Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. premium

premium Well-Known Member

точніше сказати "ложила"...

первісна назва міста - Пересічень, а Січеслав - однокоренева назва, однозначно місто так і буде називатись, попри скаженіння окупантів і манкуртів

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

ще кажуть там клімат несприятливий для розумової діяльності, вчора наприклад було +40

2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Весь украинский национализм-в той или иной степени,основан на русофобстве.Украинские националисты НЕ в состоянии отделить русского от москаля или большевика-для них они все едины.
    Возьмем конкретный пример-Бандера и Мельник и зададим себе вопрос-почему нацисты и Бандера разгромили фракцию Мельника в ОУН?Ответ, на мой взгляд, в том что Мельник в недостаточной степени был русофобом.
    Далее:
    Кем оплачивался украинский национализм?
    Ну с Бандерой ясно-нацистами и это для меня, вне сомнений.Ющенко со своей оранжевой революцией-Америкой и западом.Тягнибок-то же самое,да и партия его держится в первую очередь на русофобстве.;)

3. UDALA

UDALA Well-Known Member

А во Львове более спрыятлывый? Вчера там было -40?
    А национализм - это конечно же скотство средневековое. В 21-м веке кричать о своей единственности и неповторимости - верх невежества и необразованности.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А шо, по мусарні вже відповідний циркуляр видали?

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не вводьте людей в оману. Пересічень був на лівому березі Дніпра (там де зараз дніпропетровський житловий масив Придніпровськ). Придніпровськ став частиною Дніпропетровська зовсім недавно (30-40 років тому). До цього там не було багатоповерхівок, а було просте село, яке ніякого відношення до Дніпропетровська не мало. А десь років десять тому був побудований Південний міст, який по суті зробив ж/м Придніпровськ ближче до центру Дніпропетровська.

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Святе правило: треба вчитись на чужих помилках. Європа по дурі запустила й продовжує приймати до себе кольорових афрік-азі на ПМЖ до біса й більше...
    Величезна їх кількість іде через Росію, а потім Україну на Захід. І такий беспредєл буде до того часу, допоки не буде облаштований по повній програмі кордон між Україною та Росією. І, до речі, тіко дурні в Україні можуть мріяти про членство в ЄС без такого кордону.

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нам не про те зараз думати. Візьміть список Партії Регіонів і знайдіть там хоч одного українця. В Європі нетитульні нації на підсобних роботах, у нас - в Верховній Раді, правлять нами.

8. Хорошее дело - граница обустроенная! Ещё лучше - люди увлечённые, которые пойдут вскапывать следовую полосу и колючку натягивать бесплатно, за идею! Miki, кидайте клич, собирайте общественность - официозу нечего будет возразить! Ведь ему это только на руку - обеим сторонам. И пропускных пунктов поменьше (а сами они - поУже, чем на Запад, не?) И дурни замогут мечтать!.

Главное, что в Норвегии станет безопаснее. А если ещё и между Украиной и Польшей границу укрепить - вдвое безопаснее...

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну хто з цим не згоден? Я говорю тут про чисто практичні для України наслідки з цього. Повторююсь: якщо в надкультурній, та надстабільній Норвегії таке сталося, то що буде, якщо з напливом до нас афрік-азі не станеться такого ж? Та в тисячу разів буде гірше і неонацистів з'явиться нємєряно! Тому, поки не пізно, треба від Азії закриватися щільніше... а нє грудь нараспашку...

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Я теж поясню свою позицію. Я виступаю, як українець, за неухильне та ревне дотримання в цьому сенсі законів держави Україна та її Конституції. Все інше для мене - похідне, як лірика та пустопорожній трьоп.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

не повірите, їх там мінімум 2/3

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Горячность в высказываниях и импульсивность едва ли Вас красит. Хорошо, что Вы до сих пор не были в России. Когда идешь по улице, а встречная женщина в хеджабе лезет рукой почесать в интимном месте под балахоном, начинаешь жалеть, что родился и вырос не в Парагвае или где там их не водится...

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну і що? Ви вважаєте, що Україні має бути мононацією, де повинні жити 100% українців? Це нацизм.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

100% людей "західної", "білої" цивилізації
    індуси, китайці, взагалі атеїсти любої раси
    але тільки не ідейні мусульмани

14. NorthWind

И тут-то мы, наконец, определились с определением понятия "националист". Браво, мой юный друг. Мы теорему Ферма доказали. Перельман пьёт кефир.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я була в ОАЕ, на мусульманок надивилася: і як вони обідають, засовуючи їжу собі під паранджу і на інші їхні "маски-шоу". Мусульман я не люблю, і в мусульманських країнах намагаюся бувати якомога рідше...

Але це не означає, що я піду когось вбивати, як цей терорист, щоб у моїй країні не було мусульман.

• Подобається Подобається x 2
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

я ж не кажу виганяти тих що є, кримських татар
    ті хто є, хай собі роблять що хочуть
    а от "нових" слід фільтрувати
    взагалі всі проблеми від дибільної міграційної політики
    треба там якось пускати, тільки з вищою освітою, чи якісь тести психологічні, а не всіх підряд
    не в чорних проблема, а в тому яких саме чорних пускають жити
    можна і пацанчіков з Троєщини, і биків з-під Львова в емірати заселити
    і говорити що всі білі це бидло і варвари

17. NorthWind

Друзья, всё хорошо в меру. Встретился мне паренёк в украинской майке, я ему улыбнулся приветливо. Пятая встречная в парандже на встечу попалась - не думаю, что нежно взглянул. Фпанцузы доулыбались. Мы на грани.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

И Вы, и я, и пан Киджик. А они не задумаются. Есть закон критической массы.

• Подобається Подобається x 3
  18. kjk

kjk Дуже важлива персона

поки при владі ПР ніяких соцвиплат ніхто приїзжим платити не буде
    не факт що навіть своїм будуть
    а негри без соцвиплат не виживають
    viva яник

• Подобається Подобається x 3
  19. NorthWind

Ибо? Да, правильно! Работать не умеют, не хотят и не будут. В 2050-м Европа вымрет, т.к нельзя продать один персик 18 раз. Вырастить один раз - и то трудов стоит.

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Путін це Яник без нафти і газу
    різниці то ніякої
    тут олігархи там олігархи
    в нас нема етнічних проблем
    у вас є ресурси
    поміняти Яника-Путіна місцями і нічого не зміниться)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)