Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Alter

Alter Well-Known Member

это как "в военное время прямой угол может достигать 100 градусов"
    ;)

мусора-вряд ли...
    а вот милиционер вполне может быть националистом, и это имеет никакой связи с профессией

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гм...
    А где я про милицию...?

3. Alter

Alter Well-Known Member

гм...
    А при чём тут Вы? :mocking:
    (добавляйте смайлики, а то могут принять за шизофреника;) )

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Так меня тут еще никто не "крестил"...

5. Alter

Alter Well-Known Member

и я пока не буду :)

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шахтьорові (і нам з вами) буде краще, якщо шахтьор буде займатися тим, що вміє, не заглиблюючись у соціоніку.
    Спроби кухарок керувати державою шкодять.
    Он, і Свято про лопатний совок каже:
    Свою версію Декалогу вже підготували? [​IMG]

Але ярликів наготували - на рік вперед... Нє? :)

"Кадилом офігачить" (с)

...
    Добродію!
    На форумах не прийнято давати негативні оцінки конкретним форумлянам. Прошу не зловживати і припинити нарешті персональщину. :banned:
    Можна обговорювати явище, але не юзера.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZRS8tHGSv2o

• Подобається Подобається x 5
  7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Марганець для Українців

Історія вже давня, але всетаки....

28 червня 2009 року в місті Марганці Січеславської (окупаційна назва – Дніпропетровської) області, відбулася бійка між місцевими українцями та представниками так званої "вірменської діаспори України". Причиною сутички стали брутальні висловлювання з боку вірмен на адресу України та українців.

У результаті спровокованої чужинцями бійки, від удару ножем в серце загинув місцевий мешканець Сергій Бондаренко 1987 року народження. Це спричинило обурення громади міста Марганець, котре вилилось в численні сутички між українцями і вірменами.

На сьогоднішній день громада українського міста Марганець вимагає виселення всіх вірмен з території міста.

Цілком підтримуючи справедливі вимоги громади міста, Всеукраїнська організація "Тризуб" ім. С.Бандери готова надати їй будь-яку допомогу у вирішенні даної проблеми.

Цей факт став лакмусовим папірцем, який в черговий раз висвітлив гнилість і продажність режиму внутрішньої окупації, політика котрого спрямована на витіснення корінних українців за межі України і заселення території України представниками інших національностей та рас, з метою утворення так званої політичної нації.

Тому ми, українські націоналісти, вимагаємо перегляду міграційної політики України, та реалізації Програми реалізації української національної ідеї у процесі державотворення, розробленої нашою організацією. Тільки такі кроки зможуть забезпечити збереження та розвиток Української Нації.

8. levandivka

Коли виступаєте?

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Екатеринославской - знаю. Даже некоторое время - Новороссийской была губерния. А вот придумки на манер Сичеславской.... :mocking:

10. levandivka

http://www.youtube.com/watch?v=kLWIm-GHccI

11. Дальневосточник

Хороший пример! Риспект!
    Екатерина заложила город - а его теперь в Сичеслав - видимо в благодарность... :give_rose:
    Большевики грабили (Днепропетровск) - нацiонально-свiдомi грабят (Сiчеслав) - куда бедному крестьянину (Екатеринослав) подеться? :dntknw:

12. levandivka

На Дальньому Востоку, кажуть, не краще... :)

13. Дальневосточник

Большевистский Ворошиловград два раза(!) нам спускали - и слава Йсу - не удержалося - все еще Луганск. При этом думаю - решили бы его назвать, скажем, Чупринкоградом - сталосяб тоже самое :)
    С другой стороны - живу я на Дзержинского - и каждый раз, как пишу адрес - вспоминаю тихим не злим словом братьев-ляхов с их нам "подарком".... ТАк что - кое-чего переименовать ой как хочется.... ;)

14. levandivka

Гм-м-м...
    Напевне, не околиця, має історичну назву.

15. Дальневосточник

В том-то и беда - самая окраина... Самый дальний восток Луганска :cry:

16. nora

nora Well-Known Member

Чому у росіян захист своїх національних ідей схвалюється, ау нас зразу вішають ярлики?

17. - два неверных по отдельности утверждения, объединённые в риторический вопрос не становятся правдой.

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну то й що? Ср..ли ми на російські ярлики. І на наших бовдурів також. Роби свою справу та й годі.

• Подобається Подобається x 5
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

20. smbds

smbds Well-Known Member

Справа в тому, що націоналізм буває двох видів, так би мовити:
    а) всякий,
    б) різний

Націоналізм Донцова, націоналізм Коновальця, націоналізм Бандери, націоналізм Мельника, націоналізм Ющенка, націоналізм Тягнибока, націоналізм новоявлених "соціал-націоналістів", націоналізм УНП, націоналізм ще когось, націоналізм мій і націоналізм ваш. І все це - різне. Тому справа не у назві, а у вкладеному змісті.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)