Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Україна для німців і французів звучить краще. Так воно швидше і буде. Ще трохи в борги залізе і потім її можна буде вигідно продати а населення пнути куди небуть. 50 міл. це не багато.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так Петро Перший так і зробив у свій час з імперійов. Тіки краще стало, бороди позбривали. А от Україна для монголорїдів - цей проект неодноразво зазнавав краху, але поскіки монголоїди не закінчуються - то товчемося в стінку довго і нудно.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А для любой другой страны возможен?
    Что взамен возможно для Украины?

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Інопланетяни прилетят

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

Що, SATKUR, невже гриби дотепер ще є?

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А чого дивуєтесь? А думаєте що ви одні такі розумні .. у цілому Всесвіті ...
    А не забагато буде ?

8. VasMT

Ні, не один... Нас же двоє! Я і Ви.. :)))
    Коли відлітаєте, SATKUR?

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

10. Kachmar

Kachmar Member

буває різним
    хтось готовий вбивати людей інших націй
    хтось хотів би товаришувати с іншими націями

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

13. Mike

Mike Well-Known Member

И как это вас угораздило попасть на этот(о) пир духа? :)
    Набор бессвязных, но как и обещал автор, гламурных предложений.
    Цена им в комменте - "Я ФАШИСТ! Бо я люблю свою Землю. І ВСЕ вітдам за СЛАВУ наших предків і спокійне життя своЇх дітей!".
    И те же вопросы к обоим авторам - " а почему фашист? может таксист или сифилист? объяснитесь, плизик".
    Из помоек иногда бывает сладковатый запах, я понимаю...
    Но у нас все бутафорское, и фашизм, и фашисты не исключение. Как ихний айпад, гламурненько, не наше и все заведомо кинутся. Надоест будем ждать еще чего из-за бугра. Сами ж не могём.
    Будем спекулировать ихним -измом. А что? спекулянт не обязан знать что внутри, его дело навар, не? :)

• Подобається Подобається x 3
  14. kym

kym Well-Known Member

Фашисти уже давно пилюка історії про яку ніхто крім російських шовіністів не згадує бо хочуть показати що вони кращі. Але руский шовінізм у вигляді советського комунізьму знищив людей ... причому своїх власних громадян... у рази більше ніж фашисти. Фашисти хоч своїх громадян не нищили.... асоветські коміністи всіх підряд і своїх(більшість) і чужих ... українців наприклад... І чим ? жорстокіші газові камери німців від голодомору советів де батьки дітей з голоду їли.... Так що не переживайте вам ще рахунок виставлять і другого Нюрнбергу не минувати.

15. VasMT

Кому, Куме? Пану Mike? Путіну? Ульянову? Кому?
    І хто буде судити? Ви?

16. Mike

Mike Well-Known Member

Да, и патриоты у нас тоже бутафорские :) Им бы по дому что-то сделать, а они будут вечно прикидываться жертвой советов как дети войны 812 года в надежде что кто-то крышу починит :)

Может Франко вам чем поможет (язык же вас раздражает :) ):

"Признаюсь у ще більшому гріху: навіть нашої Русі не люблю так і в такій мірі, як це роблять або вдають, що роблять, патентовані патріоти. Що в ній маю любити? Аби любити її як географічне поняття, для цього я занадто великий ворог порожніх фраз, забагато бачив світу, щоби запевняти, що ніде нема такої гарної природи, як на Русі. Щоб любити її історію, для цього досить добре її знаю, занадто гаряче прихильний до загальнолюдських ідеалів справедливості, братерства й волі, аби не відчувати, як мало в історії Русі прикладів справжнього громадянського духу, справжньої самопожертви, справжньої любові. Ні, любити цю історію дуже тяжко, бо майже на кожному кроці треба б хіба плакати над нею. Чи, може, маю любити Русь як расу - цю расу обважнілу, незграбну, сентиментальну, позбавлену гарту й сили волі, так мало здатну до політичного життя на власному смітнику, а таку плідну на перевертнів найрізнороднішого сорту? Чи, може, маю любити світлу будущину тієї Русі, коли тої будущини не знаю і для світлості її не бачу ніяких основ?

Як син селянина-русина, вигодований чорним селянським хлібом, працею твердих селянських рук, почуваю обов'язок панщиною всього життя відробити ті шеляги, які видала селянська рука на те, щоб я міг видряпатись на висоту, де видно світло, де пахне воля, де ясніють вселюдські ідеали.

Постав собі таке правило: не пропустити ані одного дня, щоб бодай маленького свисточка, дрібонької записочки не доложити до колекції. Підслухати й підглянути можеш тисячу фактів. А ввечорі, заки ляжеш спати, - сядь на хвилинку і спиши на карточці або до нотатки, що з усього найсвіжіше лишиться в пам'яті. Це єдина дорога виробити свій талант.

Наші "національні", а властиво місцеві хиби - неточність, балакучість та пустомельство, брак характерності, індиферентність та моральна грубошкірність, байдужність до важних загальних справ, а завзятість у дрібницях, пуста амбітність та брак самокритики, парадування європейськими формами при основній малоосвітності та некультурності.

Або візьмімо всі свої сили докупи і силкуймося встояти в тій конкуренції, або зложімо заздалегідь зброю і скажімо собі, що ми сміття і січка, добра на пашу для інших, але не здібна зеленіти й нове зерно родити."
    Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/opinions-journal/_gnit-podruzhzhya-bez-lyubovi-demoralizue-i-do-krihti-rujnue-zhenschinu-ivan-fran/384329">Gazeta.ua</a>

17. Spika

Spika Well-Known Member

А чуток переставил приоретет ваших предложений...

Это что-то новенькое в истории германского фашизма. ;)

Ну, кроме того, что это то же, что указано в предыдущем офф-топе, мне в этой же связи, в связи с количеством уничтоженного СОБСТВЕННОГО населения очень вспомнилось ОУН-УПА. Которые уничтожили собственных граждан в СОТНИ раз больше, чем врагов-оккупантов. И по-этому с вашим следующим тезисом я вполне могу согласиться -
    Но только в адрес мной названной организации. Ибо оправдывать собственное негодяйство тем, что якобы "ваши" хозяева, германо-фашистские негодяи менее негодяистые, чем негодяи коммунистические, глупость несусветная.

18. kym

kym Well-Known Member

ви історію читаєте тільки ту що напиана в Кремлі... почитайте справжню....

Ще один раз брешете, або по крайній мірі переказуєте брехню- що одне і те саме. Максимальна кількість вояків УПА не була більше 100 000 чоловік..... а руских євреїв і поляків вирізали сотні тисяч..... брешете шановний як пес. Советських нищили - бо це були окупанти, а УПА і була створена для боротьби з окупантами і це було її головне завдання. І Нюрнберг був і Сталін хотів засудити УПА - не дали бо УПА було рухом опору...так як у Франції. А от правоприємників советів судити будуть.... бо стільки людей совети угробили що ніякі фашисти з ними не зрівняються.

19. - Ёмко! :good:

- а сколько на самом деле?

20. kym

kym Well-Known Member

В Spika запитайте він має доступ до Архівів КГБ і все знає і це буде одна цифра.... а потім почитайте матеріали Нюрнбергу і якщо найдете там хоча б одного УПІста якого засудили за те що він скоював злочини в складі УПА то будемо говорити про якісь злочини УПА, якщо не найдете то Spika брехун і наклепник на українську історію. Більше того виконує завдання Російського уряду по розповсюджуванні перекрученої української історії з метою розділу України на дві частини на ідеологічній основі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)