків таємно до кінця підтримувало вояків УПА... так що брехня ця ваша писанина

12. VasMT

Куме, що там з Нюрнбергом? Чи вже забулисти? :mocking:

13. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Освабадітелі та підкацапники на цьому форумі все ніяк не вгамуються з тим УПА. Все на що здатні це те що один буде плести маячню про вікі_гугл але так і не наведе жодного доказу. Інший цитує фантазії з сайту малахольної ідіотки.

14. VasMT

О...
    Давно не було...
    Але, якщо вже зайшлисти, то можливо Ви відкриєте очі на оце, сказане Кумом?
    Можливо Ви розкажете, що то за документ, чому його використали на Нюрнберзькому процесі, і в якому питанні... Бо Кум видно не в курсі... :mocking:

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

не тіко підкацапники, а й гниди кончені...

16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Які "откровення" я маю угледіти у звітах совкових кагебешніків ?
    Дальневосточнік вже котрий рік, бідака, ніяк не може накопати компромат на УПА про співпрацю з нац. Німечинною. :)))
    Допомагайте. Як ви там казали "вікі_гугл аналіз" ..
    "увідіть то чіво нету" :haha:

17. VasMT

Ви або не читали або Вам заліпило.
    Кум привів, як доказ невинності УПА, витяг із матеріалів Нюрнберзького процесу. Всі мої намагання звернути його увагу на те, що цей процес не розглядав діяльність ні ОУН, ні УПА, до нього не дійшли. Він далі торочив про відсутність звинувачень. Доказом виправдання "Bandera-Gruppe", за переконанням Кума, є власне витяг з наведеного ним документа.
    Якщо Ви вже втрутились в розмову і висловили свою думку, нібито що
    .
    То ось Вам посилання на джерело та питання:
    - Який документ навів Кум?
    - До якого питання процесу цей документ має відношення?
    - Це документ звинувачення чи виправдання?
    Чекаю...

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Скажи мне, кто твой друг... (с)
    Пощо тухлятину сюди носити? Най би в РУ і хавали!

19. Gron

Gron тафгай

Так Ви ж самі їм стіл на ЛФ накрили, от вони за звичаєм з ногами і влізли, а в ру їм сумно серед кацапів, на йуга тягне, гнати їх треба звідусіль що з нету що з реалу, хай фюреров змінюють в жж та на Болотній.

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У нашій Львівській Кав'ярні стіл накривають і для росіян, і для жидів, і для українців. :)
    Вам чаю, чи в цюполенд втечете?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)